Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la QUARTERBACK » 05 maj 2026, 08:53

Pa bolje tog malog Smajlovica pozvati na SP nego Radeljica mrtvog od kojeg znas da nemas nista ni sad ni u buducnosti..

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 05 maj 2026, 08:55

Pa valjda prvo mora opet tražiti promjenu sportskog kod Fife. Pa tek kad mu FIFA ponovo vrati naše sportsko može biti pozvan?
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Soli
Kontakt:

Post Postao/la Soli » 05 maj 2026, 08:57

ovisnik je napisao/la:
04 maj 2026, 23:11
za one koji Bosne ne nose u srcu, neće biti mjesta
Tačno da čovjek pusti suzu. :rol:

Spaha i NoDi Bošnjaci godine 2025. i 2026.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 05 maj 2026, 11:23

Smajlovic je nevjerovatan upgrade napravio zadnje 2 godine. Iskreno nisam ocekivao ali ima dobre predispozicije da postane dobar igrac. Ne vjerujem da ce biti kao Muharemovica, ali moze biti jako dobra opcija na desnom CB-u bolji od Hadzije itd….

On i Muharemovic su jako dobri na lopti i to bi nam moglo dati novu dimenziju… ali o tom po tom nadam se dobrom transferu na ljeto i onda ocekujem da ce dobiti poziv za NL.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 maj 2026, 11:27

Jedini upitnik kod Smajlovica je sto u glavnom igra po umjetnoj travi. Ko je igrao i gledao zna da je to skoro drugi sport. Ali imao je i dobrih utakmica na prirodnoj travi. U ovom trenutku vjerujem da je korisniji od Radeljica i Mujakica na primjer. O potencijalu da ne govorim.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 05 maj 2026, 11:33

Cartman je napisao/la:
05 maj 2026, 11:27
Jedini upitnik kod Smajlovica je sto u glavnom igra po umjetnoj travi. Ko je igrao i gledao zna da je to skoro drugi sport. Ali imao je i dobrih utakmica na prirodnoj travi. U ovom trenutku vjerujem da je korisniji od Radeljica i Mujakica na primjer. O potencijalu da ne govorim.
Ma neka bude ko Ajer, nama će valjat :D

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 05 maj 2026, 11:35

”Transfer novinar Rudy Galetti povezuje Švedskog igraca sa velikim klubovima kao sto su Celtic F.C. i Toulouse FC.

Takodjer, FK Bodø/Glimt i FC Twente prate stopera ciji ugovor traje do decembra 2028, ali se ocekuje da ce 22-godisnjak napustiti Sandefjord Fotball vec ovog ljeta.

Smajlovic je dva puta nastupio za svedsku U21 reprezentaciju, ali posjeduje i bosanski pasos. Na seniorskom nivou jos nije nastupio ni za jednu reprezentaciju.”

Pišu Švedski mediji.

” Zinedin Smajlovic ima korijene iz Srebrenica, kod kuce govori bosanski jezik i svake godine posjecuje to podrucje. Takodjer je ucestvovao u Mars Mira 2023, marsu mira koji odaje pocast zrtvama genocida 11. jula 1995.”

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 05 maj 2026, 12:04

To za Twente su naši novinari pogrešno interpretirali ovaj članak: https://www.footballtransfers.com/nl/tr ... ud-nijstad

Čovjek je napisao analizu da se Zinedin 99% poklapa po nekim indikatorima sa štoperom koji bi mogao napustiti Twente naljeto, a ne da ima informacije da fakat postoji interes.

A što se tiče tog Galletija, zapamtio sam to ime kad je pisao da Mikulića traži RB Salzburg a Mulahusejnovića Celtic i kojekakvi klubovi iz Serije A, mislim da dosta izmišlja / piše po narudžbi agenata. Zasad vjerujem jedino u interes Bodoa, jer su o tome pisali lokalni novinari.

visarionovich
Kontakt:

Post Postao/la visarionovich » 05 maj 2026, 17:42

Ss pise da je u toku rjesavanje papirologije za Smajlovica i da ce mozda do kraja maja to biti zavrseno.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 05 maj 2026, 18:05

visarionovich je napisao/la:
05 maj 2026, 17:42
Ss pise da je u toku rjesavanje papirologije za Smajlovica i da ce mozda do kraja maja to biti zavrseno.
Ma zavrseno je to vec… 99% , pitanje je hoce li dobiti poziv vidjet cemo u ponedjeljak. Za to 5 stopersko mjesto se bore Smajlovic, Celik i Bicakcic ne vidim cetvrtu opciju. Nadam se da necemo gledati Bicakcica na spisku…

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 maj 2026, 18:10

Sindikat12 je napisao/la:
05 maj 2026, 18:05
Ma zavrseno je to vec… 99% , pitanje je hoce li dobiti poziv vidjet cemo u ponedjeljak. Za to 5 stopersko mjesto se bore Smajlovic, Celik i Bicakcic ne vidim cetvrtu opciju. Nadam se da necemo gledati Bicakcica na spisku…
Ma nema ko drugi osim Smajlovica. Bicakcic budimo realni, nema sta ponuditi ni u nasoj ligi. Celik malo igrao i vratio se na tribine. Ovaj ako nista redovno igra.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 05 maj 2026, 18:11

Njima su nezvanicne informacija to da je Nino Milenkovic zapratio Dedu na instagramu. Ne ocekuj i ne misli da oni stvarno imaju neke insajderske informacije.

Brazzzoo123
Kontakt:

Post Postao/la Brazzzoo123 » 05 maj 2026, 18:20

Pa ima fore do 1.Juna promjeniti spisak ako ko jos otkaze, Lukic je povrijeđen, Malic isto.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 05 maj 2026, 18:23

Brazzzoo123 je napisao/la:
05 maj 2026, 18:20
Pa ima fore do 1.Juna promjeniti spisak ako ko jos otkaze, Lukic je povrijeđen, Malic isto.
Ide Prevljak umjesto Lukica. :bih:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 05 maj 2026, 18:29

Duplom sportu ne bih vjerovao kada bi sada napisali da u prvom kolu SP igramo protiv Kanade!
Sto se tiče Smajlovica, nisam ga gledao tako da ne mogu ništa reci. Ako ga struka bude vidjela kao putnika usljed odsustva Barisica i problema sa stoperima, to znaci da u njemu ima vise krvi nego kod Čelika u datom trenutku.

S dr. strane, zanimljiva mi je politika Lensa - imaš priliku da staviš u NAJVEĆI izlog (SP) mladog stopera, a ti ga šutneš na tribine i vrlo vjerovatno ga uskracujes za poziv za najveću fudbalsku smotru?!
Nije da im gori pod nogama kada su rezultati u pitanju pa da ne mogu naći 15 minuta za njega u svakoj utakmici ili bar većini utakmica.
Možda sam malo subjektivan, ali to je neko moje razmišljanje.

Catalunya1
Kontakt:

Post Postao/la Catalunya1 » 05 maj 2026, 18:34

cuj Bitchakcic ahahahahaha daj molim te bilo bi skandal tog starkelju povest na SP :urnebes:

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 05 maj 2026, 18:36

Catalunya1 je napisao/la:
05 maj 2026, 18:34
cuj Bitchakcic ahahahahaha daj molim te bilo bi skandal tog starkelju povest na SP :urnebes:
Ne moraju svi znati da si debil.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 05 maj 2026, 18:43

hurem je napisao/la:
05 maj 2026, 18:29

S dr. strane, zanimljiva mi je politika Lensa - imaš priliku da staviš u NAJVEĆI izlog (SP) mladog stopera, a ti ga šutneš na tribine i vrlo vjerovatno ga uskracujes za poziv za najveću fudbalsku smotru?!
Nije da im gori pod nogama kada su rezultati u pitanju pa da ne mogu naći 15 minuta za njega u svakoj utakmici ili bar većini utakmica.
Ima nesto, ali mozda nam i bas to pokazuje da oni ne vide bas nesto u njemu. Ja sam ga dosta puta gledao u ono vrijeme kad je igro, bio sam iznenađen da je dobar i siguran sa loptom, ima dobar bas, ali skoro svaki put je defanzivno ispado ko radkapa, vise se tu ocekiva kad mu vidis tijelo i fizikalije

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 05 maj 2026, 19:01

Ne vjerujem da ce na SP povesti ispod 5 stopera, mada je moguce da racuna Mujakica kao petog stopera i to otvori prostor za poziv Karica kao LB. Onda bi imao 3 lijeva stopera i samo 2 desna…

Kako god, bit ce zanimljivo u ponedjeljak.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 05 maj 2026, 19:04

hurem je napisao/la:
05 maj 2026, 18:29

Šta je tu nejasno? Ljudi su objektivni. Nisu ko mi koji svrsavamo na svakog našeg igrača koji negdje vani igra. Kod nas su svi ili najbolji na svijetu ili panjine koje treba izbaciti iz reprezentacije. Nema sredine.

Muharemović je već sad bolji od prajm Ramosa, Alajbegović će biti najbolje krilo na svijetu na lijevoj, a Esmir najbolji na desnoj. Dedić može biti prvi bek Real Madrida i otjerati Trenta na klupu...a onda sa druge strane ako nije najbolji na svijetu onda ide red ovih igrača koji su krampe i ne trebaju se baviti fudbalom. Nema truna objektivnosti.

Za čelika se zna da je imao prosječne partije i da je pokazao da nije dorastao još za taj nivo. Zato je i vraćen tamo gdje je i bio prije povreda. Oni forumaši koji su gledali njegove utakmice uvijek su govorili da ima potencijala ali da je na svakoj utakmici napravio neke ozbiljne greške. Mora dečko jednostavno da ode negdje u lošiji klub gdje će igrati redovno, jer ovaj klub je prevelik zalogaj za njega. Ima tek 19 godina. Nema potrebe žuriti i gurati ga u seniorsku reprezentaciju kada nije dorastao tome. Doći će i njegovih pet minuta samo nek se trudi.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: dena24, General505, Google [Bot], HariTz, Matterhorn22, moreno123, Mostarska, random11, RobijasiZenica1988, rukometubih23, s4mke, Shevko i 47 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []