FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
26-godišnji veznjak Fiorentine, Riccardo Montolivo, nalazi se na izlaznim vratima kluba. Već tjednima talijanski mediji pišu o ovom transferu iako se moguća nova destinacija u istim tekstovima ne spominje. No u svojoj svlačionici rado bi ga vidio napadač Intera Giampaolo Pazzini…
Pazzini je otkrio kako se nada da će se ovim igračem središnjice pojačati upravo njegova momčad. Interov ofenzivac zajedno je s Montoliviom igrao u Atalanti i Fiorentini, a nada se kako će se u istoj svlačionici ponovno naći već u lipnju.
“Naravno da bih volio ponovno igrati pored Montoliva. I ne samo zbog toga što mi je dobar prijatelj s kojim sam praktički odrastao već zato što je veznjak koji bi za ovu momčadi bio pojačanje. S njim bi doveli i mnogo budućih asistencija”, pojasnio je Pazzini te dodao:
“On je zaista talentiran, ima viziju i uvijek zna najbolje rješenja za poslati loptu pred gol. Sjajno je imati takvog igrača pored sebe.”
Montolivu ugovor prestaje u ljeto 2012. godine, no ukoliko se on do ljeta ne izjasni po pitanju novog ugovora želja Fiorentine je prodaja i zarada.
Pazzini je otkrio kako se nada da će se ovim igračem središnjice pojačati upravo njegova momčad. Interov ofenzivac zajedno je s Montoliviom igrao u Atalanti i Fiorentini, a nada se kako će se u istoj svlačionici ponovno naći već u lipnju.
“Naravno da bih volio ponovno igrati pored Montoliva. I ne samo zbog toga što mi je dobar prijatelj s kojim sam praktički odrastao već zato što je veznjak koji bi za ovu momčadi bio pojačanje. S njim bi doveli i mnogo budućih asistencija”, pojasnio je Pazzini te dodao:
“On je zaista talentiran, ima viziju i uvijek zna najbolje rješenja za poslati loptu pred gol. Sjajno je imati takvog igrača pored sebe.”
Montolivu ugovor prestaje u ljeto 2012. godine, no ukoliko se on do ljeta ne izjasni po pitanju novog ugovora želja Fiorentine je prodaja i zarada.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Interista di cuore
- Kontakt:
Strucnjak odlican ti taj sastav,slazem se u potpunosti s tobom...
Moguci dresovi za iducu sezonu :

Barca style
al mi se svidja

ovaj mi je nekako realniji,al mi nije nesto zbog ove kragne...
ako imate jos nekih slika kako bi to moglo izgledat ubacite...
Edit : ima i ovaj za gostujuce,mada sumnjam da ce Pirelli bit ovako mal...

Edit 2 : evo i ovaj

Moguci dresovi za iducu sezonu :

Barca style

ovaj mi je nekako realniji,al mi nije nesto zbog ove kragne...
ako imate jos nekih slika kako bi to moglo izgledat ubacite...
Edit : ima i ovaj za gostujuce,mada sumnjam da ce Pirelli bit ovako mal...

Edit 2 : evo i ovaj

Zadnja izmjena: Interista di cuore, dana/u 03 maj 2011, 12:59, ukupno mijenjano 2 puta.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Stavrno ccc ... Viviano je pola nas igrac njegova kauzala za nas je 6 mill a ne 8 mil,,kad bi mi to uplatili bio bi nas igrac,,Nagatomo je od 3 _do 5 mil,,, Ovo sto je on napiso Sahin il Modric ,,znaci jedan od njih 2 ,to je mislio a ne sve 3 igraca ,,mada Modric je izjavio da nece napustat totenham i premiership ,ima ugovor do 2015 ako napusti milsim da ce to bit ce to Man ,utd ,sahin ! vec govore da je novi galakticos , a Monto je nekako najrealniji a evo i Pazzo ga prizeljkuje u Interu ,,on bi kosto neki 15 mil,, sanchez istina kosta 30 mil ,,ali inter ce uplatiti 15 mil plus omladinski pogon znaci to bi bilo neki 40 mil sve ukupno ,,a ne 85 ,,s tim da nisam racuno prodaju ,,Muntaria ,Pandeva ...itd..znaci 40 mil ,,nije puno za MorratiaSilvio B je napisao/la:i ovo ti realno pa nagatomo ce kostati 8 mil vivano 8 ,montolivo 15+ modric 30 a ako hoces sahina onda 20+ i sanchez 35 + to ti je 85 mil minimumPuma je napisao/la:pa i sam vidis, puno je to igraca
iskreno, ja ne znam sta bih uradio u ovakvoj situaciji, valjda ce Branca i co. skontati sta da se radi![]()
-----------------Viviano----------------
Santon---Samuel--Rannochia-Zanetti(Nagatomo)
------Cambiasso---Monto (Sahin/Modric)--
Eto'o--------Sneijder-------Sanchez
--------------Pazzini------------------
pa da prodas maicona za 10+ milita mozda 8-10 mil ti ti je 20 tak miliona znaci mora moratii platiti 60+ miliona
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Bice interesantno u Interu ovog leta. Mora da se napravi neka revolucija, koliko god to nekima smesno bilo.
Milan ce se sigurno debelo pojacati, Roma konacno ima kintu, Napoli ce isto biti jaci, a verovatno i Juve i Lazio.
Ako u ovakvoj konkurenciji Inter nije uzeo scudetto, onda je jasno da sa istim igracima ne moze da to uradi sledece sezone. Dakle, ocekujem ozbiljne promene u sastavima big4 ekipa, a samo neznatne promene u "maloj trojci" (Firenza, Lazio, Napoli), dok ce Udine da prodaju bar 5 igraca.
Sledeca sezona Serie A ce biti najjaca sezona od Calciopolija i potencijalno na nivou one iz 2005-06.
Milan ce se sigurno debelo pojacati, Roma konacno ima kintu, Napoli ce isto biti jaci, a verovatno i Juve i Lazio.
Ako u ovakvoj konkurenciji Inter nije uzeo scudetto, onda je jasno da sa istim igracima ne moze da to uradi sledece sezone. Dakle, ocekujem ozbiljne promene u sastavima big4 ekipa, a samo neznatne promene u "maloj trojci" (Firenza, Lazio, Napoli), dok ce Udine da prodaju bar 5 igraca.
Sledeca sezona Serie A ce biti najjaca sezona od Calciopolija i potencijalno na nivou one iz 2005-06.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Inter treba napravit slican transfer period kao onaj iz prosle sezone kad je u prvi tim dovedeno 5 igraca,s tim sto sad ne treba 5 igraca u prvom timu vec 3 (bek,veznjak i jedno krilo).Osim toga prodat prije svega Maicona i mozda Milita,mada bih ja prodo i Cesara jer imamo spremnog Viviana.Nagatom bi bio jedan bek,a Santon (ili neko drugi) drugi bek,a + imas Zanettia da ih mijenja obojicu...
Znaci strucnjakova postava sa 3,eventualno 4 pojacanja i opet to super izgleda...
P.S. fakat na papiru izgleda da bi sljedeca sezona trebala bit odlicna,a cinjenica koja ce to sve jos vise zaciniti je da ce u LP samo 3 kluba
Znaci strucnjakova postava sa 3,eventualno 4 pojacanja i opet to super izgleda...
P.S. fakat na papiru izgleda da bi sljedeca sezona trebala bit odlicna,a cinjenica koja ce to sve jos vise zaciniti je da ce u LP samo 3 kluba
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Ti gore dresovi mi se svi svidjaju osim tih bijelih, kod njih je grb retardiran, a i to Pirelli ne smije biti tako malo, to nam je glavni sponzor
ja bi volio te prve
mozda Roma proda neke glavne (Vucko, DDR, Menez), a ne mognu dovest kvalitetne zamjene ako se ne plasiraju u LP
isto tako i Juve, koji je izgleda na pragu potpisivanja Becka ??
da li je Beck ono sto se trazi ?
ja bi volio te prve
dat cemo im jednog igraca u zamjenu, necemo nista doplacivati i nek se puseViviano je pola nas igrac njegova kauzala za nas je 6 mill a ne 8 mil,,kad bi mi to uplatili bio bi nas igrac
jesi li siguran ?Sledeca sezona Serie A ce biti najjaca sezona od Calciopolija i potencijalno na nivou one iz 2005-06.
mozda Roma proda neke glavne (Vucko, DDR, Menez), a ne mognu dovest kvalitetne zamjene ako se ne plasiraju u LP
isto tako i Juve, koji je izgleda na pragu potpisivanja Becka ??
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Jeste, samo sto vam se tad potrefila mega razmena Eto'o-Ibrahimovic i surenje Barcelone.Interista di cuore je napisao/la:Inter treba napravit slican transfer period kao onaj iz prosle sezone kad je u prvi tim dovedeno 5 igraca,s tim sto sad ne treba 5 igraca u prvom timu vec 3 (bek,veznjak i jedno krilo).Osim toga prodat prije svega Maicona i mozda Milita,mada bih ja prodo i Cesara jer imamo spremnog Viviana.Nagatom bi bio jedan bek,a Santon (ili neko drugi) drugi bek,a + imas Zanettia da ih mijenja obojicu...
Cuo sam da se Inter zanima za Danila (19). Kazu novi Maicon. Cena oko 20mE. Santon je onda opet panchiniaro, ako se to desi. Montolivo je blizu Intera, Viviano je vas. Jedino ostaje to sa krilnim napadacem (Sanchez ili Tevez). Eto'o ne zeli da igra po krilu i to je njegov uslov da ostane u Interu.
Slozio bih se sa @Nevjernikom: Leonardo nije trener za evropski Inter.
A sledeca Serie A ce biti pakao, jer ce minimum dva top tima da ostanu bez LS.
Roma ce sigurno kupiti jake igrace. Nece Ameri dozvoliti da im propadne investicija. Ako udju u LS, ojacace se do bola, jer imaju i dodatni izvor finansija. Tu je onda Juve nayebao. Ovaj Amer je zajedno sa onim iz Liverpoola doveo Red Soxe do titule u MLB posle 80ak godina. Mislim da zna posao.Puma je napisao/la:jesi li siguran ?Sledeca sezona Serie A ce biti najjaca sezona od Calciopolija i potencijalno na nivou one iz 2005-06.
isto tako i Juve, koji je izgleda na pragu potpisivanja Becka ??da li je Beck ono sto se trazi ?
Manchester United blizu je dovođenja Interovog golmana Julia Cesara.
United je već pregovarao sa Interom oko Brazilca, piše talijanski Tuttosport.
Za sada iz redova milanskog kluba rekli su da im treba vremena da razmotre mogućnosti.
Aktuelni prvaci Serije A mogli bi pristati na ponudu Crvenih đavola i tako otvoriti mjesto za Emiliana Viviana iz Bologne koji bi došao kao izravna zamjena za Cesara.
United je već pregovarao sa Interom oko Brazilca, piše talijanski Tuttosport.
Za sada iz redova milanskog kluba rekli su da im treba vremena da razmotre mogućnosti.
Aktuelni prvaci Serije A mogli bi pristati na ponudu Crvenih đavola i tako otvoriti mjesto za Emiliana Viviana iz Bologne koji bi došao kao izravna zamjena za Cesara.
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
@Interista di cuore
Ovo su vam najvjerovatnije dresovi za sljedeću sezonu

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Aston Villa se interesuje za Marigu
nedajte ga
necete revoluciju praviti preko ledja mladjih i perspektivnijih igraca, koji trebaju da su buducnost novog Intera 
nedajte ga
Call the coroner!
to su dresovi sa tekucu sezonurobovi88 je napisao/la:@Interista di cuore
kakvu bolan tekucu? 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Luka Villas Boas ruši rekorde pred sobom,diljem Europe su poludili za njegovim igračima uključujući Italiju. Rolando, Hulk,i Fernando Falcao su zanimljivi igrači kreću između Intera i Juventusa, kao i Engleski klubova.
Za pregovaranje je predsjednik Porta, Pinto da Costa, koji je objavio - kako je izvijestio britanski tabloidi - je spreman prodati svoje dijamante i slušati na bilo koji pregovor za bilo kojeg igrača. "Svatko zainteresiran za neki od naših igrača može doći i govoriti - rekao je Da Costa -. Ako je ponuda manja od out klauzule spremni smo sjesti na pregovore, ali možemo ga učiniti realiziranim."
Svaki igrač u svakom slučaju ima fiksnu cijenu. Središnji Rolando, baš kao i Juventus, je zacrtao klauzula od € 20 milijuna. Vjerojatno da je dobar pregovor do 12-13, i dalje visoka brojka za odbranbenog. Viša cijena će biti za Kolubijanca Falcao: koji moze otići za 40 milijuna €, previše čak i za Inter. Više pristupačniji , Hulk za 9.000.000 €.
Za pregovaranje je predsjednik Porta, Pinto da Costa, koji je objavio - kako je izvijestio britanski tabloidi - je spreman prodati svoje dijamante i slušati na bilo koji pregovor za bilo kojeg igrača. "Svatko zainteresiran za neki od naših igrača može doći i govoriti - rekao je Da Costa -. Ako je ponuda manja od out klauzule spremni smo sjesti na pregovore, ali možemo ga učiniti realiziranim."
Svaki igrač u svakom slučaju ima fiksnu cijenu. Središnji Rolando, baš kao i Juventus, je zacrtao klauzula od € 20 milijuna. Vjerojatno da je dobar pregovor do 12-13, i dalje visoka brojka za odbranbenog. Viša cijena će biti za Kolubijanca Falcao: koji moze otići za 40 milijuna €, previše čak i za Inter. Više pristupačniji , Hulk za 9.000.000 €.
Inter će u ljeto pokušati u svoje redove dovesti krilnog napadača minhenskog Bayerna, Nizozemca Arjena Robbena (27). Tvrdi to Corriere dello Sport...
Cijena koju će za raskid Robbenova ugovora s Bavarcima ponuditi u milanskom klubu kreće se oko 24 milijuna eura. Pokušat će ona biti i smanjena na način da se Bayernu ponude usluge Gorana Pandeva.
Ostaje vrlo upitno hoće li se posao uspjeti na taj način realizirati, budući da u Münchenu Robbena smatraju neizostavnim dijelom momčadi koja bi sljedeće sezone trebala ponovno pronaći pobjedničke staze nakon što su ih u aktualnoj promašili u svim natjecanjima.
Robben je u Bayernovom kadru od 2009. godine i trebao bi, prema važećem ugovoru, ostati do ljeta 2013. godine. Nizozemskog nogometnog reprezentativca s iskustvom igranja za Chelsea i Real Madrid u Italiju bi rado doveli i Juventus i Milan.
Cijena koju će za raskid Robbenova ugovora s Bavarcima ponuditi u milanskom klubu kreće se oko 24 milijuna eura. Pokušat će ona biti i smanjena na način da se Bayernu ponude usluge Gorana Pandeva.
Ostaje vrlo upitno hoće li se posao uspjeti na taj način realizirati, budući da u Münchenu Robbena smatraju neizostavnim dijelom momčadi koja bi sljedeće sezone trebala ponovno pronaći pobjedničke staze nakon što su ih u aktualnoj promašili u svim natjecanjima.
Robben je u Bayernovom kadru od 2009. godine i trebao bi, prema važećem ugovoru, ostati do ljeta 2013. godine. Nizozemskog nogometnog reprezentativca s iskustvom igranja za Chelsea i Real Madrid u Italiju bi rado doveli i Juventus i Milan.
Ajde u pare da ne razumes ovu recenicu, koju si napisao.amell je napisao/la:Luka Villas Boas ruši rekorde pred sobom,diljem Europe su poludili za njegovim igračima uključujući Italiju. Rolando, Hulk,i Fernando Falcao su zanimljivi igrači kreću između Intera i Juventusa, kao i Engleski klubova.
E moj Amelle, trolcino stara.
monkey jedan,sta mislis ako uopste znas da mislis,ko je napisao tu recenicu koja je za tebe ocigledno spansko selo,pardon,portugalskoMaGiCa je napisao/la:Ajde u pare da ne razumes ovu recenicu, koju si napisao.amell je napisao/la:Luka Villas Boas ruši rekorde pred sobom,diljem Europe su poludili za njegovim igračima uključujući Italiju. Rolando, Hulk,i Fernando Falcao su zanimljivi igrači kreću između Intera i Juventusa, kao i Engleski klubova.
Svaki igrač u svakom slučaju ima fiksnu cijenu. Središnji Rolando, baš kao i Juventus, je zacrtao klauzula od € 20 milijuna. Vjerojatno da je dobar pregovor do 12-13, i dalje visoka brojka za odbranbenog. Viša cijena će biti za Kolubijanca Falcao: koji moze otići za 40 milijuna €, previše čak i za Inter. Više pristupačniji , Hulk za 9.000.000 €.![]()
E moj Amelle, trolcino stara.
amell je napisao/la: monkey jedan,sta mislis ako uopste znas da mislis,ko je napisao tu recenicu koja je za tebe ocigledno spansko selo,pardon,portugalsko![]()
![]()
Sto makar ne uredis text koji pustis na google translate? Smesan si do bola, kao i taj sto si ga metnuo na avatar.
Amell2 mi se mnogo vise dopadao. Imao je nekakvu harizmu.
Ukoliko Sunderland ne otkupi Muntaria ,kao potencijalno kandidati javljaju se Everton I Totenham .
IO SONO INTERISTA
MaGiCa je napisao/la:amell je napisao/la: monkey jedan,sta mislis ako uopste znas da mislis,ko je napisao tu recenicu koja je za tebe ocigledno spansko selo,pardon,portugalsko![]()
![]()
Sto makar ne uredis text koji pustis na google translate? Smesan si do bola, kao i taj sto si ga metnuo na avatar.![]()
Amell2 mi se mnogo vise dopadao. Imao je nekakvu harizmu.
Odluči li Carlos Tevez (27) na ljeto napustiti Manchester City, klub mu neće praviti probleme u smislu razvrgavanja ugovora. Ali, dobro će ga naplatiti...
Argentinski napadač "građana", s 19 golova (i šest asistencija) njihov najbolji i ukupno drugi "topnik" Premierlige, vezan je za Eastlands ugovorom za sljedeće tri sezone.
Želi li ga netko dovesti u svoje redove već ovoga ljeta morat će engleskom klubu platiti astronomskih 55 milijuna eura, tvrde otočki mediji.
Podsjetimo da je na Tevezov odlazak već ranije upozorio menadžer momčadi Roberto Mancini. Dogodi li se to, kazao je tada Talijan, neće mu to biti po volji.
Tevez se u posljednje vrijeme najčešće spominje u kontekstu prelaska u talijansku Seriju A. U Interu su demantirali pregovore, no ne i jasno rekli da nisu zainteresirani. Spominje se i Juventu
Kao najizgledniji kandidat za Mourinhova nasljednika spominje se Bielsa.
Uprava Real Madrida ozbiljno razmišlja o raskidu suradnje s Joseom Mourinhom, prenosi španjolska Marca. Portugalac bi se navodno vratio u Englesku ili Italiju čim završi sezona, ali briga nemaju jer su navodno već našli nasljednika.
Klupu kraljevskog kluba, najizglednije, preuzet će bivši izbornik Argentine i Čilea Marcelo Bielsa koji ima odlične privatne odnose s direktorom kluba Valdanom, za razliku od Portugalca...
Bielsa je klupu Čilea napustio u veljači, povezivalo ga se s nekoliko klubova, a najozbiljnije sa Sevillom.
Informacija kako u Madridu traže promjenu ne treba čuditi. S preskupom momčadi koju ima pod sobom, punom zvijezda i fantazista, malo je napravio u svojoj prvoj sezoni. Siguran trofej samo je Kup, domaća je titula pod upitnikom, a od imperativa - Lige prvaka, oprostio se u polufinalu. Uza sve to, igra nije blistava, a trenerovo ponašanje i nije baš za pohvalu.
Mourinho je, kako prenose Španjolci, utakmicu protiv Barcelone gledao iz hotelske sobe, nakon nje nije davao službene izjave, no ne bi on bio Special One da bar nečim nije izazvao pozornost. U zračnoj luci u Barceloni prilikom odlaska uputio je zanimljivu gestu koju su svi protumačili kao aludiranje u stilu ''Okrali su nas!''.
hajde profesore vrati nam se,nije real za tebe,u interu mozes da se zatvaras koliko hoces niko ti nece zamjerit,mozes igrati i sa 10 klasicnih defanzivaca npr.protiv siene na meazzi i niko ti nece prigovoriti samo daj rezultat i zacementraj nas u catanacio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.