Ma ne shvata Facu niko ozbiljno. Podržavam prozivanje debila Rame, Nedzmina, onog frizera, Konakovica, Bakira i slicnih kriminalaca.VensanKasel je napisao/la: ↑05 maj 2026, 11:57Većeg debila nisi mogao gledati u, Keljmendijeva kuja koja se prodaje za pare svima ... Da hoće krepati u zatvoru , da je pravde .
Chat - bez politike i ratnih prica
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- VensanKasel
- Kontakt:
Prozivao je tako i Elvisa Keljemendija i Denisa Stojnića , pa se obojici priklonio za pare . Tako će i ovima što si ih nabrojao , pogotovo Konakoviću .jasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:05Ma ne shvata Facu niko ozbiljno. Podržavam prozivanje debila Rame, Nedzmina, onog frizera, Konakovica, Bakira i slicnih kriminalaca.VensanKasel je napisao/la: ↑05 maj 2026, 11:57Većeg debila nisi mogao gledati u, Keljmendijeva kuja koja se prodaje za pare svima ... Da hoće krepati u zatvoru , da je pravde .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Pa on i Konakovic stari jarani. Nije mogao ugraditi Facu u nesto i odma ovaj najgori. Kakav Faco, ista sorta ko i taj Ramo samo sto se prodaje raji na drugi nacin.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nisam to ni upratio. Znam da je psovao Elvisa, ali nisam znao da mu se priklonio.VensanKasel je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:25Prozivao je tako i Elvisa Keljemendija i Denisa Stojnića , pa se obojici priklonio za pare . Tako će i ovima što si ih nabrojao , pogotovo Konakoviću .jasmin10 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:05Ma ne shvata Facu niko ozbiljno. Podržavam prozivanje debila Rame, Nedzmina, onog frizera, Konakovica, Bakira i slicnih kriminalaca.VensanKasel je napisao/la: ↑05 maj 2026, 11:57
Većeg debila nisi mogao gledati u, Keljmendijeva kuja koja se prodaje za pare svima ... Da hoće krepati u zatvoru , da je pravde .
Jadno je društvo u kojem Faćo dobija ovoliki prostor.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- VensanKasel
- Kontakt:
Apsolutno .
Jak brat , kad su svi izašli iz auta lagano puc puc ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Faco je slika drustva. Slike u kojoj vladaju trac, zavjera, zavist, odmetnistvo, jad....reakcija, gledanje tudjeg umjesto svog, gradjenje sebe na osnovu tudje slike...ressentiment drustvo. Facu cete pronaci u svakoj prosjecnoj osobi. Eno Maca, isti tip znaci, niko ne valja, jbm majku onom s kim se ne slazem...
Tragično je da i mi "napokon" imamo takve likove u javnom prostoru. Ono što se u Srbiji radi već decenijama, romantizuju se ubice, kriminalci i "momci sa vrelog asfalta devedesetih". Nepismeni, glupi i neobrazovani.
Nažalost, evo došlo je i kod nas, a mislio sam da smo bar tu ispred i da smo bar toliko zreli kao društvo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jbt sad kad izadjem iz YT sa upaljenim videom, ostane da radi u pozadini, a nemam premium aktiviran.
Jel zna neko nesto vise?
Jel zna neko nesto vise?
Dobro je, ja konto da sam uplatio slucajno premium
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da je Faco kojim slucajem ostao dobar sa Konakovicem bio bi direktor kakvog pozorista ili muzeja
Srce, čast i ponos!
Ako se po nečemu trebamo šepurit što smo ispred Srbije, onda je to prema Indexu slobode medija. Istina 90. pozicija nije bajna, ali ono tamo je tortura.
Sve režimski kanali i portali, a vijesti evo recimo na Prvoj obavezno počinju imenom srbijanskog Kim Jong-una.
Taj nivo restrikcija, podaništva, beskičmenjaštva i mlaograđanstva rijetko koja zemlja ima.
Sve režimski kanali i portali, a vijesti evo recimo na Prvoj obavezno počinju imenom srbijanskog Kim Jong-una.
Taj nivo restrikcija, podaništva, beskičmenjaštva i mlaograđanstva rijetko koja zemlja ima.
A smooth sea never made a skilled sailor.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Samo što kod nas sloboda medija znači da se Klix, SportSport i slični mogu iživljavati nad nama, huškati i zaglupljivati narod.
⚜️
Nikakve razlike nema u TT sto se tice nas i bilo gdje drugo. Evo uzet cu Njemacku za primjer, udjes na TT i prvo idu kao i kod nas Klosari, Mafijasi, Svodnici, ali sve kao bivsi. Ide se na prijetnje, psovke i tako u krug. Samo sto u njemackoj imas likova kojima nije problem ni glumiti da imaju rak, leukemiju, ili ti sta god, samo da se steknu pregledi.
Mi zivimo u vremenu gdje jednostavno ima svega previse, svaki skandal ili bilo sta, bude zaboravljeno u roku par sedmica. Realno kako i nece, kad svaki dan toliko sranje izlazi.
Mi zivimo u vremenu gdje jednostavno ima svega previse, svaki skandal ili bilo sta, bude zaboravljeno u roku par sedmica. Realno kako i nece, kad svaki dan toliko sranje izlazi.
GGMU
Rheinmetall povećao proizvodne kapacitete artiljerijskih granata sa 70.000 na 1,1 milion. Povećana je i proizvodnja municije srednjeg kalibra sa približno 800.000 na više od četiri miliona metaka, a za vojne kamione sa 600 na 4.500 jedinica.
Bgm Švabeci se opet naoružavaju.
Bgm Švabeci se opet naoružavaju.
A smooth sea never made a skilled sailor.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naoruzavaju se i tjerat ce nase ljude da im idu u vojsku i ratuju po potrebi. Naravno, ako imaju njihovo državljanstvo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Pa EU, najviše Njemačka, ima/ju u planu da zarate s nekim, na duže staze, da mi se mogli riješiti ovih imigranata i migranata, koji su se namnožili u zadnjih 20, 30 godina. Jedan od razloga i jest izdavanje državljanstva poslije pet godina. Prvo bi njih pozvali, pa ostale.
Tako su Amerikanci u građanskom ratu, sve imigrante koji su pristali brodovima u New Yorku i Bostonu, odmah s broda dali im državljanstvo na licu mjesta i slali ih u rat.
Tako su Amerikanci u građanskom ratu, sve imigrante koji su pristali brodovima u New Yorku i Bostonu, odmah s broda dali im državljanstvo na licu mjesta i slali ih u rat.