Sport i TV
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Peticija da se Šurković i Gabela skinu sa arena, ne znaš ko je gori, tačno mi dođe da se opet patim sa streamovima radi ove dvojice retarda.
Zbog cega?
Nisi razmišljao da pokreneš peticiju da svi sadržaju na arenasport kanalima budu na bosanskom jeziku? Da komentatori budu iz BiH? Da ne slušaši na bh arenama na ekavici prenos ili nekakvom izvještaćenom hrvatskom jeziku lik iz Dalmacije! Ccccc ili ukratko nadji stream i pati se.JayCatwright je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:56Peticija da se Šurković i Gabela skinu sa arena, ne znaš ko je gori, tačno mi dođe da se opet patim sa streamovima radi ove dvojice retarda.
Potrebna je posebna tema da se priča o tome koliko su loši svi.JayCatwright je napisao/la: ↑05 maj 2026, 12:56Peticija da se Šurković i Gabela skinu sa arena, ne znaš ko je gori, tačno mi dođe da se opet patim sa streamovima radi ove dvojice retarda.
U nedjelju sam imao priliku prvi put da čujem neku našu trebu koja prenosila na BH Areni neke utakmice iz 2. Bundeslige i 1. lige Rumunije.
Odron svih mogućih odrona.
Na listi najgorih sad je ona na prvom mjestu.
2. najgori je Gabela.
3. najgori je onaj Srbin naš neki.
4. je Lagumdžija.
5. je Šurković.
Imamo najgore komentatore na planeti. Dok smo imali srpske, želio sam naše, zbog ekavice i drugih njihovih sra.nja, ali ovi su toliko loši da isključim ton. Odron.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.