La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Sta je ovo,neki sukobi u svlacionici reala?
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Terzic preuzima Bilbao

,ne mogu da vjerujem,misljenje vase hoce li biti dobar za Bilbao,inace sam navijac Baskijaca
Trebalo bi da bude dobar. Bilbau odavno treba potpuno drugačiji mindset nego što su navikli. Mislim da će ih vratiti u top 5Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:20Terzic preuzima Bilbao,ne mogu da vjerujem,misljenje vase hoce li biti dobar za Bilbao,inace sam navijac Baskijaca
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Nije lako voditi Baskijce,Terzica čeka vruca stolica,nije svjestan gdje dolazi.denimen99 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:36Trebalo bi da bude dobar. Bilbau odavno treba potpuno drugačiji mindset nego što su navikli. Mislim da će ih vratiti u top 5Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:20Terzic preuzima Bilbao,ne mogu da vjerujem,misljenje vase hoce li biti dobar za Bilbao,inace sam navijac Baskijaca
Valverde je svoje zavrsio i hvala mu za sve učinjeno,ja sam očekivao ipak da to bude Iraola ili neki prethodnici,ili čak neki koji su donedavno nosili dres Bilbaoa.
Čudna mi odluka i kluba ,ali i Terzica.
Nadam se da ce imati uspjeha u vođenju kluba,ali nije isto voditi Dortmund imas dobar budzet i izbor igrača po želji,znamo kakva je politika kluba u Bilbau,po pitanju igrača
Andoni Iraola može jedino ako je spreman žrtvovati karijeru i ima toliku ljubav prema klubu. Vrlo lahko može (a vjerovatno i hoće) završiti u nekom top klubu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:11Nije lako voditi Baskijce,Terzica čeka vruca stolica,nije svjestan gdje dolazi.denimen99 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:36Trebalo bi da bude dobar. Bilbau odavno treba potpuno drugačiji mindset nego što su navikli. Mislim da će ih vratiti u top 5Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:20Terzic preuzima Bilbao,ne mogu da vjerujem,misljenje vase hoce li biti dobar za Bilbao,inace sam navijac Baskijaca
Valverde je svoje zavrsio i hvala mu za sve učinjeno,ja sam očekivao ipak da to bude Iraola ili neki prethodnici,ili čak neki koji su donedavno nosili dres Bilbaoa.
Nadam se da ce imati uspjeha u vođenju kluba,ali nije isto voditi Dortmund imas dobar budzet i izbor igrača po želji,znamo kakva je politika kluba u Bilbau,po pitanju igrača
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Završit ce nekad kao trener Bilbaoa,to je sigurno.Mokes je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:01Andoni Iraola može jedino ako je spreman žrtvovati karijeru i ima toliku ljubav prema klubu. Vrlo lahko može (a vjerovatno i hoće) završiti u nekom top klubu.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:11Nije lako voditi Baskijce,Terzica čeka vruca stolica,nije svjestan gdje dolazi.
Nakon ove sezone odlazi iz Bournemoutha,sljedeca destinacija vjerovatno Chelsea ili neki drugi top engleski klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.