Premijer liga BiH - aktuelno

Bumbaclat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Bumbaclat » 05 maj 2026, 13:57

KONTRASVIH je napisao/la:
05 maj 2026, 13:41
Bumbaclat je napisao/la:
05 maj 2026, 12:48
Je li tacno da 60% budzeta Veleza cini novac poreznih obaveznika?
17 miliona iz budzeta za 5 godina, kakva politicka prcija od kluba :tokralju:
U normalnoj drzavi bi neko vec bio na robiji za ovu pronevjeru budzetskih sredstava. :sick:

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 05 maj 2026, 13:59

Bumbaclat je napisao/la:
05 maj 2026, 13:57
Bumbaclat je napisao/la:
05 maj 2026, 12:48
Je li tacno da 60% budzeta Veleza cini novac poreznih obaveznika?
U normalnoj drzavi bi neko vec bio na robiji za ovu pronevjeru budzetskih sredstava. :sick:
Pa eto digni tužbu :rol:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 05 maj 2026, 14:03

rishovski je napisao/la:
05 maj 2026, 13:59
Bumbaclat je napisao/la:

Nije to moj posao, postoje institucije koje se time bave.

Drago mi je da si stavio avatar Veleza, nece ljudi vise pretpostavljati da si navijac Sarajeva ma koliko tvoji upisi ostavljali takav dojam :thumbup:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 05 maj 2026, 14:08

Nije to njegov posao. Njegov posao je da uhvati onaj mjehurić između dvije linije :mrgreen:

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 05 maj 2026, 14:12

1981oldschool je napisao/la:
05 maj 2026, 13:50
Nismo igrali Evropu radi plavih lopovskih miševa. Ali eto nama opet nema veze, navikli smo se na razne vase lopovlike, a vi nastavite kmečati. The Kmechavci BCE
Pa vi koliko se sjecam bili 23 boda od 4 mjesta to jest 3 jer su isto imali bodova 3 i 4 mjesto a ispali u cetvrtinifinala Kupa BiH.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 05 maj 2026, 14:13

Klubovi u BiH su paraziti na plećima budžeta države, mostarski klubovi su najbolji pokazatelj toga. Ovdje totalno neznanje dominira, Sarajevo skrši 20 miliona KM da bi bilo 3. u ligi. Objektivno, 3. mjesto bi trebao uzeti i sa 2-3 puta manjim proračunom. Katastrofa.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 05 maj 2026, 14:15

Nema veze, nismo igrali pa nismo igrali. Igrat ćemo je nekad, samo lagano. Mi barem ne kmechimo. Vama sve smeta i samo kmechite.
“Nije važno učestvovovati, važno je pobjediti.”
“Ako misliš pobjediti, ne smiješ izgubiti.”
“Ko izgubi dobitak dobije gubitak!”
“Prvo hopni, pa reci skoč.”

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 05 maj 2026, 14:16

Al sutra kad mi se komsije na terenu pogube nece to znat jel doslo ili otislo.

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 05 maj 2026, 14:20

Kaže se došao ili posao, ali sta ćeš ti to znati. Vidit ćemo sutra, vi samo nemojte ulijetati u teren pa nek pobjedi ko bude bolje igrao.
Odredili plavog misa sudiju Sivca, 10 utakmica koje je sudio Velezu, ni jedna pobjeda, nek za uzvratnu isto plavog misa nihada izaberu i super. Ali sve to nema veze, ako budu dobro igrali, **** sudije i sve ostalo.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 05 maj 2026, 14:27

05 maj 2026, 14:20
Kaže se došao ili posao, ali sta ćeš ti to znati. Vidit ćemo sutra, vi samo nemojte ulijetati u teren pa nek pobjedi ko bude bolje igrao.
Odredili plavog misa sudiju Sivca, 10 utakmica koje je sudio Velezu, ni jedna pobjeda, nek za uzvratnu isto plavog misa nihada izaberu i super. Ali sve to nema veze, ako budu dobro igrali, **** sudije i sve ostalo.
Jesu li to izgovori vec spremni?

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 05 maj 2026, 14:29

Bumbaclat je napisao/la:
05 maj 2026, 14:03
rishovski je napisao/la:
05 maj 2026, 13:59
Bumbaclat je napisao/la:

Nije to moj posao, postoje institucije koje se time bave.

Drago mi je da si stavio avatar Veleza, nece ljudi vise pretpostavljati da si navijac Sarajeva ma koliko tvoji upisi ostavljali takav dojam :thumbup:
Pa ja cu uvijek biti prije na strani Sarajeva,Slobode,Čelika,Jedinstva,Igmana kontra Borca,Zrinjskog,Sirokog i svih onih koji su protiv ove drzave,pa i protiv navijača koji se predstavljaju kao navijaci Želje. E takvi dođu ovdje i omalovažavaju zajedno sa gore navedenim i pišu gluposti Velež, Mostar,Bijeli brijeg,pijaca itd..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

1981oldschool
Kontakt:

Post Postao/la 1981oldschool » 05 maj 2026, 14:33

Nisu samo realnost, koje se ne može prešutjeti. Opet kazem ako budu igrali jako **** i sudije i sve ostalo. Da smo se nešto napobjedivali protiv vas, iskreno nismo, da imam neka velika očekivanja iskreno nemam, ali neću sigurno plakati i kmečati ako izgubimo.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 05 maj 2026, 14:40

05 maj 2026, 14:33
Nisu samo realnost, koje se ne može prešutjeti. Opet kazem ako budu igrali jako **** i sudije i sve ostalo. Da smo se nešto napobjedivali protiv vas, iskreno nismo, da imam neka velika očekivanja iskreno nemam, ali neću sigurno plakati i kmečati ako izgubimo.
Pa ove sezone nije bas da su sudije grijesile u nasu korist.. cak zadnju utakmicu na areni imali ste domacinsko sudjenje i to kako, izgazali ste nas posteno momacki svaki start je u kost iso, ali i to je nogomet.
Oceekujem obe utakmice domacinsko sudjenje. Ali mislim da ce sutra utakmica otici u jednom smjeru isto kao i uzvrat i da ce penali na kraju odlucit
Vidio sam da su se pocele pravit slike var kombija u kockicama itd, pa evo odma da i ovdje kazem budu li bilo kakve lakrdije na nas racun i tako se kup osvoji ja cu biti prvi koji ce ih prozivat.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 05 maj 2026, 14:46

Threeplanetrees je napisao/la:
05 maj 2026, 13:54
Švrakino je dobar trol ali samo za zeničane :mrgreen: Zna đubre dobro da je Hasić iskeširao zdenku dok uposlenici i igrači Želje kradu mate i armature sa juga čim se malo smrkne :mrgreen:
Hasic stari tenderlija. On i jarani mu Mušija i Uzunović. :lol: :lol: :lol:
Da mu SDA nije bilo ne bi ga ker za šta imao ujesti.

https://zurnal.info/clanak/756-miliona- ... sica/22699

https://cin.ba/bivsi-direktor-bosnalije ... a-zatvora/
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 05 maj 2026, 14:47

Meni je jasno da je simpatizerima pojedinih klubova bez ambicija koji su skoro i matematicki izborili opstanak na vrijeme tipa Posusje, Radnik i Zeljo interesantno vrijeme trositi na analize svega i svacega, ali ima vas par ubiste se raspravljajuci se s njima ovdje pred najbitniju tekmu sezone. Ili nemate pristup klupskom forumu sto je jako zabrinjavajuce ili niste dobri jer imate potrebu voditi nekakve imaginarne ratove s ljudima koje u zivotu niste sreli. Sutra tekma on brani budzet od kromanjonca iz rogatice...

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 05 maj 2026, 14:50

MostarReds22 je napisao/la:
05 maj 2026, 14:47
Meni je jasno da je simpatizerima pojedinih klubova bez ambicija koji su skoro i matematicki izborili opstanak na vrijeme tipa Posusje, Radnik i Zeljo interesantno vrijeme trositi na analize svega i svacega, ali ima vas par ubiste se raspravljajuci se s njima ovdje pred najbitniju tekmu sezone. Ili nemate pristup klupskom forumu sto je jako zabrinjavajuce ili niste dobri jer imate potrebu voditi nekakve imaginarne ratove s ljudima koje u zivotu niste sreli. Sutra tekma on brani budzet od kromanjonca iz rogatice...
Ovaj doktor sto brani budzet je nedavno objavljivo sliku ovdje sa derbija zeljo-sarajevo isto kolo je bila utakmica Velez-Zrinjski….

MostarReds22
Kontakt:

Post Postao/la MostarReds22 » 05 maj 2026, 14:52

LondonBlues je napisao/la:
05 maj 2026, 14:50
Ovaj doktor sto brani budzet je nedavno objavljivo sliku ovdje sa derbija zeljo-sarajevo isto kolo je bila utakmica Velez-Zrinjski….
Ma djeni zeve, usao mu na profil i sve jasno. Trebalo mu je malo vremena da skonta da navija za Velež nakon pisanja po pdfu Želje, Sarajeva i slicno. Svima tekma u glavi sutra, nabrijani svi on po forumu finansijski izvjestaj objavljuje. Nevjerovatno fakat.

LondonBlues
Kontakt:

Post Postao/la LondonBlues » 05 maj 2026, 14:56

05 maj 2026, 14:52
LondonBlues je napisao/la:
05 maj 2026, 14:50
Ma djeni zeve, usao mu na profil i sve jasno. Trebalo mu je malo vremena da skonta da navija za Velež nakon pisanja po pdfu Želje, Sarajeva i slicno. Svima tekma u glavi sutra, nabrijani svi on po forumu finansijski izvjestaj objavljuje. Nevjerovatno fakat.
Al dobro decko je iz Zenice ja mislim bilo bi cak i fer da ga neko od vas ugosti za finale kupa.

Samba71
Kontakt:

Post Postao/la Samba71 » 05 maj 2026, 14:57

Pitaj Hasića kako mu je bilo kod Senada M u gostima kada je kao federalni ligaš dolazio da vidi kako funcioniše jedan premijerligaški klub.
:lol:
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 05 maj 2026, 15:00

Pijem kahvu od kontrinih budzetskih para :kafa: :bih:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: zemuntrg i 24 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []