Postajate sve sto je Velež bio od rata pa do poslije unazad par godina za sta ga uzimate u usta ovdje. Veliki klub bez ambicije i rezultata, sa prosloscu kojom se moze pohvaliti, ali iz iskustva ti govorim to ne vodi nigdje.Samba71 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:57Pitaj Hasića kako mu je bilo kod Senada M u gostima kada je kao federalni ligaš dolazio da vidi kako funcioniše jedan premijerligaški klub.MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:47Meni je jasno da je simpatizerima pojedinih klubova bez ambicija koji su skoro i matematicki izborili opstanak na vrijeme tipa Posusje, Radnik i Zeljo interesantno vrijeme trositi na analize svega i svacega, ali ima vas par ubiste se raspravljajuci se s njima ovdje pred najbitniju tekmu sezone. Ili nemate pristup klupskom forumu sto je jako zabrinjavajuce ili niste dobri jer imate potrebu voditi nekakve imaginarne ratove s ljudima koje u zivotu niste sreli. Sutra tekma on brani budzet od kromanjonca iz rogatice...
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
MostarReds22
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Misliš ?MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:01Postajate sve sto je Velež bio od rata pa do poslije unazad par godina za sta ga uzimate u usta ovdje. Veliki klub bez ambicije i rezultata, sa prosloscu kojom se moze pohvaliti, ali iz iskustva ti govorim to ne vodi nigdje.Samba71 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:57Pitaj Hasića kako mu je bilo kod Senada M u gostima kada je kao federalni ligaš dolazio da vidi kako funcioniše jedan premijerligaški klub.MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 14:47Meni je jasno da je simpatizerima pojedinih klubova bez ambicija koji su skoro i matematicki izborili opstanak na vrijeme tipa Posusje, Radnik i Zeljo interesantno vrijeme trositi na analize svega i svacega, ali ima vas par ubiste se raspravljajuci se s njima ovdje pred najbitniju tekmu sezone. Ili nemate pristup klupskom forumu sto je jako zabrinjavajuce ili niste dobri jer imate potrebu voditi nekakve imaginarne ratove s ljudima koje u zivotu niste sreli. Sutra tekma on brani budzet od kromanjonca iz rogatice...
![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
MostarReds22
- Kontakt:
Samo ti kazem da od toga sta je bilo prije nema nista. A vjeruj mi koliko god ja ne simpatisao Zelju, draze mi je da je Zeljo tu nego selendra pored Mostara ili bilo koji klub sa cijeg stadiona se moze cuti bilo sta kontra nase domovine.Samba71 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:06Misliš ?MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:01Postajate sve sto je Velež bio od rata pa do poslije unazad par godina za sta ga uzimate u usta ovdje. Veliki klub bez ambicije i rezultata, sa prosloscu kojom se moze pohvaliti, ali iz iskustva ti govorim to ne vodi nigdje.![]()
Živi bili pa vidjeli.MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:08Samo ti kazem da od toga sta je bilo prije nema nista. A vjeruj mi koliko god ja ne simpatisao Zelju, draze mi je da je Zeljo tu nego selendra pored Mostara ili bilo koji klub sa cijeg stadiona se moze cuti bilo sta kontra nase domovine.Samba71 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:06Misliš ?MostarReds22 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:01
Postajate sve sto je Velež bio od rata pa do poslije unazad par godina za sta ga uzimate u usta ovdje. Veliki klub bez ambicije i rezultata, sa prosloscu kojom se moze pohvaliti, ali iz iskustva ti govorim to ne vodi nigdje.![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
E čuj željezničari nekoga prozivaju za budžetske pare. Sjajno! 
Evo čitam,Borac proslavu titule pomjerio za 14 dana ranije,za meč protiv Želje kući.Vorovus je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:27Tad nije bila proslava titule.Zigazaga je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:20Teško da možemo stići Posušje. Imamo pretežak raspored. Ali ok,idemo utakmicu po utakmicu.
Po meni je ključno sledeće kolo. Ako Željo pobjedi Slogu na Grbavici,a mi kući Sarajevo,Sloga je 99% zadnja.
P.S. Ne bih bio siguran u tvoju tvrdnju. Borac je expert za izbacivanje Rudara iz lige u zadnjem kolu![]()
Jel još tvrdiš da neće zadnje kolo dati bodove Posušju,bude li im potrebno ?
P.S. Inače,čestitke na tituli. I pored svega,ove sezone ste za klasu jači od sviju.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
- KONTRASVIH
- Kontakt:
FK Zeljeznicar
Prihod iz budzeta od 2020. godine – 6,5 miliona
FK Sarajevo
Prihod iz budzeta od 2020. godine – 4,2 miliona
FK Velez
Prihod iz budzeta od 2020. godine – 17 miliona
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mislim da nece dati.Zigazaga je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:42Evo čitam,Borac proslavu titule pomjerio za 14 dana ranije,za meč protiv Želje kući.Vorovus je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:27Tad nije bila proslava titule.Zigazaga je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:20
Teško da možemo stići Posušje. Imamo pretežak raspored. Ali ok,idemo utakmicu po utakmicu.
Po meni je ključno sledeće kolo. Ako Željo pobjedi Slogu na Grbavici,a mi kući Sarajevo,Sloga je 99% zadnja.
P.S. Ne bih bio siguran u tvoju tvrdnju. Borac je expert za izbacivanje Rudara iz lige u zadnjem kolu![]()
P.S. Inače,čestitke na tituli. I pored svega,ove sezone ste za klasu jači od sviju.
Domacinsko sudjenje koje je imao Rudar protiv Posusja mozda sluti da duvaju neki novi vjetrovi oko raspleta u borbi za opstanak.
Svakako do tad imate pretezak zadatak, da pobijedite Sarajevo i Zrinjski u Prijedoru. Ako to uspijete, mislim da u Doboju slavite opstanak.
Hvala na cestitkama.
-
Strelcevina
- Kontakt:
Nisu jači za klasu nego su jači za vas, Slogu, Radnik, Posušje i Široki koji im ćega skinete nekoliko dana prije utakmica.Zigazaga je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:42Evo čitam,Borac proslavu titule pomjerio za 14 dana ranije,za meč protiv Želje kući.Vorovus je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:27Tad nije bila proslava titule.Zigazaga je napisao/la: ↑02 maj 2026, 22:20
Teško da možemo stići Posušje. Imamo pretežak raspored. Ali ok,idemo utakmicu po utakmicu.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Zajedno 0 titulaKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 maj 2026, 16:18FK Zeljeznicar
FK Sarajevo
FK Velez
![]()
Koji je interes ovoliko novca uložiti u klub kao što je Velež?Zar nije logika da se politika opredijeli barem na Željezničar i da imamo 4 konkurentna kluba u ligi pošto Sarajevo ima Mirvića.Velež tu po meni samo smeta i ništa za taj uloženi novac ne vraća.Skoro nikakvi sportski uspjesi.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Pustite budžet Željezničar, Sarajevo, mostarski Velež i škutorski Zrinjski. Sloboda je skinula prokletstvo osvajanjem juniorskog kupa protiv Veleža
Zasluženo čestitke 
Sve pare treba preusmjeriti na Zelju. Citava drzava treba da rinta i odvaja od plate za najveci klub i fudbalski brend ove drzaveZaboljesutra je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:16Zajedno 0 titulaKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 maj 2026, 16:18FK Zeljeznicar
FK Sarajevo
FK Velez
![]()
![]()
Koji je interes ovoliko novca uložiti u klub kao što je Velež?Zar nije logika da se politika opredijeli barem na Željezničar i da imamo 4 konkurentna kluba u ligi pošto Sarajevo ima Mirvića.Velež tu po meni samo smeta i ništa za taj uloženi novac ne vraća.Skoro nikakvi sportski uspjesi.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 05 maj 2026, 17:31, ukupno mijenjano 1 put.
Taj kup je osvojen i prije 2 sezone.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:26Pustite budžet Željezničar, Sarajevo, mostarski Velež i škutorski Zrinjski. Sloboda je skinula prokletstvo osvajanjem juniorskog kupa protiv VeležaZasluženo čestitke
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ma nemam pojma zajebajem se jer čim se spomene Sloboda i neki pehar sjetim se Gutmanovog prokletstvaDamirT je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:31Taj kup je osvojen i prije 2 sezone.Threeplanetrees je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:26Pustite budžet Željezničar, Sarajevo, mostarski Velež i škutorski Zrinjski. Sloboda je skinula prokletstvo osvajanjem juniorskog kupa protiv VeležaZasluženo čestitke
![]()
Mi imamo unutrašnjih problema, rješavamo to, brojka nam je odron, izvući ćemo se. Bilo je i gorih dana. Puno vama treba godina konstantnosti da bi mogli u istu rečenicu s HZ. I Unis Vogošća da ulazi u PLBiH imao bi strašnu posjetu. Dolazite u društvo velikih i normalno je da vas puca euforija, al bar se pokušajte kontrolisat. Pamtimo mi svi vremena kad je po 10 Robijaša na gostovanje išlo (tim momcima respekt do kraja života, takve cijenim enormno), a svi ostali koji se kasnije prišlepaju uz dobre rezultate, spetakle, "idem jer svi idu" i slične stvari, takvi će vam jako brzo nestati s tribine i vratit ćete se na staro.Nane17 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:13Pa eto vi ste naviknuti na PL,imate milione,avione,kamione,investitore pa vas nema 200 u kopu,tako da prvo vi sebe sredite pa onda druge omalovazavajteZutti je napisao/la: ↑05 maj 2026, 09:00Valja ih trpiti prvu sezonu dok se naviknu na elitni rang BH fudbala... Kakva god naša liga bila, 16 nivoa je iznad ovih federalnih sela. 90% gostovanja im čine ljudi s drugih tribina, nema grupe ni u tragovima pa opet operu na ruke. Bojim se šta će biti kad im 700-800 navijača s drugih tribina sredi kop na Koševu pa krenu spamati slike uz opis "Broj 1 u državi", a onda 2-3 sezone kasnije 200 ljudi u kopu kući. Nešto ko i Velež kad je ušao pa ih euforija nosila. Uz to sve stiže i njihov seljakluk po kojem su prepoznatljivi. Tužno...Convicts1988 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 05:10
Hersone uhljupe, pripremite ovoj grupi kompletan jug gradskog stadiona Kosevo i dobro podmazite šupke![]()
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pa dosad smo imali tu situaciju i jasno je da to ne vodi ničemu. Klub koji ne igra Evropu, ima uništen omladinski pogon, ne razvija mlade igrače, nema izlaznih transfera itd. Kako se do sada uopšte finansirao takav klub?let3 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:28Sve pare treba preusmjeriti na Zelju. Citava drzava treba da rinta i odvaja od plate za najveci klub i fudbalski brend ove drzaveZaboljesutra je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:16Zajedno 0 titula![]()
Koji je interes ovoliko novca uložiti u klub kao što je Velež?Zar nije logika da se politika opredijeli barem na Željezničar i da imamo 4 konkurentna kluba u ligi pošto Sarajevo ima Mirvića.Velež tu po meni samo smeta i ništa za taj uloženi novac ne vraća.Skoro nikakvi sportski uspjesi.![]()
Budžet od 12 miliona i borba za opstanak u jednoj od najlošijih evropskih liga, šta treba još dodati? Rupa bez dna.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Sad day mu dovedemo golgetera i krila
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Malo je 12, treba pojacati bar na 20Herson je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:38Pa dosad smo imali tu situaciju i jasno je da to ne vodi ničemu. Klub koji ne igra Evropu, ima uništen omladinski pogon, ne razvija mlade igrače, nema izlaznih transfera itd. Kako se do sada uopšte finansirao takav klub?let3 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:28Sve pare treba preusmjeriti na Zelju. Citava drzava treba da rinta i odvaja od plate za najveci klub i fudbalski brend ove drzaveZaboljesutra je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:16
Zajedno 0 titula![]()
Koji je interes ovoliko novca uložiti u klub kao što je Velež?Zar nije logika da se politika opredijeli barem na Željezničar i da imamo 4 konkurentna kluba u ligi pošto Sarajevo ima Mirvića.Velež tu po meni samo smeta i ništa za taj uloženi novac ne vraća.Skoro nikakvi sportski uspjesi.![]()
Budžet od 12 miliona i borba za opstanak u jednoj od najlošijih evropskih liga, šta treba još dodati? Rupa bez dna.
Zutti, sto ono jutros pohapsise neke glavesine sa vaseg sjevera ? Morat cete se izboriti sa mafijom.
O Manijacima da ne pricam.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Dobili 12 miliona iz budžeta da se bore za opstanak još dužni državi pola toga. I ovaj govedar govori kako im država treba dati još para. Koji prosjaci 
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Zaboljesutra i 16 gostiju.