Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Cestitam Celiku na ulasku u PL i zelim im sezonu iz snova tamo,sta god to njima znacilo.
Svakako ce biti uzivancija gledati puno Bilino protiv Borca,Zrinjskog,Zelje,Sarajeva,Veleza....Velika stvar i za Pl,i za sam Celik.
Sretno i da se vidimo dogodine.
Svakako ce biti uzivancija gledati puno Bilino protiv Borca,Zrinjskog,Zelje,Sarajeva,Veleza....Velika stvar i za Pl,i za sam Celik.
Sretno i da se vidimo dogodine.
Hvala, iako jos teoreski nije obezbjedjen ulazak. Slijedeca sezona bice puna izazova i vjerujem da bi vecina igraca sada potpisala osmo mjesto u PL-u za povratnicku sezonu. Licno mislim da ce i Uprava trebati praviti planove koji vode ka tom cilju, bar sto se tice sportskog segmenta.
Sa srecom i Slobodi, da prebrodi svoje prepreke ka putu u PL. Samo da se "u putu" ne mimoidjemo

Sa srecom i Slobodi, da prebrodi svoje prepreke ka putu u PL. Samo da se "u putu" ne mimoidjemo
Zasluzeno su Zenicani usli u Premijer ligu, i nemoj da vam se desi sezona kao nama pa da se odmah vratite u Federalnu, mi cemo tek sljedece sezone uci aBd 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
BatistutA19 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 13:28Kad nije sav svoj ,nema komentara da ne vredja Celik i Zenicu,ok pisat o drugom ali on konstantno vredja ,mada i ne pisem nesto u 10 dana komentar.Zenicanin988 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 22:28Eto imas ti jbt kralj zadnja 3 posta samo spominjes ledenog i te smajliće stavljas da se kocenes od smijeha , de Bati dodji sebi isto si dijete ti kralja dragogBatistutA19 je napisao/la: ↑04 maj 2026, 15:11Sam sa sobom pise Ledeni ili se ubacuje nekom u komentare sa 128 nikova i on ponizava nekog ,retardiran decko 100% .Nema mi ijednog forumasa da pise sa Ledenim ,samo se ubacuje u komentare ili pise monologe .
Ja mislim da se jede od muke a sve prati Čelik i jos kad vidi ovoliki broj navijaca u gostima kako se pjeva i navija od srca.
Bolje je pripremajte se za sljedecu sezonu svi, ja mislim da je Gosk favorit br 1 a bgm nije sigurno ni Posusje i ko zna kakvih moze bit opet reorganizacija liga.
- BatistutA19
- Kontakt:
Hvala mada jos nismo usli zvanicno ali gotovo je to i mislim da smo zasluzeno usli. !Ne bude li uprava ozbiljno shvatila i ne obezbjedil se financije glat ispadamo isto ko i vi ali vjerujem da se nije uslo samo tako i da tu nece bit problema makar bit ravnopravni bar za to 8 mjesto.
Sretno i vama,vama je se borit mislim sa Goskom ili slucajno ako Posusje ispadne i tamo je sve u igri i da se vidimo iduce sezone u Wwin ligi BiH.Ja vise nikog ozbiljnog ne vidim uz standarno Stupcanicu dobru ,mozda Jedinstvo ali od njihovog ulaska nema nista.
Realno u pocetku ce bit pun stadion u Zenicin sa kim god budemo igrali i u gostima ce se dobro pratit e da li ce ostat pun to zavisi i od rezultata sto je realno..
Cestitke Slobodi na osvajanju omladinskog Kupa BiH. Celiku i zenicanima ku.rcina kao i uvek. 
- svrakino1921
- Kontakt:

Savladali Velež u finalu
Juniori Slobode osvojili Omladinski kup Bosne i Hercegovine
Čestitam juniorima F.K.Sloboda Tuzla na osvojenom kupu voljene nam Države
Vratite se Tuzlaci u Ligu 10 - velika je Vaša Sloboda - Liga kup Jugoslavije i Inter Toto Cup je za ponosa i respecta
.

Domestic
edit
League
edit
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Runners-up (1): 2015–16
First League of the Federation of Bosnia and Herzegovina:
Winners (2): 2013–14, 2023–24
Yugoslav First League:
Third place (1): 1976–77
Yugoslav Second League:
Winners (1): 1958–59
Cups
edit
Bosnia and Herzegovina Cup:
Runners-up (7): 1994–95, 1995–96, 1997–98, 1999–2000, 2007–08, 2008–09, 2015–16
Yugoslav Cup:
Runners-up (1): 1970–71
Yugoslav League Cup (shared record):
Winners (1): 1971–72[9]
Runners-up (1): 1972–73
European
edit
UEFA Intertoto Cup:
Winners (1): 1983 (Joint Winner)
Tako je braca.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 18:34
Savladali Velež u finalu
Vratite se Tuzlaci u Ligu 10 - velika je Vaša Sloboda - Liga kup Jugoslavije i Inter Toto Cup je za ponosa i respecta
.
Domestic
edit
League
edit
Yugoslav First League:
Yugoslav Second League:
Cups
edit
Yugoslav Cup:
European
edit
UEFA Intertoto Cup:
![]()
Pozz.
Svrakino legenda. Zeljo i Sloboda zauvijek sportski prijatelji i rivali, te veliki klubovi nase predivne BiH.svrakino1921 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 18:34
Savladali Velež u finalu
.
Domestic
edit
League
edit
Yugoslav First League:
Yugoslav Second League:
Cups
edit
Yugoslav Cup:
European
edit
UEFA Intertoto Cup:
![]()
Zna desetar 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hvala Bilderu i fukari na cestitkama. Mada nije sve jos zavrseno, ali hajmo reci da je gotovo ovo. Ocekujemo i vas InshAllah sljedece sezone u Pl. Muka mi je gledat ove seoske ekipe, sloga, posusje itd.
Realno pl je nesto sasvim drugo, naravno treba se dobro pojacati, plus sto je ovo politicka pl, tako ako nemas neke zastite sakatit ce te na svakom koraku. Moglo bi se o tome danima pricat i raspravljat. Bez obzira koliko bio jak i mocan, ako ti ja kazem da neces pobijedit, onda neces. Nekad razmisljam bolje ni ne uvestvovat u ovom svemu. Cetnici i ustase uz pomoc prodanih bosnjaka kroje ligu.
Usput cestitke Slobodi na osvojenom kup-u
Realno pl je nesto sasvim drugo, naravno treba se dobro pojacati, plus sto je ovo politicka pl, tako ako nemas neke zastite sakatit ce te na svakom koraku. Moglo bi se o tome danima pricat i raspravljat. Bez obzira koliko bio jak i mocan, ako ti ja kazem da neces pobijedit, onda neces. Nekad razmisljam bolje ni ne uvestvovat u ovom svemu. Cetnici i ustase uz pomoc prodanih bosnjaka kroje ligu.
Usput cestitke Slobodi na osvojenom kup-u
- BatistutA19
- Kontakt:
Moj Dajdza koliko god neko kroji ligu Borac i Zrinjski daleko su najbolji klubovi i pokazu to u Europi a nama da sudimo mi utakmice ne mozemo nista.Prvo svi pomest svoju Avliju pa se borit sa Borcem i Zrinjskim.Sta Sarajevo 6 god imaju tzv investitora sta urade prodaju najbolje igrace za milione i sklope prosjecnu ekipu, umjesto da pojacavaju ekipun ali boli njih qurac za ekiou i onda kriv sudija savez i ostali ,Zeljo jos gori i ispadaju od Kopra.
Citam Zrinjski preko 9 miliona daje na plate 25 000 po igracu a Sarajevo ni 6 miliona ,ostale da ne spominjem.
Nama svi krivi drugi samo mi nismo krivi.I mi kad udjemo ako ne budes imo igrace kvalitetne moze ti Regoje sudit ali ne vredi ti kad si slab.
Citam Zrinjski preko 9 miliona daje na plate 25 000 po igracu a Sarajevo ni 6 miliona ,ostale da ne spominjem.
Nama svi krivi drugi samo mi nismo krivi.I mi kad udjemo ako ne budes imo igrace kvalitetne moze ti Regoje sudit ali ne vredi ti kad si slab.
Čestitke djeci FK Sloboda na osvojenom kupu. 
Mene Sloboda uvijek asocira na rahmetli Mustafu Hukića Brku, velikog čovjeka i sportskog radnika iz perioda kada je vodio strašnu generaciju Slobode (Mesanovici, Joldic, Buco, Šok, i ostali), te dok je u repki sarađivao sa Fukom Muzurovićem.
ABD da se i vi što prije vratite u PL.
Mene Sloboda uvijek asocira na rahmetli Mustafu Hukića Brku, velikog čovjeka i sportskog radnika iz perioda kada je vodio strašnu generaciju Slobode (Mesanovici, Joldic, Buco, Šok, i ostali), te dok je u repki sarađivao sa Fukom Muzurovićem.
ABD da se i vi što prije vratite u PL.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.