Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Dres reprezentacije BiH
Dobar zeljin
a kako će tek muftić izgledati u golmanskomakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:17sto se tice i dizajna i kvaliteta bolje izgleda trening dres Zelje nego ovo sto nam Kelme RS varijanta prodaje kao glavni dres reprezentacije
eto rijeseno pitanje dresa i desetke za SP![]()
![]()
- akisarajevo92
- Kontakt:
jestamaji je napisao/la: ↑05 maj 2026, 16:10a kako će tek muftić izgledati u golmanskomakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 maj 2026, 15:17sto se tice i dizajna i kvaliteta bolje izgleda trening dres Zelje nego ovo sto nam Kelme RS varijanta prodaje kao glavni dres reprezentacije
eto rijeseno pitanje dresa i desetke za SP![]()
![]()
![]()

Don't believe the hype.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Cuj pouzdani izvorMostarNeretva je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:39
Ako je tako cijela prica o nekoj strategiji marketinskoj i ne objavljivanja dresova zbog kineza pada u vodu.
Kinezi ce to u tom slucaju istancati za 2 sedmice
Pa 31.03 je bio rok za prijavu dresova fifi za provjeru.
Mi tada nismo ni mogli prijaviti jer nismo bili ni plasirani, vjerovatno ove repke iz baraza imaju neki novi rok.
Izvor je pouzdan 100% , iz švice jer su dobili informaciju u čemu izlazimo protiv njih. Brišem profil ako se ispostavi pogrešnodinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:59Cuj pouzdani izvorMostarNeretva je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:39
Ako je tako cijela prica o nekoj strategiji marketinskoj i ne objavljivanja dresova zbog kineza pada u vodu.
Mi tada nismo ni mogli prijaviti jer nismo bili ni plasirani, vjerovatno ove repke iz baraza imaju neki novi rok.
Zadnja izmjena: Varta, dana/u 05 maj 2026, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Dobro Baho…Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:46Izvor je pouzdan 100% , iz švice jer su dobili informaciju u čemu izlazimo protiv njihdinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:59Cuj pouzdani izvorMostarNeretva je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:39
Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:46Izvor je pouzdan 100% , iz švice jer su dobili informaciju u čemu izlazimo protiv njihdinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:59Cuj pouzdani izvorMostarNeretva je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:39
Ne treba ti nikakv pouzdan izvor.
Po tom smo mi zakasnili jos prije baraza.
Ali opet mislim da bi ove repke iz baraza trebale dobiti neki drugi rok, tipa do 15.maja ili tako nesto.
Jer fakticki ni jedna repka iz baraze po tom ne bi mogla izbaciti WC verziju dresa.
I sta su rekli Svici, mjesec i pol prije tekme?
Izlazimo u plavim dresovima ili sta?
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 05 maj 2026, 20:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sve ekipe u baražu su već igrali u dresovima za SP.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:56Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.
Ali opet mislim da bi ove repke iz baraza trebale dobiti neki drugi rok, tipa do 15.maja ili tako nesto.
Jer fakticki ni jedna repka iz baraze po tom ne bi mogla izbaciti WC verziju dresa.
Brišem profil ako se ispostavi da sam dao pogrešnu informaciju
Pa to znaci da su sve primorane igrati u starim dresovima jer jer rok prosao prije nego sto su se plasirali.Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:57Sve ekipe u baražu su već igrali u dresovima za SP.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:56Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.
Al opet ne kontam sta se to dva mjeseca prije tekme reklo svicarcima?
Ako im se bilo sta reklo mogli su im reci igramo u plavim ili bijelim dresovima protiv vas.
Nije sada da Svicarce intersuje detaljni dizajn dresa.
Nije realno.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 05 maj 2026, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zato bi Svicarce uopste interesobalo u cemu cemo mi izaci i to mjesec prije? Ne kontamdinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:02Pa to znaci da su sve primorane igrati u starim dresovima jer jer rok prosao prije nego sto su se plasirali.Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:57Sve ekipe u baražu su već igrali u dresovima za SP.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:56
Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.
Ako im je bilo sta reklo mogli su im reci igramo u plavim ili bijelim dresovima protiv vas.
Nije realno.
Pa i ja to ne kontam al eto ako on kaze da im se nesto reklo onda mi je boja dresa najlogicnija zbog logistike i da se iz kampa ne nose svi kompleti.RightBack je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:04Zato bi Svicarce uopste interesobalo u cemu cemo mi izaci i to mjesec prije? Ne kontamdinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:02Pa to znaci da su sve primorane igrati u starim dresovima jer jer rok prosao prije nego sto su se plasirali.
Ako im je bilo sta reklo mogli su im reci igramo u plavim ili bijelim dresovima protiv vas.
Nije realno.
Evo nasao sam na netu.
Dizajn dresa moramo najkasnije prijaviti sa finalnim spiskom igraca koji idu na WC.
Dizajn dresa moramo najkasnije prijaviti sa finalnim spiskom igraca koji idu na WC.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Putuj Varta..i ne naginji se kroz prozor…Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:57Sve ekipe u baražu su već igrali u dresovima za SP.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:56Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.
Pa nisu primorni igrati u starim dresovima jer sve ekipe u baražu predstavili nove dresove zadnjih 5-6 mjeseci. Velšani prvi dres u decembru drugi dres u februaru. Česi i švedi isto. Turci u martu.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:02Pa to znaci da su sve primorane igrati u starim dresovima jer jer rok prosao prije nego sto su se plasirali.Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:57Sve ekipe u baražu su već igrali u dresovima za SP.dinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:56
Pajdo moj pa oficjelna informacija od fife na internetu je 31.03.2026.
Pa sta ti kaze pouzdani izvor, sta su Svicarci htjeli konkretno znati?Varta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 21:16Pa nisu primorni igrati u starim dresovima jer sve ekipe u baražu predstavili nove dresove zadnjih 5-6 mjeseci. Velšani prvi dres u decembru drugi dres u februaru. Česi i švedi isto. Turci u martu.
izvor: boatenkVarta je napisao/la: ↑05 maj 2026, 20:46Izvor je pouzdan 100% , iz švice jer su dobili informaciju u čemu izlazimo protiv njih. Brišem profil ako se ispostavi pogrešnodinoze je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:59Cuj pouzdani izvorMostarNeretva je napisao/la: ↑05 maj 2026, 17:39
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Poceli su oni raditi dres prije 31.3.2026. 
Druga stvar, i da su fulili prijaviti datum novog dresa, ima drugi datum. 2014. godine smo kaznu platili zbog kasne prijave dresa, ne bi me čudilo opet sad da platimo kaznu.
Ja sam ranije pisao o tome, koliko je odron marketing segment, i briga o dresu, i unitarizaciji da svi igraju cikluse u istim dresovima. A da ne govorim da je odron da nosiš 3 godine istu garnituru opreme.
Druga stvar, i da su fulili prijaviti datum novog dresa, ima drugi datum. 2014. godine smo kaznu platili zbog kasne prijave dresa, ne bi me čudilo opet sad da platimo kaznu.
Ja sam ranije pisao o tome, koliko je odron marketing segment, i briga o dresu, i unitarizaciji da svi igraju cikluse u istim dresovima. A da ne govorim da je odron da nosiš 3 godine istu garnituru opreme.
Koji nam je po redu ovo insajder? Neki novi ili samo novi profil 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Catalunya1, Edincapitano, LeCoq i 55 gostiju.