Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Rosas7
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Rosas7 » 26 apr 2011, 15:10

Miše: "Ima još puno posla"

slika

Pobjeda nad Slaven Belupom u Koprivnici vratila je osmijeh na lica Hajdukovih igrača. Nakon dva uzastopna poraza Ante Miše je na neugodnom gostovanju u Koprivnici uspio posložiti redove Splićana i upisati tri boda. Hajdukov trener nakon toga okreće se utakmici protiv Cibalije...

Ante Miše napravio je danas prvi trening s momčadi Hajduka poslije pobjede u Koprivnici. Iako je pobijedio Slaven Belupo, Miše zna da ga čeka još puno posla. "Malo je vremena za neke značajnije promjene, ima tu još puno, puno posla. Međutim, hrabrost i trka su minimum koji treba krasiti ovu momčad. Pobijediti Slavena u Koprivnici u ovakvom stanju je odličan rezultat", izjavio je Miše za Hajdukovu stranicu.

U sljedećem kolu na Poljud dolazi Cibalia koju Hajdukov trener iznimno respektira: "Igrači su pokazali da mogu, no mi smo već okrenuti prema Cibaliji. Vinkovčani su momčad koja je ostavila značajan trag, neće nam biti lako, iako smo favoriti. Cibalia ima glavu i rep, trenera koji je vodio najviše utakmica u Prvoj HNL. Stanko Mršić je stari lisac koji vrlo dobro zna svoj posao i to je pokazao svojim učinkom."

U Koprivnici su priliku dobili neki igrači koji nisu bili standardni ovo proljeće. Duje Čop i Lovre Kalinić opravdali su povjerenje koje im je pruženo. "Duje je odlično radio na treninzima. Nakon onoga što sam vidio zaslužio je šansu. Ne bih htio govoriti o tome je li do sada bio degradiran ili ne", rekao je Hajdukov strateg.

Na vratima Bijelih od prve minute zaigrao je mladi Lovre Kalinić koji je dobro zamijenio Subašića: "Pruženu šansu je iskoristio, po logičnom slijedu on je bio drugi vratar i normalno je bilo da upravo on zamijeni Danijela Subašića koji je i dalje ozlijeđen. Na terapijama je, ima istegnuće zadnje lože." Miše je napomenuo da u Koprivnicu nije vodio Ahmada Sharbinija jer je smatrao da mu takav tip igrača nije bio potreban u utakmici protiv Slavena.

Hajduk se okreće sljedećem susretu koji se igra u subotu. U 27. kolu na Poljud dolazi vinkovačka Cibalia. "Idemo utakmicu pa utakmicu pa ćemo vidjeti što će biti", zaključio je Ante Miše.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 apr 2011, 18:50

PRIČA KONAČNO GOTOVA

Hrvoje Maleš novi predsjednik Hajduka, za članove Uprave izabrani Nižetić i Ciccarelli

slika

Nadzorni odbor Hajduka na svojem je poslijepodnevnom sastanku izglasao novu klupsku Upravu. Novi predsjednik je Hrvoje Maleš, članovi Uprave Nižetić i Ciccarelli

SPLIT - Hajduk je dobio novu upravu i najmlađeg predsjednika u povijesti kluba.Nadzorni odbor Hajduka pod vodstvom Petroslava Sapunara izabrao je Hrvoja Maleša, magistra ekonomije iz Banco Popolare, da bude novi predsjednik Hajduka.

Maleš je mladi kadar, sa pedigreom u bankovnom biznisu, 32-godišnjak koji će ostati upisan kao najmlađi prvi čovjek splitskog kluba. Dosad je najmlađi bio Branko Grgić. Uz Maleša u upravu Hajduka ustoličeni su Milo Nižetić, nogometni trener i diplomirani ekonimist te Pavle Cicarelli, magistar poslovnog upravljanja.

- Odlučili smo se za ljude koji su nas zadovoljili svojim znanjem i poduzetničkim idejama - objasnio je Sapunar.

Ovim je završen dugotrajni proces izbora nove uprave koji je započeo još 5. siječnja objavom javnog natječaja, a nastavilo se sa radom Povjerenstva koje je između 39 prijavljenih kandidata probralo sedmoricu za uži krug, a potom i trojicu za članove uprave, ali nisu se uspjeli usaglasili oko kandidata za redsjednika Vjekoslava Hrabara koji je tražio preveliku plaću (7,500 eura mjesečno plus bonuse).

Novi predsjednik imat će menadžerski ugovor na tri godine, potvrdio je Sapunar. - Sva trojica novih članova uprave prihvatili su ponuđene uvjete - kazao je predsjednik Skupštine Hajduka Vinko Radovani.

Neslužbeno doznajemo da će novi predsjednik Hajduka imati plaću oko 4.000 eura. Dosadašnji predsjednik Josip Grbić vraća se na mjesto direktora Hajduka.

Predstavljanje nove Uprave zakazano je za četvrtak, a novoizabrani čečlnici počet će s radom u Hajduku od 1. svibnja.

Maleš dolazi iz Banco Poplare, Nižetić je bio trener Junaka, a Cicarelli je bio menadžer u agenciji Nobilo-Cetinski. Ovo je mlada uprava, Malešu su 32 godine, Cicarelli ima 39, a Nižetić 59 godina. Nižetić je bio vratar Hajduka, ali nikada trener, otac je poznatog pjevača Luke Nižetića i voditeljice HTV-a Petre Nižetić. Cicarelli je prije dvije godine bio direktor marketinga Hajduka. Maleš je Hajduk dosad doživljavao samo kao navijač...
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 29 apr 2011, 10:32

Predstavljena Hajdukova uprava

[youtube][/youtube]

Na Poljudu je danas i službeno predstavljena prije dva dana izabrana nova uprava Hajduka na čelu s predsjednikom Hrvojem Malešom. "Nećemo dopustiti da nas smatraju klubom za drugo mjesto", najavio je novi prvi čovjek kluba Maleš.

Najmlađi predsjednik u povijesti Hajduka prvi je dobio riječ na konferenciji za novinare.

- Mislim da program nije jedina stvar zbog koje sam dobio povjerenje, moja dosadašnja karijera je također bila čimbenik. Zalagat ćemo se za provođenje programa, koji nije moj već zajednički. On će biti upotpunjen marketinškim i stručnim dijelom. Radit ćemo odgovorno i časno za veliki Hajduk, najavio je.

O najzanimljvijem dijelu svog programa, ograničenju fiksnih primanja igrača na 100.000 eura, rekao je:

- To je okvirni plan po kojemu će se stimulirati dobar rezultat. Samo igrač koji ne vjeruje u sebe neće pristati na stimulativni princip u ugovoru. Ugovori nekim igračima možda trenutačno jesu veći od onoga što ću predložiti kao maksimalnu plaću, ali ako rezultati budu dobri, onda i nagrade mogu biti veće, objasnio je Maleš.

Kako prenosi HTV, riječ su dobili i Pavle Cicarelli, koji je novi šef marketinga, te novi prvi čovjek struke Milo Nižetić.

"Cilj je svake godine osigurati barem desetak utakmica u Europi. Želimo se vratiti korijenima, Dalmaciji i jugu države, stvoriti uvjete da navijači gledaju pravi Hajduk", rekao je Nižetić, koji se nije htio izjasniti o tekućim pitanjima, tek je rekao:

- Nadograđivat ćemo ono što je dobro, a loše ćemo ispravljati. Pitanje trenera bit će riješeno uskoro, a dotad sadašnji trener Ante Miše ima našu punu podršku.

Cicarelli je istaknuo da je marketing na Poljudu do danas bio prilično zapostavljen.

"To je od ovog trenutka moja odgovornost, uložit ću maksimalan napor da tu stvari krenu nabolje", rekao je.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 30 apr 2011, 12:06

Šimunić: Zanimljivi su mi i Dinamo i Hajduk

slika
slika

JOSIP ŠIMUNIĆ pamti i bolje dane u svojoj bundesligaškoj karijeri. Iako je u nemilosti trenera Marca Pezzaiuolija, hrvatski reprezentativac svoje obveze i dalje odrađuje vrlo profesionalno i ne pada mu na pamet razgovarati o drugim klubovima.

Profesionalan je ostao sve ove mjesece dok nije igrao, uspjeh momčadi stavljao je ispred svega, pa i svoje karijere. Mjesta u prvoj momčadi koštala ga je teška ozljeda prošle jeseni, a nakon oporavka našao se u sukobu s vodstvom kluba koje ga je suspendiralo zbog nediscipline te je morao trenirati odvojeno od ostatka momčadi. Šimunić je u ožujku "pomilovan", ali ni nakon toga nije dobio priliku. Ugovor s Hoffenheimom ima do ljeta 2012. godine, a sa svojih 33 na leđima nema namjeru sjediti na klupi još jednu, možda i posljednju sezonu karijere...

"Tražio sam sastanak s vodstvom kluba i sljedeći tjedan ću sa sportskim direktorom pokušati riješiti problem oko svog statusa. Još uvijek imam važeći ugovor i ne želim u ovom trenutku ništa govoriti o drugim klubovima", rekao je Šimunić u razgovoru za Index.

"Ne želim o transferu dok ne riješim svoj status u Hoffenheimu"

Optimizam mu mogu dati najave kako na ljeto klub sigurno napušta aktualni trener koji je u siječnju preuzeo klupu nakon odlaska Ralfa Rangnicka u Schalke. Uprava je treneru početkom travnja poručila kako će u novu sezonu krenuti s drugim stručnjakom, ali do tada očekuju puno zalaganje momčadi u utakmicama do kraja sezone. Je li Šimunić u planovima kluba za sljedeću sezonu, trebali bi saznati nakon sastanka sljedećeg četvrtka.

U posljednje se vrijeme njegovo ime povezivalo i sa hrvatskim klubovima, no Dinamo i Hajduk još nisu napravili prve korake. Vodstvo hrvatskog prvaka otvoreno je priznalo kako ih Šimunić jako zanima, a interes bi se mogao pojačati nakon što su na tri mjeseca ostali bez Igora Bišćana, dok su Cufreovi planovi još uvijek nepoznanica.

"Zanimljivi su mi i Dinamo i Hajduk, to sam već ranije govorio, ali ima još nekih zanimljivih ponuda. No, o tome ne želim razmišljati sve dok ne riješim svoj status u Hoffenheimu", dodao je Joe.

"Novac nije problem, ako klub ima ambicije"

Prepreka njegovom dolasku u HNL ne bi trebalo biti s obzirom da je među navijačima jedan od omiljenijih igrača hrvatske reprezentacije, a svojim kvalitetama može puno pomoći bilo kojem klubu. Ipak, u Bundesligi je Šimunić vrlo cijenjen što se osjeti na njegovom ugovoru.

"Novac nije problem", komentirao je mogućnost dolaska u Hrvatsku. "Ako sve u klubu štima, ako postoje ambicije, onda se oko svega možemo dogovoriti. Meni je najvažnije da igram", rekao nam je branič sa čak 267 bundesligaških utakmica u nogama igrajući za HSV, Herthu i Hoffenheim.

U berlinskoj Herthi igrao je najbolji nogomet i postao jedan od najboljih igrača njemačkog prvenstva. Napustio je klub u ljeto 2009. za 7 milijuna eura koliko je za njegove usluge platio tada malo poznati provincijski klub Hoffenheim, a Hertha je završila u drugoj ligi. Ovog proljeća izborili su povratak u elitno društvo.

Šimunićev ugovor vrijedi 2,5 milijna eura i traje još godinu dana. Njemci bi rado raskinuli, ali u tom pogledu nebi jeftino prošli. Kao ni Dinamo, koji Šimunića ne može platiti kao njemački klub. Zato je posudba sve češća riječ u uporabi....

"Sretan sam zbog Herthe, ali tamo se ne vraćam"

"Jako mi je drago zbog Herthe i njenih navijača. Taj klub pripada u prvu ligu", komentirao je Šimunić ali je dodao kako se tamo nema namjeru vraćati.

"Ne vjerujem da ću se tamo vratiti. Ne mislim se vraćati u klubove za koje sam već igrao, za mene to nema smisla".

A povratak u Australiju?

"Jednog dana ću se sigurno tamo vratiti živjeti, ali ne vjerujem da ću tamo igrati profesionalni nogomet", zaključio je Šimunić.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 30 apr 2011, 21:25

Bože dragi, Bože, Bože... Nek ti je Bog na pomoći, ali ni sve sile onozemaljske ti ne mogu pomoći.

Cibalia!!! :lol: Najdefenzivnija i najgrublja ekipa prvenstva nosi bodove!! Bože, Bože...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2011, 22:44

Gde mi je @Jacky sada,e kada se setim da me je pokusavao ubediti da bi Hajduk razmontirao Zvezdu. :roll:

Stvarno teski dani dosli za Hajduk,nadam se da ce ih ova nova garnitura uprave koja je stigla pokusati dici i stabilizovati. :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 01 maj 2011, 22:08

oooooooo cibalia nnam nosi bodove,bruka i sramota

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 12:01

Devil je napisao/la:Gde mi je @Jacky sada,e kada se setim da me je pokusavao ubediti da bi Hajduk razmontirao Zvezdu. :roll:

Stvarno teski dani dosli za Hajduk,nadam se da ce ih ova nova garnitura uprave koja je stigla pokusati dici i stabilizovati. :(
Hahaha, kako si ti meni jak. :mrgreen: Kad sam ja govorio za to? Na jesen kad je Hajduk bio moćan. Od tada su se neke stvari promijenile, a nitko nije vidovit da ih predvidi. :lol: Možda Hajduk opet postane moćan na jesen, hoćeš onda povući svoju izjavu? :roll: :mrgreen:
...što je više lome to je volim jače...

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 maj 2011, 12:48

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Gde mi je @Jacky sada,e kada se setim da me je pokusavao ubediti da bi Hajduk razmontirao Zvezdu. :roll:

Hahaha, kako si ti meni jak. :mrgreen: Kad sam ja govorio za to? Na jesen kad je Hajduk bio moćan. Od tada su se neke stvari promijenile, a nitko nije vidovit da ih predvidi. :lol: Možda Hajduk opet postane moćan na jesen, hoćeš onda povući svoju izjavu? :roll: :mrgreen:
otisli ibro i strinic i sve se raspalo

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 03 maj 2011, 13:34

Rosas7 je napisao/la: otisli ibro i strinic i sve se raspalo
Prije bi rekao da je Hajudk igrao iznad svojih mogucnosti, cak i sa tom dvojicom Hajduk ne bi imao sanse za prvenstvo. To su bila ta 2 mjeseca euforije kad je Zajecov Dinamo kiksao, Hajduk nakon gro godina usao u EL i igraci su letili i pucali od samopouzdanja nakon sto su ih u EL prizemljili, kiksevi su se dogadjali i u prvenstvu, a tek naknadno su prodani Ibro i Strinic

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2011, 19:41

jacky09 je napisao/la:

Niko nije vidovit da to predvidi,ali niko nije ni budala da onako nesta pise kao sto si ti pisao,ali oprastam ti ponovo si napravio gresku u koracima kada su u pitanju hrvatski klubovi,kao onda kada sam pisao da Dinamo ispada od Sheriffa,ili pak da PAOK uzima u obe utakmice Dinamo,a svi znamo kako ste mi odgovarali :roll:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 19:47

Devil je napisao/la:
Niko nije vidovit da to predvidi,ali niko nije ni budala da onako nesta pise kao sto si ti pisao,ali oprastam ti ponovo si napravio gresku u koracima kada su u pitanju hrvatski klubovi,kao onda kada sam pisao da Dinamo ispada od Sheriffa,ili pak da PAOK uzima u obe utakmice Dinamo,a svi znamo kako ste mi odgovarali :roll:
Ispadaš smješan.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la.
Ja kao navijač Dinama sam vječiti optimist i vjerujem u pobjedu nad svim protivnicima.
Isti ti si pričao da Dinamo nema šanse protiv Villareala u Zagrebu, pa se kasnije opravdavao kao Villareal je ispodprosječna španjolska momčad. Tišina bre.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 maj 2011, 19:56

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Ispadaš smješan.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la.
Ja kao navijač Dinama sam vječiti optimist i vjerujem u pobjedu nad svim protivnicima.
Isti ti si pričao da Dinamo nema šanse protiv Villareala u Zagrebu, pa se kasnije opravdavao kao Villareal je ispodprosječna španjolska momčad. Tišina bre.
Cestitke Dinamu na velikoj pobedi,i odlicnoj igri sinoc.Prijatno sam iznenadjen onim sto je napravio Vahid od kako je dosao,zadnji put sam ih gledao protiv Gyora na Maksimiru i do tada su veoma lose izgledali na terenu ali Vaha je veliki strucnjak i odlicno je poslozio ovu ekipu.Sinoc odlicna igra Dinama i veoma losa Villarreala sa kojom sa neprijatno iznenadjen,ocekivao sam vise od ekipe koja je na pocetku sezone bila u fenomenalnoj formi,mada i Garrido je veoma lose spremio ekipu za ovaj mec.Sada sledi mec za Dinamo na uzavreloj Tumbi protiv Paoka koji je nesta slicno kao i Villarreal u veoma dobroj formi bio do sada,ostaje da vidimo da li ce i njih srusiti Dinamo sto ce biti znatno teze nego Villarreala kuci.
Ovaj post tebi lici na nesta kao opravdavanje da je Villarreal osrednja spanska ekipa. :?
Dobro se secam da si se ti sa nekim svadjao oko toga da li je Villarreal slaba ekipa,ali to nisam bio ja.Cinjenica je da je Villarreal odigrao lose tu utakmicu,ali svakako to ne umanjuje pobedu Dinama koja je apsolutno cista,iako to nisam predvidjao pre utakmice.
Hajduk je na jesen mogao u zubima nositi Zvezdu, sad su možda li - la
Ispadaš smješan.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 03 maj 2011, 20:03

Iskreno mi se neda tražiti sad taj post u moru drugih, ali siguran sa s kim sam raspravljao. Sjećam se da si i napisao da Dinamo nema šanse u grupi, točnije da će skupiti koji bod i to je to. Ali nema veze, opraštam. :arrow:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 15:45

hajduk je na jesen bio duplo bolji od zvezde,to nema govora
sada su tu negdje

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 04 maj 2011, 15:49

Navijači Hajduka su ovdje na forumu samo kad tuku, a gdje su kad gube?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 15:50

Ted Mosby je napisao/la:Navijači Hajduka su ovdje na forumu samo kad tuku, a gdje su kad gube?
i tada sam tu

i kad gube i kad tuku

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 04 maj 2011, 21:19

Može li Maleš Hajduku donijeti tri naslova, Kup i proljeće u Europi?

slika

Moja ambicija je da Hajduk u naredne tri godine osvoji dva prvenstva, jedan Kup i da jednom dočeka proljeće u Europi, najavio je novoizabrani predsjednik Hajduka Maleš

Moja ambicija je da Hajduk u naredne tri godine osvoji dva prvenstva, jedan Kup i da jednom dočeka proljeće u Europi, najavio je novoizabrani predsjednik Hajduka Željko Maleš.

Ovaj 32-godišnji Kaštelanin najmlađi je predsjednik kluba s Poljuda u povijesti. Najavio je velike stvari. Jedno od najvažnijih pitanja s kojim se ukoštac uhvatio novi predsjednik svakako je i rješavanje “enigme Barcelona”, najavio je kresanje plaća, smanjenje broj igrača pod ugovorom, isplatu dugova..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 10:07

Hajdukova uprava okreće se hrvatskom tržištu - mete su Prgomet, Kokalović i braća Škvorc!

slika

Koliko su spomenute želje stvarnost, a koliko tek plod prvih razmišljanja nove uprave, vidjet će se već krajem svibnja jer Hajduk prvo okupljanje ima 6. lipnja

Nakon što je bivši trener Bijelih Goran Vučević pojačanja već tražio u inozemstvu, nova se uprava Hajduka okrenula domaćem tržištu. Prvo su uočili igrače koji su se u dvobojima s Hajdukom upisali u strijelce pa su tako debelo podcrtana imena vinkovačkog napadača Krešimira Prgometa, koprivničkog stopera Elvisa Kokalovića, te varaždinskog tandema Škvorc, stopera Dina i napadača Filipa. Koliko su spomenute želje stvarnost, a koliko tek plod prvih razmišljanja nove uprave, vidjet će se već krajem svibnja jer Hajduk prvo okupljanje ima 6. lipnja što znači da je za formiranje momčadi ostalo još mjesec dana.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 16:16

Hajduk u najjačem sastavu u Barceloni, Iniesta, Xavi i društvo ipak dolaze u Split?

slika

To bi najvjerojatnije trebalo značiti da je ljetni spektakl na Poljudu i dogovoren jer u suprotnom bi otkazivanje utakmice mogao riješiti i - telefonom

Enigma dolaska Barcelone došla je pred zid, više nema dugog odgađanja rješenja. Termin nije usuglašen od 1. travnja kako se najavljivalo, ali ostao je 23. srpnja kao idealni termin s kojim bi Barcelona u Splitu otvorila sezonu 2011/12. Doduše, bez Messija, Alvesa i ostalih južnoameričkih zvijezda koje nastupaju na prvenstvu svoga kontinenta, ali Barcelona je mamac za gledatelja i kad je bez najvećih imena. Uostalom, teško je Messija očekivati i na američkoj turneji što će uslijediti početkom kolovoza.

Kako god, predsjednik Maleš u društvu članova Uprave Nižetića i Cicarelli te odvjetnika Radovanija odlazi na pregovore u Barcelonu, što bi najvjerojatnije trebalo značiti da je ljetni spektakl na Poljudu i dogovoren jer u suprotnom bi otkazivanje utakmice mogao riješiti i - telefonom.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.