Ova je jaka
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Ne bi se vratio da nije morao, vidi da ovi njegovi bez njega ne mogu meda. Nije mogla gora vijest u ovom trenutku

vidjelo se da to nije onaj Sučić s početka sezone, već sam se bio zabrinuo da ipak nije to to… ali u utorak se vratio i opet izgleda kao na početkuSučić je igrao sa slomljenom rukom od prvog februara, sa rukom koja je bila itekako ograničena u pokretima. Nije se zaustavljao ni nakon operacije jer je bio potreban ekipi, a šutio je o tome kako ne bi postao meta protivnika u duelima na terenu.
Sada se vratio, a vratila se i ona njegova prepoznatljiva „suolata“ (rolanje lopte đonom) u stilu utakmice Inter-Fiorentina, kojom je poslao Jacoba Ramona „po ćevape“ prije nego što je proslijedio loptu do Çalhanoğlua i utrčao u kazneni prostor po asistenciju
Biscione je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:23Fabrizio Biasin: "Inter će imati transferni budžet od, recimo, 40 miliona eura, plus zarada od transfera. Uvjeren sam da će svi rivali imati veći budžet."
"Chivu će opet dignuti ruku i reći da je tu kako bi osvojio Scudetto. Šta je sa ostalima?"
Biscione: Ostali će reć da je cilj izboriti CL mjesto logy.
Vidis da se nama jos gore pise. Chivu ce imati za cak 10M veci budzet. WowPellegatti:
“I’m starting to get news about Milan’s budget and honestly, it’s not a budget that excites me. They’re talking about a budget of around €30m, which is the money that should come from the Champions League. To this figure we’ll then add the sales,”
Hmm od tih 40 će otići 15 na obavezan otkup Akanjija, znači da nam ostaje samo 25 tj Chivu će imat 5 manje nego Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.