Nad Gobertom je cist faul,nije dohvatio saku nego zglob.Ovo nad Wembyem bi deklarisao kao soft faul za PO uslove da se svirao,stavljanje podlaktice na grudi,ne vidim znacajnije guranje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2026, 00:43A nije slab ovo sto postavi kao faulove na Edwardsu i Gobertu? Vise je ovo faul nego ijedan od ona 2.L-Train je napisao/la: ↑06 maj 2026, 00:42Slab je ovo faul za PO kosarku.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2026, 00:32Apropo ovih faulova Wembya na Gobertu koje postavlja forumski klaun...
104-98 je rezultat. Cista 2 + 1 situacija.U zraku McDaniels gura laktom za svoj 6.faul.Ne sudi se.Bio bi jedan posjed razlike.
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Ma ove dvije blokade su ciste.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Tako je, saka je dio lopte, zglob nije, plus se cini da ga je i u glavu naknadno udario, ali ako ce to staviti pod follow through ok.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
L-Train je napisao/la: ↑06 maj 2026, 02:00Ma ove dvije blokade su ciste.
Nad Gobertom je cist faul,nije dohvatio saku nego zglob.Ovo nad Wembyem bi deklarisao kao soft faul za PO uslove da se svirao,stavljanje podlaktice na grudi,ne vidim znacajnije guranje.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑06 maj 2026, 00:43A nije slab ovo sto postavi kao faulove na Edwardsu i Gobertu? Vise je ovo faul nego ijedan od ona 2.
Desavaju se greske i propusti. Sta cemo s ovim? Ovo je flagrant po danasnjim pravilima.Jos je u momentu faula pogodjena trojka, pa bi bilo dodatno bacanja plus posjed.
Poenta je da nista sudije posebno sinoc nisu uticale na rezultat.Finch stavlja pritisak na njih svjesno, jer jesu napravili 2 greske u golatendu, ali isto tako ni sudije nisu nikad imale dodira sa ovakvim defanzivcem.
To je flop ocigledno
Nego drma Detroit
Nego drma Detroit
Evo bas sad izadje video (prije 10 minuta) :
Da pogledamo sta ima coach Nick reci
Da pogledamo sta ima coach Nick reci
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh naletih na ovo. Znam dobro sta sam gledao cijelu noc.Dovidjenja i prijatno.Jos im dilema kao Nazov sut koji ocigledno ide na tablu.Moze ga Finch duvati.Cisto ko sunce sve, cak i onaj golatend koji dadoh Randleu. Jedina greska, Shannon.
Nije, za Naz-a nisu sigurni, ne moze se reci
Za Goberta se vidi da je Wemby prvo vrhovima prstiju dotakao loptu=cisto.
Jebga imaju ljudi drugacije uglove, na ovim se vidi detaljno.
Za Goberta se vidi da je Wemby prvo vrhovima prstiju dotakao loptu=cisto.
Jebga imaju ljudi drugacije uglove, na ovim se vidi detaljno.
Duncan Robinson ocekivano bolji
Preuze Harden tekmu jebte
Ali je ovaj JB odron od trenera
Ali je ovaj JB odron od trenera
Ko prenosi LA?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Austin Reaves - najveca prevara od igraca ikad. Moze po 40 spakovat u svakoj narednoj utakmici serije sto se mene tice, on je igrac ogranicen ko balkon. Ako se ne varam 4 poena ima pri ulasku u 4. cetvrtinu? Trejdat dok jos sta vrijedi ko sto sam vec i pisao ovdje.
Ove Thundere Minny ili Spursi mogu dobiti,ali ovakvi Lakersi nema sanse.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Gdje ces dobiti sa AR ,65 koseva dali.preko njega haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Stvarno Austin Reeves ništa sinoć tragičan je bio
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ne mogu ga trejdat, on je FA na ljeto.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 04:35Austin Reaves - najveca prevara od igraca ikad. Moze po 40 spakovat u svakoj narednoj utakmici serije sto se mene tice, on je igrac ogranicen ko balkon. Ako se ne varam 4 poena ima pri ulasku u 4. cetvrtinu? Trejdat dok jos sta vrijedi ko sto sam vec i pisao ovdje.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
-
sportskimarketing
- Kontakt:
minnesota ide u veliko finale!
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Nazalost, zakasnili su. Ja 2 3 godine pricam da ga treba trejdat. Probati neki sign and trade ili potpisati ga pa ga poslati u februaru negdje.jose je napisao/la: ↑06 maj 2026, 09:24Ne mogu ga trejdat, on je FA na ljeto.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 04:35Austin Reaves - najveca prevara od igraca ikad. Moze po 40 spakovat u svakoj narednoj utakmici serije sto se mene tice, on je igrac ogranicen ko balkon. Ako se ne varam 4 poena ima pri ulasku u 4. cetvrtinu? Trejdat dok jos sta vrijedi ko sto sam vec i pisao ovdje.
- RollingPaper
- Kontakt:
Koliko bi samo ova serija bila zanimljiva, da je Doncic tu
Ma sta ce on,zatvorio bi ga dort ili caruso,a nemaju lakerski kapacitet obrane za cheta i SGARollingPaper je napisao/la: ↑06 maj 2026, 11:56Koliko bi samo ova serija bila zanimljiva, da je Doncic tu
Trenutno korisnika/ca: NEZALAGANJE i 7 gostiju.