Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Anoniman
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la Anoniman » 04 maj 2026, 11:19

Kerika prati sportska sreca od pocetka, koju niko nije imao..
Sesko mi je najdrazi od igraca koji je dosao u roster al onaj jucer promasaj a onda i gol, ako nije prstima onda cime je dao gol...
I na 2:0 napravimo klasicni pad u igri, nemamo odogovor na jak pressing u dosta situacija ne znamo sta uraditi sa loptom tako da Liverpool brzo
dodje na 2:2 i blizu da bude 2:3 nakon prekida...
Na kraju se vadimo i postizemo gol iz nicega..
Vazno je upisati tri boda, medjutim muka mi je gledati da forsiramo trenere koji ce nekad mozda kliknuti.
U derbi utakmicama ovaj roster je manje vise uvijek igrao dobro,opet najbolje je bilo protiv Citya,Arsenala
ali Leeds,Njukastl,Bormuth,West Ham...
Prije toga Everton, Wulsi itd. pokazuje da kada smo favoriti onda ne igramo kako bi trebali i to je razlika strucnjaka kojeg nemamo i ovih amatera koji pokusavaju nesto napraviti.
Vidjet cemo za ljeto, trebaju nam igraci.
Bekovi,vezni,krilo,napadac,stoper,golman za rotaciju
Puno je lakse kada igras samo PL, ali ovaj roster i PL,LŠ,kupovi zahtjevat ce puno rotacije...

LenyYoro15
Kontakt:

Post Postao/la LenyYoro15 » 04 maj 2026, 16:52

Daduli je napisao/la:
03 maj 2026, 19:59
Šta je, miševi se ušutili? Gdje je onaj Goldbridgeoljubac Yorolover?
Evo me svrsavam na Carrickovih 38% posjeda lopte u svakoj jacoj utakmici i taktiku "evo vama lopta jer mi ne znamo sta cemo s njom, pa cemo mi nesto probat iz tranzicije kad vi pogrijesite".

Sve sam ovo vec gledao i vidio kod Olea. Apsolutno sve isto, osim sto je Ole ipak znao malo ljepse kontre igrat.

Ako je United zadovoljan sa Top4/Top5 plasmanima i ucescem u ligi prvaka, onda OK. Novi smo Wengerov Arsenal. To je novi standard valjda.

Znam ja da ce mu diletanti od vlasnika sada dati ugovor za stalno. To je zicer za njih da sacuvaju sebe.

Evo ti rana predikcija sljedece sezone u kojoj ce Carrickova ekspedicija igrati utakmicu svaka 3-4 dana:

1. EPL - zavrsava od 8.-10. mjesta

2. Champions league - zavrsit ce u onih Top24 jer smo bolji od Kairaata i ispast odmah i prvoj knock out utakmici tj. nece proci medju 16 najboljih

3. Iz oba kupa ispada prije cetvrtfinala

Brat zeli graditi novi moderni United u 2026. godini sa Shawom, Maguireom, Mountom i supertalentovanim Mainoom.
Uzivat cu gledajuci ga kako gleda u prazno dok ga puni Brighton trceci po 15 km vise na utakmici.

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 06 maj 2026, 09:19

Kretenu jedan glupi, kad gledaš tabelu od kad je Carrick preuzeo, prvi smo.
Glory Glory Man United

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 06 maj 2026, 09:33

Sigurno da će biti teže sa više utakmica ali treba Carricku dati priliku. Svaki trener sa strane što je došao je samo pričao uprazno, rezulatati NULA!
Druga stvar,više utakmica znači i malo više prostora da se proba neki novi mladić a sigurno da ih ima..Mainoo i Heaven su dobili priliku silom povreda, iduće sezone neke utakmice moraju biti poligon za mlađe igrače, pa se mozda i tu nešto promijeni..Ugovor Carricku na max dvije godine pa i ako treba nešto isplatiti na kraju potencijalno loše sezone da nije baš 100 miliona.. Obavezna su 2 top pojačanja, zadnji vezni i obje bočne pozicije, više lijevi nego desni bek..Shaw i Dalot/Mazraoui mogu pomoći s klupe, za više mislim da nisu, nažalost..Uspješan kraj sezone za Carricka,osigurana LP, nismo više mogli tražiti od interim menadžera
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 06 maj 2026, 10:50

Neka bude Carrick ali ugovor na max. 2 sezone
pravda za mnoy

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []