UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Prates nema volumen, pogotovo ne za 5 rundi, ali ovo sto pogadja nanosi stetu. 2-0 za sad.
embrace the chaos
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Ako nije najbolji onda u top 3 najbolja strikera u UFC,ovako prebiti i nokautirati 2 bivsa sampiona top strikera,al tesko da ce dobiti Islama ne znam mislim da mu ne moze dole parirati
Toliko ga je isprebijao da je bilo mučno za gledati. Jack je odličan lik i vrlo korektan borac, ali ovo bi mogao biti kraj za njega. Prates s druge strane demonstrirao silu, pokazao da je jedan od najatraktivnijih boraca u organizaciji i zaslužio napad na pojas.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑02 maj 2026, 15:59Sta mu radi kralj,ovaj JDM stvarno nema srca uopste,i protiv Islama se predao u 3 rundi,sad isto protiv Pratesa zavrsava ga Carlos u ovoj
Razumijem da se borba mora prodati, ali Strickland bas nema ukusa. Bit ce gust gledati u sub kako ga Khamzat guzva.
embrace the chaos
- Slatinash_7
- Kontakt:
Znači ja ne znam kako je JDM bio prvak ove divizije, tj znam borio se protiv jednako anemičnog Belala..Znači frajer udarca nije bacio kako treba u tri runde, nije da je nokautiran u 40toj sekundi pa da kažeš nije imao vremena..Prates mislim da može do tiutle, baš je jak!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Donnie Darko
- Kontakt:
Svi ti tipovi mogu do titule u paralelnoj realnosti u kojoj nema Makhacheva. Ovako znaš da će ih sve iskontrolisat i bacat kako želi.
Doduše Ian Garry jest malo svestraniji od Pratesa i Moralesa, da ne govorim o JDMu, al i dalje je to mlako u poređenju sa Makhachevom.
Shavkat bi bio interesantan matchup da se ne raspada, ovako, sa ovom aktivnosti, i njega bi Islam rasuo.
Doduše Ian Garry jest malo svestraniji od Pratesa i Moralesa, da ne govorim o JDMu, al i dalje je to mlako u poređenju sa Makhachevom.
Shavkat bi bio interesantan matchup da se ne raspada, ovako, sa ovom aktivnosti, i njega bi Islam rasuo.
makhachev se tukao s poirierom na nogama dobar dio borbe, cak je imao vise udaraca
okej, to nije bio poirier iz najboljih dana, no, to je i dalje poirier i nanio mu je stetu, a makhachev nije nurmagomedov da iz borbi izlazi neokrznut, sto govori dvije stvari: koliko je nurmagomedov bio dominantan i koliko je makhachev svestran, mozda cak i kompletniji borac od nurmagomedova (ne i bolji), ne libi se potuci se s udaracem, tako da ga na nogama ne mozes otpisati, a on njih ako srusi (hehe), tu je kraj
mislim, vjerovatno bi i njemu bio kraj kad bi krenuo grlom u jagode, ali, zna se pametno boriti na nogama
okej, to nije bio poirier iz najboljih dana, no, to je i dalje poirier i nanio mu je stetu, a makhachev nije nurmagomedov da iz borbi izlazi neokrznut, sto govori dvije stvari: koliko je nurmagomedov bio dominantan i koliko je makhachev svestran, mozda cak i kompletniji borac od nurmagomedova (ne i bolji), ne libi se potuci se s udaracem, tako da ga na nogama ne mozes otpisati, a on njih ako srusi (hehe), tu je kraj
mislim, vjerovatno bi i njemu bio kraj kad bi krenuo grlom u jagode, ali, zna se pametno boriti na nogama
- Beduin
- Kontakt:
Gledam ovaj dokumentarac na Netflixu o McGregoru i koliko ga je Dana gotivio i forsirao, vidi se da mu je bio tad zlatna koka koju crpi do iznemoglosti. Pravi karizmaticni idiot, ali dobar borac kojeg su uzele pare i alkohol ocito, kao i one silne sitne povredice.
Ne znam jel' izasao kakav odlican dokumentarac od Khabibu?
Ne znam jel' izasao kakav odlican dokumentarac od Khabibu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne znam za dokumentarac, ali yt kanal Anatomy of a fighter je isao u Dagestan, snimao cijeli tim, njihov zivot tamo, izmedju ostalog i Khabiba. Ne znam da li jos uvijek to stoji na kanalu, ako da preporuka za pogl.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.