FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Dokle će ekipa dogurati u Ligi prvaka ove sezone?

Anketa je završila: 27 feb 2026, 23:24.

Osmina finala
6
21%
Četvrtfinale
10
36%
Polufinale
2
7%
Finale
1
4%
Osvajaju Ligu prvaka
9
32%

Ukupno glasova: 28

Markinhio
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Markinhio » 06 maj 2026, 13:53

Jos smo ove godine bez yamala,a raphinha ce igrat max 45 mim

Markinhio
Kontakt:

Post Postao/la Markinhio » 06 maj 2026, 15:49

Usput navodno atletico nakon odlaska griezmanna,neda alvareza ispod 100 miliona eura

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 maj 2026, 23:32

Nažalost je foruma postao dječiji vrtić i dovolno je napisati tri riječi i "pošalji" i to je to, zato je kvalitet foruma postao fekalija koja se nikad više neće očistiti.

Čitao sam kroz sezonu dosta ovaj dio podforuma i ne mogu se oteti dojmu da ste vi najrazmaženiji vrsta navijača na forumu, vjerovatno i opravdano jer je sve počelo s dolaskom Ronaldinha kada je Barcelona doslovno uvijek bila superiornija u odnosu na neki tim (mogu spomenuti Chelsea jedino ovako da nije), a i da je ponekad gubili a opet su bolji tim. Era Messia se ne treba prepričavati, sve znamo.

I evo, ova sezona, vjerovatno jedini navijači koji se imaju pravo žaliti jer su doslovno imali nesreću sa povredama i te povrede kao da traju već 2-3 sezone, nikako u ključnim trenucima da svi budu na okupu, nešto slično je bilo s Bayernom nekoć, uvijek polufinale fali napadač, krilo, finale bez Riberya itd, ali sada nebitno.

Po meni Barcelona uz PSG daleko najbolja ekipa. Svako ko ima prati detaljno fudbal vidi razliku u nekim timovima, u igri, u postavci, doslovno nijanse između kompletne Barcelone i sadašnjeg PSG-a.

Barceloni trebaju dvije stvari, jedan napadač, ali ne napadač kao Kane, nego neki brzonogi, tehnički potkovan i još važnije, prestanak problema sa povredama. Pedri i Gavi su legitimni nasljednici Inieste i Xavia, Lamine Messia, fali tu Villa.

I zato, malo realnosti ljudi, ovdje ponekad tuga i očaj, kao da se ekipa raspada a imate jednog od tri najboljih trenera i igrački kad ste zdravi, top 2 ekipe u Evropi ali kao što znate, uvijek se trebaju poklopiti sve stvari da se uzme LP, tako je to i ove sezone bilo.

Po meni će Barcelona uvijek bit "milina" za gledanje svakog štovaoca fudbala i ja ću, ako ovako nastave sa igrama uvijek rado gledati katalonce jer fudbal je postao i poznat širom svijeta zbog ekipa koji igraju kao što igra Barcelona.

Pratit ću ih i dalje pomno, sretno :thumbup:

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []