Digitalni Panini album sličica za SP 2026
Re: Digitalni Panini album sličica za SP 2026
Imam Khoukhi, Seghir, Gunn, Skhiri, Ezatolahi, Stamenic od duplih, zamjena za bilo sta, svi su na publicu pa ako kome treba eto, popunio sam nase, sad ostalo svejedno sta posaljete xD
Djiku iz Gane
Imam Dedica ako neko hoce?
- kraljttbvb
- Kontakt:
Vidi se da nisi gospodin iz Dortmunda, nego bauer (seljak) iz Bavarije
Ove bezveze staviš da dajes, a trazis bezveze reprezentacije. Npr. Nekih 5 igraca iz bezveze reprezentacija staviš da nudiš , a trazis citavu reprezentaciju (lupam) Iraka, Uzbekistana i Irana.
Danas pondio Belinghama, a stavio da tražim reprezentaciju Eng, Ger i Fra.
Ja ovako za par sati sve svoje duple zamijenim. Uvijek 0% duplih.

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Izgleda ne radi više fazon s referral guest registracijom = 1 paketić 
Walk on
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Slično radim i ja:kraljttbvb je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:21Vidi se da nisi gospodin iz Dortmunda, nego bauer (seljak) iz Bavarije. Ne znas ni slicice mijenjati
![]()
Ove bezveze staviš da dajes, a trazis bezveze reprezentacije. Npr. Nekih 5 igraca iz bezveze reprezentacija staviš da nudiš , a trazis citavu reprezentaciju (lupam) Iraka, Uzbekistana i Irana.
![]()
Na sve tri swapa, stavim 5 istih duplikata u ponudu, a u tražilicu idem po tri reprezentacije, ali one koje mi trebaju iz Fan Stickersa
I kada odradim swap, samo stavim sljedećeg igrača u listu da popni mjesto i ovamo zamjenim tu reprezentaciju sa drugom, kojoj mi fali Fan Sticker.
Isto tako sam primjetio da masa ljudi stavi npr engleza i traži nešto drugo iz Engleske, i to onda usporava cjelokupni matching.. kada bi svi popunjavali swap na max i u ponudi i u potražnji, brže bi išlo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Sljedeće godine vas pune Bayo i Miron Muslićkraljttbvb je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:21Vidi se da nisi gospodin iz Dortmunda, nego bauer (seljak) iz Bavarije. Ne znas ni slicice mijenjati
![]()
![]()
Nisam siguran kako u digitalnom prostoru ime slicice igra ulogu, meni je svejedno ko je na slici, igrom slucaja Messija, Ronalda, Dzeku sam dobio odmah, a Boga pitaj kad cu dobit ove kozoyebe iz Uzbekistana fali mi 10.
Doduse zadnja dva dana taktiku sam orijentiso na skupljanje fan stikera. Fan stiker se dobije za svaku reprezentaciju cijeg igraca dobijes u Swap Area. Tako da sam uspio skupiti 23 stikera, sto je ukupno 46 slicica, dobijes fan stiker + igraca iz neke reprezentacije. Siguran sam da ce biti i challenge za to u jednom trenutku.
Moja taktika je da obicno mijenjam svoje slicice za ekipe cije slicice najmanje imam. Sinoc imao 15 duplih, danas 0. Pola Svedjana dobio uz Norvezane. A i mijenjao neke bezveze reprezentacije.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A kako znate koji vam fale fan stikeri?
Poredani su istim redosljedom kao i države u albumu.. tako da, iako ne piše, možeš predpostaviti koja ti fali
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Imam dupljake:
Memić
Henderson ( Engleska )
Cubas ( Paragvaj )
Pišite ako vam treba neko od ova 3
Memić
Henderson ( Engleska )
Cubas ( Paragvaj )
Pišite ako vam treba neko od ova 3
-
ArtificiumBH10
- Kontakt:
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima dosta djece koja se furaju na Mesija i Ronalda, pa ne daju njih za ove neke lijeve igrace. Pa tako i postavim swap, dajem Mesija za Ronu, Belingema za Mbapea i slično.coelho41 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:32Nisam siguran kako u digitalnom prostoru ime slicice igra ulogu, meni je svejedno ko je na slici, igrom slucaja Messija, Ronalda, Dzeku sam dobio odmah, a Boga pitaj kad cu dobit ove kozoyebe iz Uzbekistana fali mi 10.
Doduse zadnja dva dana taktiku sam orijentiso na skupljanje fan stikera. Fan stiker se dobije za svaku reprezentaciju cijeg igraca dobijes u Swap Area. Tako da sam uspio skupiti 23 stikera, sto je ukupno 46 slicica, dobijes fan stiker + igraca iz neke reprezentacije. Siguran sam da ce biti i challenge za to u jednom trenutku.
Meni je najjace kad mi mislimo da je Dzeko neko top ime, pa za njega tražimo Mesija, a ono ljudima koji nisu iz BiH, Dzeko dodje ko Mehdi Taremi iz Irana
Ja kako skupljam ove digitalne Panini slicice za SP i EP, nije nikad bio challenge za Fan stickere. Uglavnom budu domaćini, osvajači SP, neki igrači koji su bili najbolji strijelci i slično...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Jos jednom treba li ikom Dedic,ako ne da ga stavim za zamjenu?
Jos nesto ima li neko logo Jordan
Jos nesto ima li neko logo Jordan
-
Edincapitano
- Kontakt:
kraljttbvb je napisao/la: ↑06 maj 2026, 14:09Ima dosta djece koja se furaju na Mesija i Ronalda, pa ne daju njih za ove neke lijeve igrace. Pa tako i postavim swap, dajem Mesija za Ronu, Belingema za Mbapea i slično.coelho41 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 12:32Nisam siguran kako u digitalnom prostoru ime slicice igra ulogu, meni je svejedno ko je na slici, igrom slucaja Messija, Ronalda, Dzeku sam dobio odmah, a Boga pitaj kad cu dobit ove kozoyebe iz Uzbekistana fali mi 10.
Meni je najjace kad mi mislimo da je Dzeko neko top ime, pa za njega tražimo Mesija, a ono ljudima koji nisu iz BiH, Dzeko dodje ko Mehdi Taremi iz Irana![]()
Ja kako skupljam ove digitalne Panini slicice za SP i EP, nije nikad bio challenge za Fan stickere. Uglavnom budu domaćini, osvajači SP, neki igrači koji su bili najbolji strijelci i slično...
Bogami meni je otisao Van Dijk za Dzeku
Mozda me okupao spanac neki ali yebaj ga, falio mi samo Edin da zavrsim nasu repku
Dajem Fodena,Isaka,Modrica za nekog iz Argentine
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Ne znam da li mi je samo promaklo ili su tek napravili, ali evo i in-browser verzije: https://paninicollection.fifa.com
Synca se fino s mobilnom app.
Pošteno, pa kako bude.
Meni nešto neće preko browsera da je učita.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑06 maj 2026, 15:28Ne znam da li mi je samo promaklo ili su tek napravili, ali evo i in-browser verzije: https://paninicollection.fifa.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.