Da, tačno dobiju još jednu izmjenu.Mocvara1991 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 10:33Nisam siguran,ali mislim da ulaskom u produzetke treneri dobiju pravo na jos jednu izmjenu ili ne?Shategabri je napisao/la: ↑06 maj 2026, 09:24Poredao ih pored linije i još i on non stop van onog prostora za trenere, maltene u terenu.Rodju je napisao/la: ↑06 maj 2026, 08:59Ne preferiram igru niti ARS, niti ATM, u principu mi je bilo svejedno ko će ići u finale, no to nije ni važno.
Ono što sam primjetio na sinoćnjoj utakmici su dvije stvari:
- nevjerovatan broj hrvačkih zahvata na nogometnoj utakmici,
- više pitanje, nego moja primjedba, onih 7-8 igrača ARS, koji se zagrijavaju uz aut liniju zadnjih 10 minuta utakmice, a nakon 5 izmjena, čemu je to služilo ? Možda pritisak na sudije, ometanje izvođenja auta, šta ?????? Ok, možda 6a promjena u potencijalnim produžecima, ali onako napraviti zid uz aut liniju, ne razumijem. A sudac sve tolerira, izgubio se jadan u onom naguravanju na terenu, da što prije prođe vrijeme.
To još nikad na utakmicama nisam vidio.
Svaki aut koji su izvodili na onoj strani, on odjednom uz igrača Atletica.
Ko ono neofirno, al uvijek na pravom mjestu.
Cholo bar ne glumi da nije indijanac.
Ali takav i jos veci ciganluk Atletico i Cholo rade godinama,neka vidi malo kako je.
Naravno, nego Arteta ono kao glumi nekog finjaka, a Cholo tu ništa ne glumi, on je indijanac od prve do zadnje minute.