Pa nismo isti i nikad necemo bitizeljovolimte je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:05
Sad ce se kod njih pojaviti jugobalije.
"Idemo im pokazati da nismo isti".
Samo dzihad i borba do istrebljenja, druge nema.
Mi smo dobri Bosnjani u nasoj drzavi Bosni I Hercegovini, a ljudi poput ultrasa su migranti u krizi indetiteta
Oni su isto kad ja ili neko drugi preseli u Graz, Bec i na kucu stavim zastavu BiH
To traje generacijama i kad se rodi neki Dedic on iz Austrije ode prirodno svojoj domovini, a ostali normalno funkcionisu u Austriji i rade za dobrobit te drzave
Samo sto ja i slicni nismo u krizi, nismo izmanipulisani i ne unistavamo tudju drzavu nego je postujemo
Isto tako su njih naselili i sad priodno se vracaju odakle su im preci dosli, a ovi izmanipulisani jadi se blamiraju i nista nije slucajno
Ovdje to zovu auslenderi ili migranti zavisi od covjeka do covjeka
Slazem se za ultrase, jer njih treba ugasti za sva vremena, zapaliti im svaku zastavu, svaki pub, sve sto imaju
Medjutim to ne znaci da sad treba nekom trecem brojati krvna zrnca zbog tih grupica zaostalih idiota
Nismo isti, ali ne treba generalizovati, ne treba sutiti i ne treba ih pustati da idu na gostovanja, nego udarati na svakom koraku