Mjesto na sirem spisku od 35-40 igraca sigurno zasluzuje, ali nesto vise od toga dosta tesko. Po meni bi on zbog kontinuiteta igranja i broja odigranih utakmica trebao imati prednost u odnosu na Celika i Kospu, ali me ne bi iznenadilo ako Barba na kraju stavi Bicakcica ispred svih njih. Ne znam kako Sergej gleda na Mujakica - posto mislim da je on siguran putnik za Ameriku, ali ako se ne varam dosad ga je iskljucivo koristio na beku.
Muharemovic, Radeljic, Mujakic, Kolasinac
Katic, Hadzikadunic, Celik, Kospo, Bicakcic, Smajlovic, Malic
Ovo su svi igraci koji teoretski mogu pokriti jednu i drugu stopersku poziciju. Boldirani su sigurni pod uslovom da budu zdravi, Kolasinac je takodjer siguran, ali je zamisljen iskljucivo kao bek. Ako Mujakica zamislja kao stopera, onda je upitno hoce li vise iko biti na spisku od stopera, mada ja ne mislim da ce biti tako. Prije ce povesti Nihada i racunati ga kao rezervu na beku (otpast ce Karic ili Gazibegovic), a dodat ce jos jednog stopera.
Btw, maloprije gledam kako je Sunjic odigrao za Pafos i koliko mu je jos utakmica ostalo, kad vidim da imaju finale kupa 29. maja.