pa i da nije svirao ono nije drugi zuti .Covjek nije namjerno igrao rukom.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: Re: Champions League 2025/26
Trebao je ono crveni za mendesa,zaustavio kontru,proso bi ga laimer,a nije ono za penala
Ne sumnjam da ce uskoro Tahu biti dodjeljena crvena karta, cisto da se sudija smecarski osigura. 
-
LenyYoro15
- Kontakt:
Pa 80% nas koji kažemo da je ovo penal, temeljimo to na onome što je svirano prošle sedmice kao penal.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:42Kakvi umjetnici prate fudbal i govore da je ovo penal![]()
White što je igro rukom penal? Napucana sa 2 metra i išla daleko od gola. Šta je razlika u odnosu na ovo? Zašto je ono Davisovo bio penal a ovo nije?
- BosniaBoston
- Kontakt:
E moj Musiala, šta bi od tebe od onog Eura
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Upravo to. Ovo postade kao rukomet, sudija svira kad hoce.LenyYoro15 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:46Pa 80% nas koji kažemo da je ovo penal, temeljimo to na onome što je svirano prošle sedmice kao penal.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:42Kakvi umjetnici prate fudbal i govore da je ovo penal![]()
White što je igro rukom penal? Napucana sa 2 metra i išla daleko od gola. Šta je razlika u odnosu na ovo? Zašto je ono Davisovo bio penal a ovo nije?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Musiali je prvo Cucurella neoficijelno završio karijeru ubivši mu svu motivaciju za život onom rukom, a zatim Donnaruppa zvanično.
Bayern neprepoznatljiv. Za sad navijam za Arsenal u finalu. Nadati se da će ovi pasti u drugom poluvremenu, kao u prvom.
Bayern neprepoznatljiv. Za sad navijam za Arsenal u finalu. Nadati se da će ovi pasti u drugom poluvremenu, kao u prvom.
-
Sogandolma21
- Kontakt:
Oces reći da je ona jucer dosada od utakmice na razini ove od danas?Brokula je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:27Koju ti utakmicu gledas, daj i nama linkSogandolma21 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:19Ova utakmica večeras i ona sinoć nebo i zemlja,baš finale prije finala.![]()
NKŠB
Sta je razlog pa je Irfan ovako pao u ocima UEFA-e?
Nema ga, slabo sta sudi u zadnje vrijeme
Meni se cini da ga je onaj mec na Bernabeu, Real-Marseille kostao novih utakmica u Europi, onaj penal pred kraj za Madrid
-
signalidunapark
- Kontakt:
Pravdali su forumski znalci "napucane lopte" koje su išle direktno u gol. Ovaj se sport pretvara u rukomet što se tiče pravila, svaki glavonja vodi svoju politiku.LenyYoro15 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:46Pa 80% nas koji kažemo da je ovo penal, temeljimo to na onome što je svirano prošle sedmice kao penal.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:42Kakvi umjetnici prate fudbal i govore da je ovo penal![]()
Izvini do mene je
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sudijski kriterij nejasan
Osim gola i ovih koskanja sa sudijom, sta je to veceras toliko vrijedno pomena?Sogandolma21 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:50Oces reći da je ona jucer dosada od utakmice na razini ove od danas?Brokula je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:27Koju ti utakmicu gledas, daj i nama linkSogandolma21 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:19Ova utakmica večeras i ona sinoć nebo i zemlja,baš finale prije finala.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Bavarci samo kmece navikli da im sudija navlaci kad kuci igraju pa im svaka situacija za crveni i penal 
Bayern jos nije dosao,zna li se sta hoce li stic na drugo poluvrijeme?
- feniksptica
- Kontakt:
Ako se baziramo na dosadasnje utakmice polufinala penal ko zgrada.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma moze ovdje Bayern preokrenuti samo da Diaz izade s mozgom iz svlacionice
Trenutno korisnika/ca: Shategabri i 18 gostiju.