Ko jednom ste gadjali kamenjima s tribine
Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
J*** ti dijete skutorsko, ako ga nemaš dobio pa ostao bez njega
Rezultat je trend, ideal je vječan!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
FK Velež Mostar u19 0-1 FK Sloboda Tuzla u19
38' Vedad Abidović
HŠK Zrinjski Mostar 1-0 FK Velež Mostar
38' Nemanja Bilbija
Ala Veleza oce u Finalu Kupa
38' Vedad Abidović
HŠK Zrinjski Mostar 1-0 FK Velež Mostar
38' Nemanja Bilbija
Ala Veleza oce u Finalu Kupa
#CarsijaOdjebi
-
Direktorcic
- Kontakt:
Psuju drzavu BiH,a sponzor im reklamira nagradnu igru na stadionu gdje je nagrada osvajanje ulaznica za utakmice svjetskog prvenstva iste BiH.
Luda kuca
Luda kuca
Direktorcic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:25Psuju drzavu BiH,a sponzor im reklamira nagradnu igru na stadionu gdje je nagrada osvajanje ulaznica za utakmice svjetskog prvenstva iste BiH.
Luda kuca
Monty Python
Slobodno tu dodaj i Handzica. Mislim da je igrao i za Zrinjski i Borac.. znaci on je puta 2NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:59Benjamin Tatar,Enver Kulasin,Damir Hrelja,Amer Hiros,Kerim Memija,Nardin Mulahusejnovic.Dodajte jos ko fali od mrzitelja drzave Bosne i Hercegovine jer cim mogu ovo slusati iz utakmice u utakmicu,grliti se i slaviti s ovim klosarima znaci da dijele misljenja.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:31Jel ono tatar rece igram za borac jer sam profesionalacjah brate ovi velicaju pampersa vrijedaju tr na najgore nacine, i ti das go i odes profesionalno proslavis go sa njima
![]()
Ne bi ja taman morao zavrsiti fudbalsku karijeru a garantujem da su imali ponuda i mogli nac drugi klub cak i vani ali to je balija glupi najgluplji.Za iste pare ce slusati velicanje ratni zlocinaca.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Igrao je i za Rudar. Znači x 3Zagor je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:30Slobodno tu dodaj i Handzica. Mislim da je igrao i za Zrinjski i Borac.. znaci on je puta 2NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:59Benjamin Tatar,Enver Kulasin,Damir Hrelja,Amer Hiros,Kerim Memija,Nardin Mulahusejnovic.Dodajte jos ko fali od mrzitelja drzave Bosne i Hercegovine jer cim mogu ovo slusati iz utakmice u utakmicu,grliti se i slaviti s ovim klosarima znaci da dijele misljenja.invincible1921 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:31
Jel ono tatar rece igram za borac jer sam profesionalacjah brate ovi velicaju pampersa vrijedaju tr na najgore nacine, i ti das go i odes profesionalno proslavis go sa njima
![]()
Ne bi ja taman morao zavrsiti fudbalsku karijeru a garantujem da su imali ponuda i mogli nac drugi klub cak i vani ali to je balija glupi najgluplji.Za iste pare ce slusati velicanje ratni zlocinaca.
Ma haj za rudar ko ih jebbe nisu nesto znacajni.. mislim da je i za Leotar kad vec nabrajamo.. al svejsno da ides u klub gdje ti navijaci, koji nisu bezazleni faktor tog kluba, skandiraju protiv drzave, zvizde himni, uzdizu ratne zlocince itd itd Znaci svjesno ides u taj klub, znas sta te ceka sa tribina.. a nista tebi je bitno da spasis karijeru, da zaradis novac, mrs...Zigazaga je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:32Igrao je i za Rudar. Znači x 3Zagor je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:30Slobodno tu dodaj i Handzica. Mislim da je igrao i za Zrinjski i Borac.. znaci on je puta 2NajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 maj 2026, 18:59
Benjamin Tatar,Enver Kulasin,Damir Hrelja,Amer Hiros,Kerim Memija,Nardin Mulahusejnovic.Dodajte jos ko fali od mrzitelja drzave Bosne i Hercegovine jer cim mogu ovo slusati iz utakmice u utakmicu,grliti se i slaviti s ovim klosarima znaci da dijele misljenja.
Ne bi ja taman morao zavrsiti fudbalsku karijeru a garantujem da su imali ponuda i mogli nac drugi klub cak i vani ali to je balija glupi najgluplji.Za iste pare ce slusati velicanje ratni zlocinaca.![]()
Mamicu mrtve ti ****
@najveca radosti, da popunim:
Benjamin Tatar, Enver Kulasin, Damir Hrelja, Amer Hiros, Kerim Memija, Nardin Mulahusejnovic, Dan Lagumdžija, Amer Bekić, Haris Handžić, Srđan Stanić, Advan Kadušić...
Benjamin Tatar, Enver Kulasin, Damir Hrelja, Amer Hiros, Kerim Memija, Nardin Mulahusejnovic, Dan Lagumdžija, Amer Bekić, Haris Handžić, Srđan Stanić, Advan Kadušić...
- Shategabri
- Kontakt:
Gol koji je vjerovatno odlucio i osvajaca kupa. Uvijek ista prica Velez i Zrinjski.
Koševo Zapad
Šteta za Velež, odlično su odigrali al eto jedna greška golmana nažalost, morao je onu loptu u 5ercu hvatati.
Puno sreće želim im u uzvratu
Puno sreće želim im u uzvratu
Mili se u grobu okrećenapapijri1987 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 19:03Sama cinjenica da su vratili ime nakon sto su u pola 4 navece dosli liku kuci i pokrali transove pokazuje da ti ljudi nemaju nista sa Ultras kulturom.
To je politicka partija hdz,pod zastitom hdz i policije.
Kakva Ultras prica kakvi bakraci.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ide Princ od Indije po još jedan trofej
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- NerminFatic
- Kontakt:
Hoce li neko pitati Stimca je li to instrukcija da se okrenu ledja himni BiH? Moze li neko pitati Vicu Gicu sta misli o tom skandalu? Je li Memija jedini postuje BiH od toliko igraca? Bljak..
Boga mi princ je imao poprilično sreće u zadnjim mečevima protiv Veleža, pitanje je hoće li se to nastaviti i za sedam dana.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma nabijem i tog Memiju na ****, ja bih se svog djeteta odrekao da ode igrat za SvinjskiNerminFatic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:37Hoce li neko pitati Stimca je li to instrukcija da se okrenu ledja himni BiH? Moze li neko pitati Vicu Gicu sta misli o tom skandalu? Je li Memija jedini postuje BiH od toliko igraca? Bljak..
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
roccosiffredi
- Kontakt:
Slaven Kovačević jedan je od nas 
U inat i kenjac krepaje
Trenutno korisnika/ca: Beli98, boki86, GrbavicaHrammm, imekorisnicko, misstianopenaldo, Pact1921, PingoFTW, Rauber33, WeekendOffender i 78 gostiju.