I sta to znaci?MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:56Igrao za Švedsku u21 tokom kvalifikacija u 2023…2 zvanične utakmice.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Da mu papiri moraju biti prebačeni na naš savez i da FIFA potvrdi da je sve cišto kako bi odobrili nastup za nas…on se vodi kao igrač fudbalskog saveza Švedske.
bgm nisam ni pomislio da je fake, bave se ljudi glupostima.MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:51Nije nervoza…nego fakt. Odeš i vidiš o kakvim degenericima je riječ i sve ti bude jasno. Truje se bitna tema smećem.
inace i ne znam bas da bi nam bio neko pojacanje ovaj zizu, nama je kljucno da katic bude spreman uz muharemovica.
Pa, baš to što sad strepimo za Katića kad nema ni Barišića da ga zamijeni, je razlog zašto nam Smajlović može valjati. Ne dovodi se igrač samo ako je odmah sad za prvih 11.Cudnovati je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:18bgm nisam ni pomislio da je fake, bave se ljudi glupostima.MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:51Nije nervoza…nego fakt. Odeš i vidiš o kakvim degenericima je riječ i sve ti bude jasno. Truje se bitna tema smećem.
inace i ne znam bas da bi nam bio neko pojacanje ovaj zizu, nama je kljucno da katic bude spreman uz muharemovica.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Adolf se okreće u grobu, Jel bio i jedan Austrijanac u sastavu?
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Smajlović ima potencijal da bude jedan od najboljih štopera kod nas, naravno moje mišljenje. Sljedeće sezone prelazi najvjerovatnije u Celtic ili Bodo Glimt, i mislim da će se veoma dobro pokazat, jer realno prešao je ovu Norvešku ligu, svaku utakmicu jedan od najboljih u timu koji nije nešto i opet on igra super, 2025 ako se ne varam najbolji štoper bio u Norveškoj.Cudnovati je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:18bgm nisam ni pomislio da je fake, bave se ljudi glupostima.MiranGlasnic je napisao/la: ↑06 maj 2026, 21:51Nije nervoza…nego fakt. Odeš i vidiš o kakvim degenericima je riječ i sve ti bude jasno. Truje se bitna tema smećem.
Nema prepreke da Smajlović promijeni državljanstvo, važno je da se odobri do 2. juna.
Ako je podnesen zahtjev za promjenu, Barbarez ga može staviti na spisak.
Ako je podnesen zahtjev za promjenu, Barbarez ga može staviti na spisak.
Sigurni putnici su:
1.Vasilj 2.Dedic 3.Kolasinac 4.Katic 5.Muharemovic 6.Sunjic
7.Bajrektarevic 8.Tahirovic 9.Dzeko 10.Mahmic 11.Alajbegovic
12.Zlomislic 13.Memic 14.Karic 15.Radeljic 16 Hadzikadunic 17.Burnic 18.Gigovic 19.Demirovic 20 Bazdar 21 Tabakovic 22.Hadzikic 23.Saric
Za preostala 3 mjesta kandiduju: Hajradinovic,Lukic, Malic Gazibegovic, Mujakic
1.Vasilj 2.Dedic 3.Kolasinac 4.Katic 5.Muharemovic 6.Sunjic
7.Bajrektarevic 8.Tahirovic 9.Dzeko 10.Mahmic 11.Alajbegovic
12.Zlomislic 13.Memic 14.Karic 15.Radeljic 16 Hadzikadunic 17.Burnic 18.Gigovic 19.Demirovic 20 Bazdar 21 Tabakovic 22.Hadzikic 23.Saric
Za preostala 3 mjesta kandiduju: Hajradinovic,Lukic, Malic Gazibegovic, Mujakic
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ne znam samo po cemu je tebi Saric siguran, a Mujakic upitan.
Mujakic ide 100% na SP, on je samo jedno okupljanje propustio kod Barbareza, i to u ligi nacija.
Mujakic ide 100% na SP, on je samo jedno okupljanje propustio kod Barbareza, i to u ligi nacija.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Pirke i 22 gosta.