FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- Konigsblau
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
A kako opravdati Olisea vcrs?
Uz tijelo, ne moze odrezat covjek ruku haha
Olise vcrs nije ponudio previse. Djeluje mi da je cak Luiis Diaz konkretniji igrac od njega.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Pizde.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Čestitke PSG-u, više nego zasluženo. Enrique doslovno popišao Kompanya.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 06 maj 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Kimmich svaka lopta vraćena Neueru, netko ga stisne i usere se u gaće.
Sredina u dvije tekme nepostojeca. Igra nam se svodi samo na krila. Sta oni naprave to je to. Nema opasnosti iz sredine. Nitko od veznih da iznese loptu a u obrani nepostojeci.
Kompany ocekivano napreduje iz sezone u sezonu ali taktika je podlozna napretku.
Ne smijes se tako otvoriti najjacim protivnicima, NIKAD.
Eto, danas smo opet pokradeni brutalno. Protiv Reala smo pokradeni brutalno. Cisti penal.
Hoće li konačno Hoeness jbt sve po spisku ovima iz Uefe a ne da se iskaljuje na Laimeru?
Sredina u dvije tekme nepostojeca. Igra nam se svodi samo na krila. Sta oni naprave to je to. Nema opasnosti iz sredine. Nitko od veznih da iznese loptu a u obrani nepostojeci.
Kompany ocekivano napreduje iz sezone u sezonu ali taktika je podlozna napretku.
Ne smijes se tako otvoriti najjacim protivnicima, NIKAD.
Eto, danas smo opet pokradeni brutalno. Protiv Reala smo pokradeni brutalno. Cisti penal.
Hoće li konačno Hoeness jbt sve po spisku ovima iz Uefe a ne da se iskaljuje na Laimeru?
Zadnja izmjena: Stefan Effenberg, dana/u 06 maj 2026, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
Lako. Kad igraš bez bekova prema naprijed, onda je krilo lako uštopati.
Tako će nam uvijek biti u velikim utakmicama, ako nam bekove budu igrali Stanišić i Leimar.
Enrike duplira Diaza i Olisea, a pusti ovu gore dvojicu da igraju, jer zna da su sterilni prema naprijed
Ljudi su kolektivno bolja ekipa, i bolji trener. Zasluzeno su prosli.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Ovdje trebaju dva beka i jedan vezni da bi se nesto vise napravilo. Daj loptu Oliseu i Diazu pa sta bude... ne moze to tako jbg.
Ma ljudi apsolutno zasluzeno idu u finale, nema potrebe za nerviranjem. Kompa krenuo otvoreno kao da igra protiv Bremena i odmah hladan tus u 3. minuti. Poslije toga Enrique pametno zatvorio utakmicu i dovidjenja prijatno.
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Šteta, mnoge su stvari mogle evoluirati ove sezone. Bolja ekipa ide dalje.
Bayernu ostaje još finale DFB Pokala
Bayernu ostaje još finale DFB Pokala
Na kraju ako uz prvenstvo osvoje i Kup sezona je dobra.
Za Lp moramo se pojačati. Nama kad jedan igrač fali, osjeti se.
Za sljedeću sezonu upitna pozicija golmana. Neur večeras dobar, ali nema tu potrebnu konstantonost.
Desni bočni podhitno se mora naći. Nadati se da će se Davis iduće sezone dohavizati, inače smo i za lijevu stranu u problemu.
Prema naprijed potreban igrač koji može više pozicija pokriti
Za Lp moramo se pojačati. Nama kad jedan igrač fali, osjeti se.
Za sljedeću sezonu upitna pozicija golmana. Neur večeras dobar, ali nema tu potrebnu konstantonost.
Desni bočni podhitno se mora naći. Nadati se da će se Davis iduće sezone dohavizati, inače smo i za lijevu stranu u problemu.
Prema naprijed potreban igrač koji može više pozicija pokriti
Vezni i bek trebaju, ostalo ima, i kompani da za nijansu pocuce rucnu kad je napad u pitanju, a baci fokus na kontrolu lopte i strukturu.
Nigdje mi nismo pokradeni. Penal nije nijedno ni drugo a kod ruke Mendesa je nesto svirano prije toga.
Osramotili smo se veceras realno
Prosla kvalitetnija ekipa sa boljim trenerom
Prosla kvalitetnija ekipa sa boljim trenerom
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Ma sve je bilo jasno i prvu tekmu.Bilall je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:55Tako je. Ipak sam za Arsenal u finalu iako ce biti jako tesko TopnicimaMa eto kazu moderni fudbal a ja taj fudbal ne vidje vecera. PSG ovo rutinski i na neki ocito "zastarjeli" nacin uzima.Stefan Effenberg je napisao/la: ↑06 maj 2026, 22:45
Ipak se pokazalo da je va-banque pristup u prvoj utakmici i danas od samog starta pogresan takticki potez.
Nije normalno na ovom nivou primiti 5 golova i pricati kako je sve ok.
Ocekivati da će te NAPAD uvijek izvući je ILUZORNO. Pogotovo kad raubaš jedne te iste igrače cijelu sezonu.
Nismo smjeli primiti 5 komada i to je presudilo. Danas također prvi gol iz glupog va-baque pristupa utakmici. Neide to tako.
Drag mi je Kompany i napreduje svakako ali ovo je čisti pokazatelj da želi glavom kroz zid.
Ha pogledaj samo tekmu protiv Reala, i oni su nas mogli natrpati.
Mora se Kompany naučiti drugačijem pristupu protiv najjačih.
Ima jedan problem, imas Kejna koji ne moze igrati zatvorenije i povucenije, ima godine, svaka druga filozofija i stil je ubijanje fudbala kod istog.
Zasluženo PSG
Ljudi su izašli na teren sa daleko većom željom, sve ti taktike možeš pokušati ali opet igra čovjek, igraju igrači, a večeras su se našli bukvalno usrali i to ono do grla. Pritisak ih pojeo, ponajviše na Oliseu, Kaneu se može primjetiti, jedino je Diaz od navale pokušavao nešto i govorom tijela dao sve.
U Parizu smo igrali sa daleko manjim pritiskom, rasterećenije itd. Parisovi igrači su pustili mooda na teren, to se vidjelo u svakom duelu, još kad imaš ovakvog majstora kao Kvaru gore, svaka čast.
Stanišić još jednom pokazao da dečko nije nivo najvećih utakmica, čim prije se to shvati to bolje i neće nikad biti zbog svojih mana koje se ne mogu ispraviti, pogotovo za ovaj sistem igre, a to je brzina koju nema. On u ovome za štopera i rotacionog beka. Desni bek je must na ljeto.
Ljudi su izašli na teren sa daleko većom željom, sve ti taktike možeš pokušati ali opet igra čovjek, igraju igrači, a večeras su se našli bukvalno usrali i to ono do grla. Pritisak ih pojeo, ponajviše na Oliseu, Kaneu se može primjetiti, jedino je Diaz od navale pokušavao nešto i govorom tijela dao sve.
U Parizu smo igrali sa daleko manjim pritiskom, rasterećenije itd. Parisovi igrači su pustili mooda na teren, to se vidjelo u svakom duelu, još kad imaš ovakvog majstora kao Kvaru gore, svaka čast.
Stanišić još jednom pokazao da dečko nije nivo najvećih utakmica, čim prije se to shvati to bolje i neće nikad biti zbog svojih mana koje se ne mogu ispraviti, pogotovo za ovaj sistem igre, a to je brzina koju nema. On u ovome za štopera i rotacionog beka. Desni bek je must na ljeto.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Mene ovaj poraz ne boli ko neki prije.
Često smo nezasluženo ispadali, kad smo bili daleko bolji. U ovom dvomeču smo bili slabiji i na ovaj način nismo mogli proći.
Naš problem je inače uvijek bio što mi ne znamo proći na guzove, tako da i u ovoj utakmici to nismo mogli očekivati
Često smo nezasluženo ispadali, kad smo bili daleko bolji. U ovom dvomeču smo bili slabiji i na ovaj način nismo mogli proći.
Naš problem je inače uvijek bio što mi ne znamo proći na guzove, tako da i u ovoj utakmici to nismo mogli očekivati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.