FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
17
40%
2) Ne
18
42%
3) Svejedno
8
19%

Ukupno glasova: 43

sljivo
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la sljivo » 06 maj 2026, 23:16

Ne mozemo mi igrati i razvijati tim da igramo na guzove, ne znamo i necemo to vise igrati, pokusali smo sa Kovacem i Tuhelom i ekspresno su dobili otkaz. Razvale sve drugo da bi u dvije tekme igrali na 0 0 i obda boze pomozi da prodjemo kad je stani pani

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 maj 2026, 23:17

Prosla bolja ekipa. Nije kraj svijeta, treba malo brza odbrana za narednu sezonu.
Ako se uzme kup to je prilicno dobra sezona.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 maj 2026, 23:17

sljivo je napisao/la:
06 maj 2026, 23:11
Ima jedan problem, imas Kejna koji ne moze igrati zatvorenije i povucenije, ima godine, svaka druga filozofija i stil je ubijanje fudbala kod istog.
Moze moze, ako on to zeli prije svega.

Ionako se milijardu puta spusta u sredinu po loptu pa fali klasicni napadac, a ima sto bi se reklo po njemacki TRAUMPASS sto je pokazao vise puta.

Dakle, moze povucenije razigravati ekipu u ovakvim utakmicama a da je netko naprijed brži koji može više problema napraviti.

Da, samo bi trebao imati jednog Martineza ili Svajnstajgera a ne Pavlovica ili Kimmicha, to je istina.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 06 maj 2026, 23:19

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 06 maj 2026, 23:20

I sudija je jeo ****, realno.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 maj 2026, 23:22

Navijački sam želio svim silama da prođu, ali sam znao da će ispasti. Bayo igra totalno neozbiljan fudbal, svi u napad jedan je Hase, a ono taktički nula poena. Ne možeš primati 3-4 gola po utakmici i misliti da ćeš osvojiti Ligu Prvaka, nema šanse. Ko ne vidi da je do postavke igre ili je slijep ili namjerno ne želi da vidi. Šta je Laimer večeras igrao uopšte, desni bek nije bio nikako. Stoji naprijed kao negi wingbek, polukrilo, dok Upamecano uvijek ide na njegovu poziciju desnog beka. I tako su mogli primiti još 2 da im nije Neuera bilo. Jedna situacija mi je baš ostala u sjećanju, kada Laimer maše rukama nekome zašto nije na njegovoj poziciji, ON KAO DESNI BEK NEKOME DRUGOME SPOČITAVA ZAŠTO NIJE NA DESNOM BEKU :tokralju: Stanišić je stajao dosta dublje na Bayinoj polovini ovu utakmicu, dosta defanzivnije. Enrique je izigrao Kompanya kao mladog majmuna, kao govori mi igramo ofanzivno - prodaje folove, a postavi bunker čovjek kad treba. On je jedan vrsni taktičar i zna igrati psihološke igrice. Jedno govori, drugo misli i radi. Naravno, pametan čovjek. Boli ga briga šta će svijet pričati, igra se za pobjedu, a ne da te neko hvali kako igraš ofanzivan fudbal, a na kraju ispadaš kao budala. Čovjek je školovao Kompanya, i bojim se da Kompany iz ovoga neće ništa naučiti. Nego samo glavom kroz zid. Dvomeč je izgubljen u prvoj utakmici kada su primili 5 golova kao najveći amateri, ovo večeras je samo šlag na tortu. Nema se šta kriviti ni Upamecano, ni Tah, ni Bog otac, jer je ovdje isključivi krivac amaterska postavka igre. Krila duplirana i odigrala vjerovatno najgoru utakmicu sezone, Kane lopte nije dobio do onog gola u 93-oj minuti. A najsmješnije mi je što smo se kao oslanjali na Musialu da nas izvlači nakon one horor povrede, za koju ti treba barem sezona da se oporaviš i vratiš u kakvu takvu formu. Bilo je piši propalo čim smo se počeli oslanjati na poluozlijeđenog igrača. Slažem se da je klupa pretanka, Bayo je samo imao sreće da mu okosnica tima ostane zdrava većinu sezone. Ne možeš očekivati da nemaš nikakvih povreda, to je nemoguće. Uglavnom, Mainz, Heidenheim, PSG, Real itd nije slučajnost. Nisu učili iz svojih grešaka i platili su zasluženim ispadanjem u Ligi Prvaka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 06 maj 2026, 23:22

TETRAPAK je napisao/la:
06 maj 2026, 23:17
Prosla bolja ekipa. Nije kraj svijeta, treba malo brza odbrana za narednu sezonu.
mogli su ostaviti i Kovača da uzima ligu i kup za manje pare

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 maj 2026, 23:23

Ako se uzme kup sezona je odlicna. Za vise treba jos malo vise, tj. igrac, dva, da mozemo psgu bit konkurentni, drugima vec jesmo.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 06 maj 2026, 23:27

Rajaz je napisao/la:
06 maj 2026, 23:22
TETRAPAK je napisao/la:
Bitno je Barku karati konstantno. :beba:

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 06 maj 2026, 23:28

harden je napisao/la:
06 maj 2026, 23:07
Osramotili smo se veceras realno

Prosla kvalitetnija ekipa sa boljim trenerom
Kratko i jasno. Kod njih se tačno znalo kad napadaju a kad se brane, kod nas je sve to između. Rekao bih da smo veće ime i igrački kvalitetniji, ali ovi bolje posloženi. Zasluženo su prošli, jer ovakva igra na domaćem terenu skoro bez prilike a igramo napadački je skroz loše, imali su oni puno više prilika večeras, tako da su nas večeras i više naigrali nego tamo.
I nije ovaj pad samo ovu utakmicu, naš pad je počeo i ranije, pa za vikend i Hejdenhajm je najavio lošu formu, i inače ovo se dešava Kompaniju a dešavalo se i Nagelsmanu i Kovaču. Ekipa igra odlično, melje, a onda neshvatljivo 3 utakmice ili 5 upadne u krizu gdje ne liči na sebe i niže skroz loše igre dok se ne dohavizaju a onda opet krenu. To se dešavalo prošle sezone, a evo i ove 3 put ja mislim, bilo je ono početkom godine kad smo gubili od Augsbirga pa neriješeno sa HSV pa jedva sa PSV, i još jedna slabija kriza u kad smo gubili od Arsenala gdje smo navezali 3 utakmice sa upitnom igrom.

Nemam sumnje da bi mi prošli da se održala forma, čestitke PSGu ne bih da umanjim njihov doprinos, ali ekipa koja obara rekorde efikašnošću da ne uspije pobijediti Hejdenhajm a ni večeras stvoriti poštenu priliku je definitivno u krizi ma ko god da bio sa suprotne strane, taman i onaj Milan sa Nestom Maldinijem Stamom i Gatuzom kad se zatvore.

I d aOlise je večers pokazao d aje još dijete, pritisak ga pojeo, treba on još iskustva pa da bude ubitačan kao Roben pod najvećim pritiskom.

Musiali svaka čast borio se kao lav, nije se štedio, ali on još nije spreman, borio se i više nego mu je tijelo dalo. Isto i sa Dejvisom. Ova 2 igrača su na 70%, nije to ni blizu, samo se rizikuju nove povrede
Zadnja izmjena: Huske, dana/u 06 maj 2026, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.

Aki187
Kontakt:

Post Postao/la Aki187 » 06 maj 2026, 23:29

Obzirom kako se igrala sezona i koji kadar posjedujemo, ne moze se reci da je dobra sezona.
Trebao je Uli malo jace razraditi uticaj. Pokradu Bayern u lp redovno.
Nur der FCB

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 maj 2026, 23:29

sljivo je napisao/la:
06 maj 2026, 23:23
Ako se uzme kup sezona je odlicna. Za vise treba jos malo vise, tj. igrac, dva, da mozemo psgu bit konkurentni, drugima vec jesmo.
De bgt ne dipr. Dovedi Lahma i Alabu iz primea sa ovakvom postavkom igre ćeš ispasti. Šta bi s onom pričom PSG igra isto Bayern, brane se iz presinga, ultra-giga moderni fudbal :urnebes:. Btw Bayo sa tim ultra-giga modernim fudbalom nije ošutao kako treba na gol do sudijske nadoknade, pa ti vidi ;)

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 06 maj 2026, 23:33

Rajaz je napisao/la:
06 maj 2026, 23:22
TETRAPAK je napisao/la:
Urgiraj kod ulija brt.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 06 maj 2026, 23:33

Hvala klubu na fantastičnok sezoni, uživa sam iz sedmice u sedmicu. Još da kup ovjerimo i da nazdravimo. Doživjeli smo mnogo sudijskih nepravdi koje direktno utiču na rezulatat. Kod drugog žutig je nešto na brzinu izmislio, a lijepo se vidi da nije svirao ništa dok lopta nije pogodila Mendeza. Penal je igranje rukom koj nije uz tijelo i morao je ono svirati. Harija je zaustavio 1:1. ALI, oni su trenutno najbolji tim u Europi. Mi smo drugi!!!! Treba nam 4-5 igrača koji kogu ući, koje možeš rotirati i kad nije preša. Znao sam da su nam šanse zbmnstno umanjene kada se povredii Gnabri. Dzemi treba mater yebati i nabiti u tri piizde materine. Olise i Diaz katastrofa odigrali. Nema tu taktike kad ti glavni igrači ne mogu meda. Od prve sekunde i MIi ONI smo krenuli u totalnu ofanzivu, oni su zabili i to je presudulilo. U finalu navijam za Arsenal!!

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 06 maj 2026, 23:35

Da ne zaboravimo transfer fenster ove sezone je +12mil.
Valjda se sada uloži pametno, a ne da nam Božija ruka dadne Karla pa mi sretni što ga imamo, jer bi inače igrali bez zamjena, i da ne zaboravimo može samo posudba iako u tom trenutku +30mil. na kontu a ideš u renoviranje i osvajanje LP. Ne ide to tako. Kompani jeste pokazao dizbalans određeni, ali njemu svaka čast kao i Eberlu, izvukli su dobrano više nego što im je Uli dao.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 06 maj 2026, 23:37

Da bi osvojio Lp na svim dijelovima terena moras biti jak, i da trener bude jak. Trenutno nismo balansirani u tom kontekstu. Golman nas vadi ali i pravi dodatnu nervozu. Odbrana ne moze pratiti ovaj stil. Sredina onako, ne mogu dva igraca drzati sezonu. I trener je jos zelen. Napad je jedini za titule.

Bundelsiga, ti jedva doceko da izgubimo da budes u pravu. Eto jesi, i cekaj jos godinu, gdje se nista specijalno nece promjeniti, i desit ce se eventualno isto u tekamam na ispadanje. I tako u krug. Poenta fudbala nije samo osvajanje, 10 od 1000 ekipa nesto osvoji, vec uzivanje u fudbalu, igrama, zabavi, bar nama navijacima. Meni je ovo dobro uzivao sam ove godine u kampanji, naravno ima i bice uvijek boljih ekipa, bice da cemo proci, bice da cemo ispasti i lose odigrati.
A nek se henes brine za titule i pare. A sto se toga tice bice i jednog i drugog ove godine.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 06 maj 2026, 23:38

Ali ovaj stadion, znači gori od Mejdana, što se tiče nafake. Navijači naprave atmosferu, naši se useru prime u prvih 5 minuta redovno.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 06 maj 2026, 23:39

Teško je vruće glave nesto napisati, pogotovo kad znas da je finale bilo tako blizu, ali sad nakon jedne utakmice pljuvati igrace i trenera nakon ovakve sezone mi je, ne znam, bez veze, da ne upotrijebim tezu riječ.

Mnogo su nam zadovoljstva pružili ove godine, večeras nije išlo, nije bilo pravog voljnog momenta, možda i zahvaljujući protivniku, ali to je tako u fudbalu.

Klub je nakon par godina lutanja opet vraćen na pravi put, tu smo u samom vrhu europskog nogometa, i siguran sam da cemo i naredne sezone biti među favoritima, dobar kostur ekipe imamo, malo je osvježiti samo.

A i forum ce se ocistit od ovih sezonac navijača na neko vrijeme, svako zlo za neko dobro.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 06 maj 2026, 23:39

Ma nema se tu šta reći, sezona je top. Plus se igrao atraktivan fudbal, ofanzivno se samo večeras kroz cijelu sezonu nije bilo na nivou, moralo se to desiti u nekom momentu, za nas je bed što je tajming takav. Na početku sezone svakako nismo bili u top 3-4 favorita u LP. PSG, Real, Arsenal, Pool svi su bili sigurno ispred, plus povreda glavnog lijevog beka, povreda Musiale, njihovi povratci, traženje forme, ponovne povrede. Sezona se prebrodila sa iznuđenim rješenjima na lijevom beku igrača koji tu po vokaciji nikad nisu igrali.
Širina se pravila gurajući Karla u vatru, posudbom Jacksona, bacanjem Bischofa na razne pozicije.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 06 maj 2026, 23:42

sljivo je napisao/la:
06 maj 2026, 23:37
Bundelsiga, ti jedva doceko da izgubimo da budes u pravu. Eto jesi, i cekaj jos godinu, gdje se nista specijalno nece promjeniti, i desit ce se eventualno isto u tekamam na ispadanje. I tako u krug. Poenta fudbala nije samo osvajanje, 10 od 1000 ekipa nesto osvoji, vec uzivanje u fudbalu, igrama, zabavi, bar nama navijacima. Meni je ovo dobro uzivao sam ove godine u kampanji, naravno ima i bice uvijek boljih ekipa, bice da cemo proci, bice da cemo ispasti i lose odigrati.
A nek se henes brine za titule i pare. A sto se toga tice bice i jednog i drugog ove godine.
Ma meni vala svejedno jesam li u pravu ili ne. Znači tebi je najbitnije da uživaš, a to što ispadaš kao budala na isti fazon ništa. Nego reci mi, jesi li uživao večeras? Jesu li igrali dobro i po tvom guštu? De bgt, čim je malo kvalitetnija ekipa sa kvalitetnijim trenerom, mi smo pušiona. Dejavu svake sezone.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []