Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Re: Kup Bosne i Hercegovine 2025/26.
Crkni izvadi pasoš ili putovnicu kako ono vi kazete vidi svoje korijene
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- DinGospo21
- Kontakt:
Druze fino sam pitao. Je li istina ili ne? Jbg isto tvrde I za navijace rangersa, valjda je to norma u pojedinim coskovima evrope poput sjeverne irske npr.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 23:28Kako pises, rekao bi covjek da opisujes samog sebe.![]()
Iskreno, fakat mi cudno ljudi dole izgledaju. Ovi katolici u srednjoj bosni skroz lice na bosnjake, u posavini isto. Ali na kamenjaru su skroz drugaciji, niti lice bosnjacima niti hrvatima. Koliko su cesti ti brakovi medzu rodbinom?
- tutankamon1905
- Kontakt:
Promjeni nick u debil..skloni to mostarac. Ne brukaj mi grad mazlume jedan.Mostarac12345 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 00:46Crkni izvadi pasoš ili putovnicu kako ono vi kazete vidi svoje korijene
Imam putovnicu mogu s njom gdje ocu. Volja mi u Hrvatsku, volja mi bilo gdje u Europi, volja mi u svom Mostaru, a ti si sa takvom pameti osudjen na vrapcice
-
Mostarac12345
- Kontakt:
Lezi keru strpi se jos malo brzo ce Čović sa 50 km da te smiri
Nego kako se budit u zemlji koju ne volis??:D
Oboliiiii
Nego kako se budit u zemlji koju ne volis??:D
Oboliiiii
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
- oldschool72
- Kontakt:
pa kockaste glave na cijelom prostoru bivše nam države imaju samo oni, to ti je mješavina dinaroida brđanskog tipa s haplotipom indo iranskog porijeklaDiadora je napisao/la: ↑07 maj 2026, 01:08Druze fino sam pitao. Je li istina ili ne? Jbg isto tvrde I za navijace rangersa, valjda je to norma u pojedinim coskovima evrope poput sjeverne irske npr.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 23:28Kako pises, rekao bi covjek da opisujes samog sebe.![]()
Iskreno, fakat mi cudno ljudi dole izgledaju. Ovi katolici u srednjoj bosni skroz lice na bosnjake, u posavini isto. Ali na kamenjaru su skroz drugaciji, niti lice bosnjacima niti hrvatima. Koliko su cesti ti brakovi medzu rodbinom?
Velež do groba
Stvarno ovo je bila katastrofa danas ,ne mogu ni da zamislim sta bi se moglo desiti u Vrapcicima za 7 dana kad bi ovi idioti uradili nesto ovako slicno prema himni drtzave u kojoj zajedno zivimo
ne bih ih 100 policija moglo odbraniti ,a i ovako bojim se nekog incidenta jer su ljudi pravo iznervirani. (nadam se da ce sve proteci u najboljem redu)Volim samo fudbal i politiika me ne interesuje ali ovo je i mene danas stvarno iznerviralo,ovo veze sa sportom nema
Ovi njihovi ko fol navijaci vise djeluju kao neka nacionalisticka desno orijentisana stranka nego navijaci jer im je glavna stvar politika a usputna fudbalski klub(a donekle je razumljivo jer je i klub politicki projekat). I Izbori su blizu pa to dodatno motivise ove hajvane da nacionalno zakuhavaju.
I sad kad kazu sto glasate za Komsica
.Kovacevic je novi clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda 100% da se dzabe ne nadmecu 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- tutankamon1905
- Kontakt:
Mislim da imate dovoljno divljaka u svojim redovima, ne trebaju vas zanimat protivnicki navijacki i njihovi zvizduci i pjevanje dok traje himnarodjak je napisao/la: ↑07 maj 2026, 02:39Stvarno ovo je bila katastrofa danas ,ne mogu ni da zamislim sta bi se moglo desiti u Vrapcicima za 7 dana kad bi ovi idioti uradili nesto ovako slicno prema himni drtzave u kojoj zajedno zivimone bih ih 100 policija moglo odbraniti ,a i ovako bojim se nekog incidenta jer su ljudi pravo iznervirani. (nadam se da ce sve proteci u najboljem redu)Volim samo fudbal i politiika me ne interesuje ali ovo je i mene danas stvarno iznerviralo,ovo veze sa sportom nema
Ovi njihovi ko fol navijaci vise djeluju kao neka nacionalisticka desno orijentisana stranka nego navijaci jer im je glavna stvar politika a usputna fudbalski klub(a donekle je razumljivo jer je i klub politicki projekat). I Izbori su blizu pa to dodatno motivise ove hajvane da nacionalno zakuhavaju.
I sad kad kazu sto glasate za Komsica
.Kovacevic je novi clan predsjednistva iz reda hrvatskog naroda 100% da se dzabe ne nadmecu
![]()
Na temi o kupu najviše upisa o članovima predsjedništva. Odradili smo dobar posao
pijaĆari ponovno poraženi - check
podvelešci i bosanske bukve spojeni na aparate - check

pijaĆari ponovno poraženi - check
podvelešci i bosanske bukve spojeni na aparate - check
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Pa zar nisu oni albanskog porijekla ? Naseljeni iz okolice grada Skodera? Otud I naziv skutori zar ne? Taj mit o iranskim porijeklu je laz, perzijska plemena nisu mogli dalje od kavkaza tako da nema sanse sa da su hrvati pogotovo ovi kamenjarci perzijskog gena.oldschool72 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 01:57pa kockaste glave na cijelom prostoru bivše nam države imaju samo oni, to ti je mješavina dinaroida brđanskog tipa s haplotipom indo iranskog porijeklaDiadora je napisao/la: ↑07 maj 2026, 01:08Druze fino sam pitao. Je li istina ili ne? Jbg isto tvrde I za navijace rangersa, valjda je to norma u pojedinim coskovima evrope poput sjeverne irske npr.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 23:28
Kako pises, rekao bi covjek da opisujes samog sebe.![]()
Iskreno, fakat mi cudno ljudi dole izgledaju. Ovi katolici u srednjoj bosni skroz lice na bosnjake, u posavini isto. Ali na kamenjaru su skroz drugaciji, niti lice bosnjacima niti hrvatima. Koliko su cesti ti brakovi medzu rodbinom?![]()
Oni meni po ponasanju I auri puno vise lice na siptare nego na slavene. Ali hajd sad, nebitno, ali ako je istina ovo da se zene I udaju sa rodzacima I rodbinom onda stvarno to treba zakonom zabranit jbt.
Genetska mutacija stvara nizi iq, naucno dokazano.
Kako god, sretno Velezu u finalu.
- sagitarius
- Kontakt:
Tebi i tvom klubu i svim navijacima tvoga kluba!kakvi ste vi maloumnic, to je cudo nevidjeno!tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 00:35brao majmunesagitarius je napisao/la: ↑07 maj 2026, 00:31**** ti mater!tutankamon1905 je napisao/la: ↑06 maj 2026, 23:31
eto pustis ih na stadion, al stoka se ne zna ponasat. Frustracije na terenu, frustracije na tribinama, pa odma kamena s ramena. Seljaci iz vrapcica
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
"rodzacima"
Vrati se na skelu
Vrati se na skelu
-
zivimzaosjecaje
- Kontakt:
Nepismena balija o incestu...Diadora je napisao/la: ↑07 maj 2026, 01:08Druze fino sam pitao. Je li istina ili ne? Jbg isto tvrde I za navijace rangersa, valjda je to norma u pojedinim coskovima evrope poput sjeverne irske npr.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑06 maj 2026, 23:28Kako pises, rekao bi covjek da opisujes samog sebe.![]()
Lose ti provokacije, ali mozes pogledati stope incesta u islamskim zemljama i u krscanskim, pa se vratit na ovu temu
- katalinski
- Kontakt:
prvo ovo okretanje zastavi tokom intoniranja himne treba regulisati, - ok je da igraci stoje mirno i bar tako ispostuju himnu, ali moraju ispostovti to.
a Zrinjski ako se ne izjasni o ovome i bar javno izvine mora dobre sankcije i kaznu dobiti.
0 90 minuta protivnika kao navijač, ali ovim vrijeđaju i drżavu i savez i sam klub Zrinjski koji predstavljaju.
a Zrinjski ako se ne izjasni o ovome i bar javno izvine mora dobre sankcije i kaznu dobiti.
0 90 minuta protivnika kao navijač, ali ovim vrijeđaju i drżavu i savez i sam klub Zrinjski koji predstavljaju.
Ajvatar
- LondonBlues
- Kontakt:
Bolja ekipa na terenu dobila. Velez je igrao koliko mu je dozvoljeno. Velez je ekipa koja je u zadnjih 9 utakmica 2 gola samo primila ako se ne varam, tako da sve u svemu dosta bolji smo bili.
U Vrapcicima bit ce drugacija utakmica, Velez ce biti dosta agresivniji ali mislim da cemo u prvih pola sata povest 0-1 i mirno privest utakmicu kraju i dignut pehar.
U Vrapcicima bit ce drugacija utakmica, Velez ce biti dosta agresivniji ali mislim da cemo u prvih pola sata povest 0-1 i mirno privest utakmicu kraju i dignut pehar.
Koji igrač ikad nije stajao mirno i nije ispoštovao?katalinski je napisao/la: ↑07 maj 2026, 08:27prvo ovo okretanje zastavi tokom intoniranja himne treba regulisati, - ok je da igraci stoje mirno i bar tako ispostuju himnu, ali moraju ispostovti to.
-
Strelcevina
- Kontakt:
Vidi mundžosa upalili se ko kutnjaci, bravo Zrinja!!
-
Mocvara1991
- Kontakt:
I Stimac je malo uticao na ovakvu atmosferu svojim izjavama. Kao i politicari kad guraju nacionalizam kad kradu pare, tako i Stimke to gura dok ga Borac ostavlja na rekordnom zaostatku. Inace vrli strucnjak,nepozeljan u HNL, u njegovom Hajduku i Splitu na spomen Igora Stimca dize se kosa na glavi i daleko mu kuca bila od Poljuda. Ostala mu je samo ova mocvara nasa u kojoj radi,ako i tu popusi otkaz biro mu je. A lako moguce da ce popusiti otkaz ukoliko Velez osvoji kup,a sto je sasvim izvjesno,ako ne bude kuhinje od strane Beusa. Velez je evidentno trenutno kvalitetniji i u boljoj formi.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Jedini gori derbi je bio finale u Zenici, jucer borbeno al bez nekih prilika. Vi zabili mi nismo. Premalo je 2 udarca u okvir gola u zadnje dvije tekme. Jedan jucer milaka i spahica u prosloj tekmi. Ni vi niste vala nesto previše pucali, al zabijete što vam se ponudi. Bilbija protiv Veleza na moze fulit 2 velike sanse, jednu daje sigurno. U Vrapcicima ocekujem vise prilika sa obe strane jer ce biti otvorenije. 2-0LondonBlues je napisao/la: ↑07 maj 2026, 08:49Bolja ekipa na terenu dobila. Velez je igrao koliko mu je dozvoljeno. Velez je ekipa koja je u zadnjih 9 utakmica 2 gola samo primila ako se ne varam, tako da sve u svemu dosta bolji smo bili.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
"Velez je evidentno kvalitetniji tim..."
Naravno, u prilog tome idu ide i bodovna razlika iz sezone u sezonu. PijaĆari su totalno pobenavili. Naravno mora biti i koja o Beusovoj kuhinji. A dimi glupko podveleški
Naravno, u prilog tome idu ide i bodovna razlika iz sezone u sezonu. PijaĆari su totalno pobenavili. Naravno mora biti i koja o Beusovoj kuhinji. A dimi glupko podveleški
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], delko, Zaboljesutra, zivimzaosjecaje i 18 gostiju.