Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Kome se to ja ulizujem bgti
vidjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja
ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ima ona nova pjesma Yermiah ft. 50 Cent -Down on me koja je HIT u Americi, a pogledajte sad ovo 
On pjeva sam i Fifti mu ulazi na vrata i Feat-aju
[youtube][/youtube]
On pjeva sam i Fifti mu ulazi na vrata i Feat-aju
[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Meni roditelji i skoro sva ostala rodbina iz Foče, moji roditelji i još neki došli za vrijeme rata u Zenicu i tu smo se i sestra i ja rodili, neki su otišli u Sarajevo pošto zna se kakvi su sve zločini bili u Foči za vrijeme rata.....muhovic je napisao/la:
..hehe..ma zezz se
..kad smo vec kod Istocne Bosne,zemljaci smo onda
Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Trgovinska firma koja će prodavati sve i svašta....
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
S & Shilmo je napisao/la:Ljudi, trebam pomoć, jaran mi otvara firmu i mi cijeli dan mozgamo kako će se firma zvati ali nam ništa ne pada na pamet, dajte malo pomozite....
Sve i svasta
Stoje dva lika, i kazu jedan drugom
Mogli smo u S i S da vidimo sta ima
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- legenda reala
- Kontakt:
Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipovaharry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgtividjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja
ne bi ti bio u kozi..na kraju da vidis da nisam zao covjek,vodim te na panonska jezera da se okupas
evo spremam se joj kakop ću te nalemati mali Hary
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jao usrano posrana dana
Ali mi ga popravi jedna vijest

Ali mi ga popravi jedna vijest
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
Almir je nju vec dodao u raju ahahahaha
Almire, je l te stid ? ?

Jimmy from the hood je lud.
legenda reala je napisao/la:Ja samo znam onu džadu od Panonskog kroz park pa vamo do onih kipovaharry_90 je napisao/la:Kome se to ja ulizujem bgtividjeces ti sutra svoje,ima da te udaram od Sickog do Slavinovica,a bgmi velika je razdaljina izmedju ta dva naselja
![]()
![]()
sve isto ukrug
evo spremam se joj kakop ću te nalemati mali Hary
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA JAAA UMRO HAHAHAHAHAHAHAHA KOMA ZNAČI OOOMMMGGG KAKVIH TROLOVA IMA PA TO NIJE HUMANOUnica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
![]()
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:

OSAMA IS ALIVE
pss, ja sam ovaj i_love_ya
- Ponos Torina
- Kontakt:
QUARESMA 18<<<@
kako si spomeno Osamu forum se sjebo kompletan
koja je to igra???
kako si spomeno Osamu forum se sjebo kompletan
koja je to igra???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Ponos Torina
- Kontakt:
To je Online??? nisam nesto pratio u zadnje vrijeme,moze li se sad igrati online??naravno free 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Call Of Duty Black OpsPonos Torina je napisao/la:QUARESMA 18<<<@
kako si spomeno Osamu forum se sjebo kompletan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koja je to igra???

Osama is Back
isti problem i kod mene bio-DAVID VILLA je napisao/la:kako meni maloprije nije moglo otvorit forum? kaze neka greska pa mi izbaci neke brojeve
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
..moji su iz okoline Ustikolinelegenda reala je napisao/la: Muhoviću odaklena si ti ,to je naše prezime ima ih dosta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.