Svjetsko prvenstvo 2026
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Bice onako kako napravite.
Moze da to bude jedna tema za sve utakmice, da ne gomilamo milion bespotrebnih tema.
I naravno, odvojeno teme za nase utakmice.
A postoji i druga opcija, a to je da imamo teme za sve reprezentacije i da se na temi reprezentacije pise i o utakmici.
Na kraju ce biti onako kako korisnici budu koristili, tesko ti neko moze nesto odrediti unaprijed
Moze da to bude jedna tema za sve utakmice, da ne gomilamo milion bespotrebnih tema.
I naravno, odvojeno teme za nase utakmice.
A postoji i druga opcija, a to je da imamo teme za sve reprezentacije i da se na temi reprezentacije pise i o utakmici.
Na kraju ce biti onako kako korisnici budu koristili, tesko ti neko moze nesto odrediti unaprijed
- Goalgetter
- Kontakt:
Trebalo bi samo dodati u naslovu ove teme Bosna i Hercegovina, jer je ovo do sada bila tema o nasoj reprezentaciji na SP. @zikerrz21, ako mozes to jos dodati ili admin.
A zasebno tema onda o ostalim ekipama, tj. vidim da je neko na drugom pdf vec napravio:
viewtopic.php?t=19750
A zasebno tema onda o ostalim ekipama, tj. vidim da je neko na drugom pdf vec napravio:
viewtopic.php?t=19750
Eto stavio sam samo Bosna i HercegovinaGoalgetter je napisao/la: ↑07 maj 2026, 10:40Trebalo bi samo dodati u naslovu ove teme Bosna i Hercegovina, jer je ovo do sada bila tema o nasoj reprezentaciji na SP. @zikerrz21, ako mozes to jos dodati ili admin.
viewtopic.php?t=19750
Re: SVJETSKO PRVENSTVO 2026.(SAD-MEXICO-CANADA)
da se upisem
mislim da francuzi u napadu sa mbappeom cherkijem oliseom i dembelom imaju napad koji sumnjam da moze ijedna odbrana zaustavit. Oni su mi favoriti za osvajanje ove godine,a sto se tice za koga navijam,simpatiziram Njemacku
uvijek
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
I ja sam sličnog mišljenja,al nisu mi Francuzi nesto sjajni bajni u odbrani,dobro ima tu Upamecano i Saliba.
Al bekovi su im tanki bas,al sto kazes imaju napad da sve nadoknade.
A sta ti mislis o Španiji kakve su im šanse?
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Argentina, Španjolska i Francuska iznad svih.
Ispod njih Portugal, Brazil, Engleska rekao bih.
Od ostalih dark horse mi je Norveška
Ispod njih Portugal, Brazil, Engleska rekao bih.
Od ostalih dark horse mi je Norveška
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Meni lično su Francuzi prvi favorit, mislim da bi na ovom prvenstvu konačno mogli imati i kreativnosti (jer sve ostalo manje više imaju već godinama) u Oliseu i Cherkiju. Doduše ne znam baš koliko su kvalitetni defanzivno ali uvijek oni mogu odigrati rudarsku utakmicu kao što i igraju mahom zadnjih godina, a u napadu svakako neko može izmisliti gol.
Jedva čekam da vidim i Špance nakon dominantnog Eura, baš me zanima mogu li ponoviti nešto slično sad na ljeto. Od ostalih standardno Argentina, Brazil, Njemačka i Engleska. Pretpostavljam da će neko od ovih timova biti prvak svijeta jer bi sve ostalo bilo veliko iznenađenje.
Ja lično mimo naših nema drugog favorita s obzirom da smo izbacili Italijane
, mada mogu reći da bih nekako od svih ovih većih repki volio da Carlo sa Brazilom osvoji SP i tako kruniše vrhunsku karijeru. Ako on od Brazila ne može napraviti takmičarsku/turnirsku ekipu, nešto slično kao što je Scaloni napravio od Argentine na prošlom SP, onda ne znam ko može 
Jedva čekam da vidim i Špance nakon dominantnog Eura, baš me zanima mogu li ponoviti nešto slično sad na ljeto. Od ostalih standardno Argentina, Brazil, Njemačka i Engleska. Pretpostavljam da će neko od ovih timova biti prvak svijeta jer bi sve ostalo bilo veliko iznenađenje.
Ja lično mimo naših nema drugog favorita s obzirom da smo izbacili Italijane
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spanci moji favoriti. Naravno tu su uvijek Francuzi, Nijemci, pa i Portugalci ako ne budu forsirali Ronalda. Juznoamerikanci mislim da nece nesto previse uraditi (citaj Argentina i Brazil). Dark horse Norveska, a i uz BiH navijam za njih.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja mislim da ce osvojit Francuzi,ali bi volio Spanjolce
Ps:jel vam smeta sto pise sad mexico canada,tek sad vidim gresku,pa ako smeta da otvorimo ljepsu temu
Ps:jel vam smeta sto pise sad mexico canada,tek sad vidim gresku,pa ako smeta da otvorimo ljepsu temu
Zadnja izmjena: Markinhio, dana/u 07 maj 2026, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nadam se da Španija uzima titulu. Ne bih imao ništa protiv ni back-to-back Argentine, ali iskreno sumnjam da će se to desiti jer je Messi 3.5 godine stariji, a igra im se još dobrim dijelom zasniva šta će uraditi Leo.
Francuzi su vjerovatno na papiru najjači + imaju Deschampsa na klupi koji ima iskustvo vođenja i osvajanja Svjetskog prvenstva.
Meni su Englezi precijenjeni. Ja lično u tom rosteru ne vidim igrača toptop klase izuzev Kanea i možda Judea. Možda Ancelotti izvuče maksimum iz Brazila, ali opet nemaju po meni šampionsku ekipu. Portugal ima top generaciju koja može i uzeti SP ako ne budu taoci Ronalda.
Mislim da će Hrvati opet daleko ako u osmini izbjegnu najjače (izgleda da bi po bracketu išli na Španiju ili Portugal). Jednostavno su ljudi turnirska ekipa koja zna igrati ovakve utakmice, a kvalitet i dalje imaju.
Rekao bih da bi faktori kao što su temperature i neujednačen kriterij suđenja mogli proizvesti par iznenađenja, odnosno da bi takve stvari mogle neutralisati u nekim utakmicama kvalitet bolje ekipe ako se lošija bolje adaptira.
Nadam se da mi prolazimo grupu minimalno i da ćemo odigrati dobar turnir.
Francuzi su vjerovatno na papiru najjači + imaju Deschampsa na klupi koji ima iskustvo vođenja i osvajanja Svjetskog prvenstva.
Meni su Englezi precijenjeni. Ja lično u tom rosteru ne vidim igrača toptop klase izuzev Kanea i možda Judea. Možda Ancelotti izvuče maksimum iz Brazila, ali opet nemaju po meni šampionsku ekipu. Portugal ima top generaciju koja može i uzeti SP ako ne budu taoci Ronalda.
Mislim da će Hrvati opet daleko ako u osmini izbjegnu najjače (izgleda da bi po bracketu išli na Španiju ili Portugal). Jednostavno su ljudi turnirska ekipa koja zna igrati ovakve utakmice, a kvalitet i dalje imaju.
Rekao bih da bi faktori kao što su temperature i neujednačen kriterij suđenja mogli proizvesti par iznenađenja, odnosno da bi takve stvari mogle neutralisati u nekim utakmicama kvalitet bolje ekipe ako se lošija bolje adaptira.
Nadam se da mi prolazimo grupu minimalno i da ćemo odigrati dobar turnir.
Ja baš kontam da bi neku južnoamerikanci ili afrikanci mogli otići daleko zbog vremenskih uslova. Prilično sam siguran da se evropske reprezentacije u konačnici neće baš dobro provesti na ovom prvenstvu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ja mislim da spanjolska i francuska se mogu susrest prije finala cak.
Sta se dogadja sa temom, zasto nemam onaj tab za brzo pisanje?
Sta se dogadja sa temom, zasto nemam onaj tab za brzo pisanje?
Tuspas mene
Prvi favorit je Francuska - Imaju strasan napadacki arsenal. Mbappe, Dembele, Doue, Olise, Cherki, Barcola. Jedino sto bi moglo da ih zajebe je ego Mbappea, na krilu on ne moze igrat iako mu je to prirodna pozicija.
Odmah iza njih ide Spanija. Vidit cemo kako ce to izgledati jer Yamal vuce povredu, a i Nico Williams je stagnirao dosta. Njih dvojica su bili prevaga na Euru.
Treci favorit po meni je Portugal, daleko najjaci vezni red na svijetu u ovom trenutku. Njihovu manu vidim u treneru koji je i najslabija karika.
Tamni konj turnira neka bude Senegal
Prvi favorit je Francuska - Imaju strasan napadacki arsenal. Mbappe, Dembele, Doue, Olise, Cherki, Barcola. Jedino sto bi moglo da ih zajebe je ego Mbappea, na krilu on ne moze igrat iako mu je to prirodna pozicija.
Odmah iza njih ide Spanija. Vidit cemo kako ce to izgledati jer Yamal vuce povredu, a i Nico Williams je stagnirao dosta. Njih dvojica su bili prevaga na Euru.
Treci favorit po meni je Portugal, daleko najjaci vezni red na svijetu u ovom trenutku. Njihovu manu vidim u treneru koji je i najslabija karika.
Tamni konj turnira neka bude Senegal
U INAT SVIMA
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 07 maj 2026, 19:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:15I ja sam sličnog mišljenja,al nisu mi Francuzi nesto sjajni bajni u odbrani,dobro ima tu Upamecano i Saliba.
Al bekovi su im tanki bas,al sto kazes imaju napad da sve nadoknade.
A sta ti mislis o Španiji kakve su im šanse?
Španija mi djeluje baš opasno zbog veznog reda i kontrole utakmice, al imam osjećaj da ih fizički jače ekipe mogu namučit. Vidim ih u tom krugu od 4-5 reprezentacija koje konkuriraju za trofej, ali mi nisu favorit broj 1. Mišljena sam da su EURO potpuno zasluženo osvojili, ali mislim da će ove godine biti dosta teže, pogotovo ako ne bude Yamala.
Evo poslusali nas ovi sa portala, pa poceli svaki dan predstavljati po jednu reprezentaciju do pocetka SP 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spanjolska sa prevarom Yamalom i kvazitalentima iz veznog reda Barke nece moci mnogo.
Koliko tekmi planirate ispratiti, ali iskreno? 
Trenutno korisnika/ca: Amco46, kraljttbvb, Markinhio, Mostarska i 22 gosta.