FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
40
10%
Treći
133
34%
Četvrti
76
19%
Peti
33
8%
Šesti
17
4%
Sedmi
6
2%
Osmi
15
4%
Ispadamo iz lige
32
8%

Ukupno glasova: 394

Ammko99
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ammko99 » 07 maj 2026, 13:00

Sretan rođendan predsjedniče,nadam se da ovo čitaš sa nekog od ovih lažnih profila.

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 07 maj 2026, 14:17

Sretan rođendan predsjedniče. Hvala ti što si mi uspio ogaditi odlazak na utakmice. Ti si prvi kojem je to uspjelo. :thumbup:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 07 maj 2026, 14:26

Sretan rođendan predsjedniče, ne obaziri se na pozitivne komentare!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 07 maj 2026, 15:10

Nevjerovatno i za izučavanja je da neko priželjkuje najgoreg trenera statisticki i na terenu sa budalaština a koje je izvodio..
Samo za izucavanja majke mi. Nevjerovatno!

Samo ZZ nas može uspjeriti na iole pravi put na terenu.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 07 maj 2026, 15:26

NajvecaRadosti je napisao/la:
07 maj 2026, 10:23
Samo jedan jedini Zoran Zekic.
Taj je zavrsio trenersku karijeru i to ne samo u Sarajevu.
Ne znam odakle info za Maria,radi treninge,vedar i nasmijan.
No,ako ga Mamic bude mjenjao,dovesce nekog perspektivnog HR trenera.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 07 maj 2026, 16:00

E čuj Dudić :rol: :rol:

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 07 maj 2026, 17:48

Nisam sa Fedju nisam ni za Zorana.

Dosta se ovde zaobilazi komplet istina i samo se pise ono sto odgovara tezi NAJGORI TRENER U HISTORI.

Covjek imao 3/3
Covjek domace utakmice igrao u zenici na stadionu gdje FK SARAJEVO posle ratA NAJVISE NEUSPJEHA POSLE pecare.

Takodje Fedja je bio veoma uspjesan trener i u gabeli iu velezu u kragujevcu i ok nije islo u mariboru al nije tu bio bas pomnozen sa nulom, al nije uradio ono sto se ocekivalo.

Od odlaska Fedje imali smo 5 trenera koji su imali mnogo skuplji roster neki su imali i kostur ekipe igrali su sve domace utakmice na kosevu na dobrom travnjaku (vecina njih su imali bolje travnjake i u gostima vecina terena je uradjeno posle fedje)

Pogledajte koliko mi bodova po sezoni mi imamo sa GOSTOVANJA.

Fedja nikad nije rekao da navija za zelju nikad nije rekao da navija za velez UVJEK JE GOVORIO DA JE NAVIJAC FK SARAJEVA DA JE BIO KAPITEN SVIH OMLADINSKI UZRASTA, jeste rekao izmedju redova da je trebao dobit sansu u seniorskom timu SARAJEVA jer ocito da je imao neki kvalitet jer nebi bio kapiten, twkodje igre njegove u seniorskom fudbalu nisu cemu sl nisu toliko lose da nije mogo dobit sansu mozda bi i procepio. OPROSTIO JE 2 godine ugovora i to pod okolnostima pod kojim to nebi uradio MEHMED JANJOS a kamoli ko drugi. Igracki nije zaradio neku lovu, ocito nije imao nikakav drugi klub koji ga ceka, 39-40 godina djeca mala, momentum kad pokusavas rijesit stambeno kupit renovirat stan kucu, pocetak trenerske karijere klubove koje vodio prije nas su sirotinjski klubovi gdje plata bila za cekera.

Zekic je napustao klub nakon prvog kola u prvenstvu sa kojim je podpisao ugovor mjesec ranije, to dovoljno govori koliko on cjeni klub i koliko cheni ljubav koju je dobio od navijaca simpatizera FK SARAJEVA. Takodje on je u FK SARAJEVU BIO KAO IGRAC. I to sve bez rijeci i bez pozdrava. Unistio nam svojom odlukom ( slabo odradjenim ljetnim pripremama) sezonu u startu. Naravno on kod navijaca je dobro dosao iako je tipu trebalo 6 mjeseci da bi se sjetio da se zahvali navijacima koji su mu vise ljubavi dobrodoslicu podrsku dali nego bilo kojem drugom treneru od 1995.

Pokraden jeste bio dosta igra jeste bila lijepa leprsava al igra nije bila ucinkovita. Osvajanje kupa fala mu, al zrinjski i borac ekipe koje smo izbacili su ekipe koje su SIGURNO KALKULISALE I KOJE SU ODLUCILE DA SE POVUKU IZ KUPA DA BI UZELI PRVENSTVO. BORAC JE IMAO 15 utakmica u evropi igrao prvenstvo kup kup rs dok je zrinjski i u takvoj situaci bio iza borca i potez napustanja kupa im je donio titulu a borca su te dvije utakmice extra sanama dokrajcile.

Velez koji je nas izbacio sa sudiskim pogreskapa koje smo ove godine mi pretrpili u tim utakmicama tesko bi ZZ nesto bolje prosao od cvitanovica.

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 07 maj 2026, 18:22

Pitar6785 je napisao/la:
07 maj 2026, 17:48
Nisam sa Fedju nisam ni za Zorana.

Dosta se ovde zaobilazi komplet istina i samo se pise ono sto odgovara tezi NAJGORI TRENER U HISTORI.

Covjek imao 3/3
Covjek domace utakmice igrao u zenici na stadionu gdje FK SARAJEVO posle ratA NAJVISE NEUSPJEHA POSLE pecare.

Takodje Fedja je bio veoma uspjesan trener i u gabeli iu velezu u kragujevcu i ok nije islo u mariboru al nije tu bio bas pomnozen sa nulom, al nije uradio ono sto se ocekivalo.

Od odlaska Fedje imali smo 5 trenera koji su imali mnogo skuplji roster neki su imali i kostur ekipe igrali su sve domace utakmice na kosevu na dobrom travnjaku (vecina njih su imali bolje travnjake i u gostima vecina terena je uradjeno posle fedje)

Pogledajte koliko mi bodova po sezoni mi imamo sa GOSTOVANJA.

Fedja nikad nije rekao da navija za zelju nikad nije rekao da navija za velez UVJEK JE GOVORIO DA JE NAVIJAC FK SARAJEVA DA JE BIO KAPITEN SVIH OMLADINSKI UZRASTA, jeste rekao izmedju redova da je trebao dobit sansu u seniorskom timu SARAJEVA jer ocito da je imao neki kvalitet jer nebi bio kapiten, twkodje igre njegove u seniorskom fudbalu nisu cemu sl nisu toliko lose da nije mogo dobit sansu mozda bi i procepio. OPROSTIO JE 2 godine ugovora i to pod okolnostima pod kojim to nebi uradio MEHMED JANJOS a kamoli ko drugi. Igracki nije zaradio neku lovu, ocito nije imao nikakav drugi klub koji ga ceka, 39-40 godina djeca mala, momentum kad pokusavas rijesit stambeno kupit renovirat stan kucu, pocetak trenerske karijere klubove koje vodio prije nas su sirotinjski klubovi gdje plata bila za cekera.

Zekic je napustao klub nakon prvog kola u prvenstvu sa kojim je podpisao ugovor mjesec ranije, to dovoljno govori koliko on cjeni klub i koliko cheni ljubav koju je dobio od navijaca simpatizera FK SARAJEVA. Takodje on je u FK SARAJEVU BIO KAO IGRAC. I to sve bez rijeci i bez pozdrava. Unistio nam svojom odlukom ( slabo odradjenim ljetnim pripremama) sezonu u startu. Naravno on kod navijaca je dobro dosao iako je tipu trebalo 6 mjeseci da bi se sjetio da se zahvali navijacima koji su mu vise ljubavi dobrodoslicu podrsku dali nego bilo kojem drugom treneru od 1995.

Pokraden jeste bio dosta igra jeste bila lijepa leprsava al igra nije bila ucinkovita. Osvajanje kupa fala mu, al zrinjski i borac ekipe koje smo izbacili su ekipe koje su SIGURNO KALKULISALE I KOJE SU ODLUCILE DA SE POVUKU IZ KUPA DA BI UZELI PRVENSTVO. BORAC JE IMAO 15 utakmica u evropi igrao prvenstvo kup kup rs dok je zrinjski i u takvoj situaci bio iza borca i potez napustanja kupa im je donio titulu a borca su te dvije utakmice extra sanama dokrajcile.

Velez koji je nas izbacio sa sudiskim pogreskapa koje smo ove godine mi pretrpili u tim utakmicama tesko bi ZZ nesto bolje prosao od cvitanovica.
sve mozes pisati ali da su Zrinjski i Borac se povukli iz kupa nema veze sa istinom. Mi smo te ekipe takticki dobijali i igrsli smo te utakmice sa velikom energijom. Zelju smo rasturali ali eto boljka realizacije nas prati duzi niz godina, pa eto i sa Dudiceem smo pravili ogroman broj sansi. Eto ti Mulahusejnovic, kod nas fula u Zrinjskom bio prvi napadac lige.
Ima jednistavno i do okruzenja oko kluba.
Shvatili smo da ne volis ZZ ali ako izuzmemo par utakmica gdje je fulo stvari takticki mi smo bili jako kvalitetni u igri i sistemima

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 07 maj 2026, 19:07

Iz rubrike 'na današnji dan'
slika

SamoIzrekno
Kontakt:

Post Postao/la SamoIzrekno » 07 maj 2026, 19:54

Pa zeka je najbolji poslije ratni trener Sarajeva, sa husrefom bara bara .. čuj kaže frajer 6 mjeseci mu trebalo navijačima da se zahvali, a zeka svaku utakmicu imo tu energiju sa navijačima i na svakoj izjavi spominjao navijače.

DoktorXabaras
Kontakt:

Post Postao/la DoktorXabaras » 07 maj 2026, 20:13

Antikloc je napisao/la:
07 maj 2026, 15:26
NajvecaRadosti je napisao/la:
07 maj 2026, 10:23
Samo jedan jedini Zoran Zekic.
Taj je zavrsio trenersku karijeru i to ne samo u Sarajevu.
Ne znam odakle info za Maria,radi treninge,vedar i nasmijan.
No,ako ga Mamic bude mjenjao,dovesce nekog perspektivnog HR trenera.
Kako misliš završio? Jest da sad radi na onoj televiziji kao komentator i gost u nekim emisijama ali što bi završio trenersku karijeru nije mu 70+ godina. Uvijek može otići kod arapa oni baš gotive hrvatske trenere a možda i čeka da mu se nešto otvori u hnl-u govorio je da mu je to želja.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Tatamata1946 i 16 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []