J...m te skutore j...m te jazivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:52Da ponovimo jos jednom![]()
**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!
Mama ti je od oca rodica
J...m te skutore, j...m te ja
U kriva usta albanska
J...m te skutore j...m te jazivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:52Da ponovimo jos jednom![]()
Napiši nam password pa ćemo provjerit.Mostarska je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:51Izbrisao ali nista zasad isto ostaloThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:44Sigurno ti je inbox pun. Obriši desetak poruka pa će ti doći te koje su na čekanju
J*** te zrinjski eto sifre
Ne radi.
Pa po trenutnom, to nije dovoljno , nego se insistira okretanje u pravcu zastave i onda dobijemo ovu sramotu i cirkus da subigrzci , sudije i treneri usmjereni u svim mogućim pravcima.Vorovus je napisao/la: ↑07 maj 2026, 09:14Koji igrač ikad nije stajao mirno i nije ispoštovao?katalinski je napisao/la: ↑07 maj 2026, 08:27prvo ovo okretanje zastavi tokom intoniranja himne treba regulisati, - ok je da igraci stoje mirno i bar tako ispostuju himnu, ali moraju ispostovti to.
a Zrinjski ako se ne izjasni o ovome i bar javno izvine mora dobre sankcije i kaznu dobiti.
0 90 minuta protivnika kao navijač, ali ovim vrijeđaju i drżavu i savez i sam klub Zrinjski koji predstavljaju.
Sad bi dobio batine od smekera.Diadora je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:58J...m te skutore j...m te jazivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:52Da ponovimo jos jednom![]()
Mama ti je od oca rodica
J...m te skutore, j...m te ja
U kriva usta albanska
Žao mi je što ti ovo ja moram priopćiti, ali u federaciji jedino ŽZH ima pozitivan prirodni prirast.aezakmi je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:59Zamisli, prisvajaš Bosnu sebi, a psuješ je.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:52Da ponovimo jos jednom![]()
**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!Al' džaba vam sve kad ste loši u seksu, tako da padate na 5% uskoro.
![]()
ovo je novi level mitomanije, ne vrijediThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:00Evo o ovome govorim. Na onu situaciju u prvoj utakmici svi veležovci rekli čist crveni Đaniju ali škutoru ovo nije penal jer igrači nisu izigravali majmune pošto je dogovor Ibre bio da nema nikakve konverzacije sa sudijama iako se vidi da ruka zaustavlja čistu šansu za loptu Spahiću koji je bio sam
Ne može sa vama u tom talentu niko. Da se po majmunskom skakanju oko sudije donose odluke Željo bi svaku utakmicu dobio tri penala i završio utakmicu protiv osam igračatutankamon1905 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:40ovo je novi level mitomanije, ne vrijediThreeplanetrees je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:00Evo o ovome govorim. Na onu situaciju u prvoj utakmici svi veležovci rekli čist crveni Đaniju ali škutoru ovo nije penal jer igrači nisu izigravali majmune pošto je dogovor Ibre bio da nema nikakve konverzacije sa sudijama iako se vidi da ruka zaustavlja čistu šansu za loptu Spahiću koji je bio sam
Haha, mi smo napravili dovoljno + vraćamo dijasporu, a vi? Vi nemate šta vratiti, kad ste sami sebi ogadili lijepu našu bosansku republiku, bošnjačku zemlju milu.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:38Žao mi je što ti ovo ja moram priopćiti, ali u federaciji jedino ŽZH ima pozitivan prirodni prirast.aezakmi je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:59Zamisli, prisvajaš Bosnu sebi, a psuješ je.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:52Da ponovimo jos jednom![]()
**** te bosno, **** te ja, Hrvatska moja domovina!Al' džaba vam sve kad ste loši u seksu, tako da padate na 5% uskoro.
![]()
![]()
aezakmi je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:26Haha, mi smo napravili dovoljno + vraćamo dijasporu, a vi? Vi nemate šta vratiti, kad ste sami sebi ogadili lijepu našu bosansku republiku, bošnjačku zemlju milu.zivimzaosjecaje je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:38Žao mi je što ti ovo ja moram priopćiti, ali u federaciji jedino ŽZH ima pozitivan prirodni prirast.![]()
![]()
tesko se ovako vidi,greska je one 2-ice VARalica sto nisu dodatno pogledali situacijuHercegovinaCali je napisao/la: ↑07 maj 2026, 14:18Meni i na jednoj i na drugoj slici izgleda da je više ruka uz tijelo nego da namjerno rukom proširuje obujam, pogotovo kada se uzme u obzir da ga pogađa s par metara.Threeplanetrees je napisao/la: ↑07 maj 2026, 13:37Kakva ruka uz tijelo nije 1988 godina. Igrač Zrinjskog tačnije ruka igrača Zrinjskog povečaje obim i spriječava čistu loptu koja je išla samom Spahiću. I na ove dvije slike koje si postavio se vidi da nije uz tijelo, a na drugoj kako mu je silina udarca vraća iza leđa. Pričate o nekom poštenju, a branite očigledan penal gdje ruka igrača Zrinjskog u šesnestercu zaustavlja čistu loptu za Spahića koji bi bio u izglednoj šansi da je prošla. Svaki veležovac je za onaj start Đanija napisao da je čist crveni ali dobro nismo svi istiHercegovinaCali je napisao/la: ↑07 maj 2026, 12:26
Razumijem da je derbi i da se svaki start gleda pod povećalom ali je ovo po meni ruka uz tijelo.
Volio bih mišljenje nekog da nije navijač jednih niti drugog,objektivnog.
![]()
Ne vidim gdje može s rukom u trku,jedino da trči s rukama iza leđa pogotovo jer se na snimci vidi da Lagumdžija čini pokret ruke prema tijelu,tj sklanja je uz tijelo pred/tijekom centaršuta.
Ne mora značiti da sam u pravu,zato sam pitao objektivne ljude za mišljenje.
Ti si prijatelju promašio ceo fudbal. Ni jedan komentar ti nije bio o sportu. Idi liječi se.
Valja ustat ujutro na posao, a zapadna strana i ti i dalje u Bosni i Hercegovini.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, Balorda, fks74, Google [Bot], rishovski, svrakino1921, Zigazaga i 46 gostiju.