Mozes pretpostaviti sta bi forumas sa Alijom na avataru pricao oko Peljeskog mosta, identicno. Jedna od vecih ubleha bosnjacke politike poslije rata. Samo da je naci kakvu prijetnju pa da nas znas ko zastiti.denimen99 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:37Ma da, ja mislim da je to patka. Isto kao što je patka bilo i sve ono oko Pelješkog mosta, kako nećemo imati napretka 100 godina kada se napravi itd itd..
Baš bih volio da vidim kako je i Pelješki most uticao na našu ekonomiju i turizam, da vidimo koliko smo donji zbog toga.
Za mene su to sve šuplje priče.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderator/ica: insider
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
- invincible1921
- Kontakt:
Poredis apsolutno neuporedive stvari,,,ovo je pitanje direktnog udara na suverenitet drzave dok je peljeski most medju drzavni spor, koji moze uticat na nas u nekom faktoru.Kajzer10 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:09Mozes pretpostaviti sta bi forumas sa Alijom na avataru pricao oko Peljeskog mosta, identicno. Jedna od vecih ubleha bosnjacke politike poslije rata. Samo da je naci kakvu prijetnju pa da nas znas ko zastiti.denimen99 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:37Ma da, ja mislim da je to patka. Isto kao što je patka bilo i sve ono oko Pelješkog mosta, kako nećemo imati napretka 100 godina kada se napravi itd itd..
Baš bih volio da vidim kako je i Pelješki most uticao na našu ekonomiju i turizam, da vidimo koliko smo donji zbog toga.
Za mene su to sve šuplje priče.
Tako je ba ne mora nas niko stiti jer nismo ugrzoeni
=\_1921_/=
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad vidim kakve likove očevi preko stele postave za direktore nekih državnih firmi i institucija, ne trebaju nam HDZ i SNSD, sami cemo sebi pucati u koljena...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- invincible1921
- Kontakt:
Dok se kod HDZ i SNSD zapoljsavaju iskljucivo sposobni, meritokratija na najvisem niovu?kraljttbvb je napisao/la: ↑07 maj 2026, 16:41Kad vidim kakve likove očevi preko stele postave za direktore nekih državnih firmi i institucija, ne trebaju nam HDZ i SNSD, sami cemo sebi pucati u koljena...
Mjesate kruske i jabuke...ja ovdje pricam o samoj srzi a ne nekakvim lokalnim temama....Da ti docaram:
Ako ja dovedem jarana na termin jer mi je jaran, na ustrub nekog drugog lika koji je bolji igrac od njega to znaci da cemo mozda izgubit utakmicu jer mi je jaran levat...ali to ne daje za pravo protivnickoj ekipi da uzme loptu u ruke i nosi je do gola i ubacuje u isti...i onda jos ako to pocnu radit moja ekipa se pravi luda u fazonu hadje igraj pisaj ga, ne talasaj necemo se marisat sad.....kontas sad?
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.