Jel ovo neka zayebancija. Čovjek je nivo Enriqeua. Najbolji slobodan menadžer na tržištu trenutno.
Glasner, Frank, De Zerbi i ostali ne mogu u istu rečenicu s njim.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Tehnički, palace se sada smatra trofejnim klubom. Ako uzmu i KL, to su tri trofeja u godinu dana.LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:16![]()
Jel ovo neka zayebancija. Čovjek je nivo Enriqeua. Najbolji slobodan menadžer na tržištu trenutno.
Glasner, Frank, De Zerbi i ostali ne mogu u istu rečenicu s njim.
A što? Po čemu je on drugačiji od njih?LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:16Glasner, Frank, De Zerbi i ostali ne mogu u istu rečenicu s njim.
Ako si gledao kako igra Bournemouth ove sezone jasno ti je. Najbolju igru u polju imaju u ligi. Do perfekcije doveli napadanje kroz sredinu. Stalno prave situacije 3 na 3. Utrčavanja u prostor perfektna. Ja bih dao 3 Carricka kad bi United onako napadao.VivaLaStella je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:49A što? Po čemu je on drugačiji od njih?LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:16Glasner, Frank, De Zerbi i ostali ne mogu u istu rečenicu s njim.
Ništa, samo statistički podatak. United me iskreno ne zanima dok ne postanu konkurentni, tad već pomalo smetate.Anoniman je napisao/la: ↑07 maj 2026, 00:33Ja,i?
Izgleda da je jos uvijek bolan poraz 2:3 ?
United da je igrao kupove, tesko bi izborio LŠ koliko god to nekome izgledalo cudno ovaj roster nema potrebnu sirinu.
Sa druge strane Arsenal je istrpio Artetu, i zasluzeno je tu - gdje jest...
United godinama pravi ponovljene greske, i ove sezone ostanak Kerika ja mislim da je ponovljena greska kada je Ole dobio stalni ugovor...

Glasner bukvalno osvojio trofej sa CPLenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:18Ako si gledao kako igra Bournemouth ove sezone jasno ti je. Najbolju igru u polju imaju u ligi. Do perfekcije doveli napadanje kroz sredinu. Stalno prave situacije 3 na 3. Utrčavanja u prostor perfektna. Ja bih dao 3 Carricka kad bi United onako napadao.VivaLaStella je napisao/la: ↑07 maj 2026, 17:49A što? Po čemu je on drugačiji od njih?LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 15:16Glasner, Frank, De Zerbi i ostali ne mogu u istu rečenicu s njim.
Pri tome su prošlo ljeto ostali bez cijele odbrane i na zimu bez Semenya. Igra samo bolja postala. To je menadžer sa rukopisom.
Frank se osramotio u Spursima, a nije mi od starta bilo jasno šta su očekivali od njega. Da će ponoviti rezultate iz Brentforda gdje je na 30% posjeda pobjeđivao igrajući na kontre? Glasner se ove sezone nekoliko puta prilično osramotio, ali eto guraju dobro u Konf ligi. De Zerbi je tvrdoglav i misli da se nikome ne treba prilagođvati. Zato mu je karijera u padu.
Da, ali nije isto osvojiti trofej s Unitedom (kakav god on bio) i s CP-om. To je njima bio bukvalno prvi trofej u historiji kluba (ako ne računamo niže lige).LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:08Osvojio je i Ten Hag sa Unitedom dvije godine uzastupno kupove pa je jedan od najdeblinijih menadžera ikad.
Znalac, objasni nam kako Emery samo sa Arsenalom nije osvojio EL ?Wilshere10 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:54Koliko ja, kao iznimno veliki nogometni znalac mogu vidjeti, NBA timovi ce osvojiti sve europska natjecanja. Palas ima najmanje a Arsenal najvece sanse.![]()
Chelsea bionzs klasu jaci tada realno ljudi trebali igrati LPlet3 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:58Znalac, objasni nam kako Emery samo sa Arsenalom nije osvojio EL ?Wilshere10 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:54Koliko ja, kao iznimno veliki nogometni znalac mogu vidjeti, NBA timovi ce osvojiti sve europska natjecanja. Palas ima najmanje a Arsenal najvece sanse.![]()
![]()
topnik1 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 22:19Chelsea bionzs klasu jaci tada realno ljudi trebali igrati LPlet3 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:58Znalac, objasni nam kako Emery samo sa Arsenalom nije osvojio EL ?Wilshere10 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:54Koliko ja, kao iznimno veliki nogometni znalac mogu vidjeti, NBA timovi ce osvojiti sve europska natjecanja. Palas ima najmanje a Arsenal najvece sanse.![]()
![]()
Mogao nas je voditi tada bilo ko nebi uzeli to finale
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.