La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: La Liga
Nevezano za plasman, konačnu poziciju u Ligi, drugu uzastopnu propalu sezonu i nadolazeću utakmicu,
ovo je velika sramota za renome. Dopuštaju divljacima, gurbetaniji i haharima da redare svlačionicom.
Stariji navijači ovog kluba su pod strahom šaptali da je sa gospodskim ponašanjem već bilo završeno kada su otjerani Raul i Casillas. Izgleda da se DNK pobjednika razvodnio i ako Barca bude pametno odigrala, tačno ih može samljeti i osramotiti u nedelju.
ovo je velika sramota za renome. Dopuštaju divljacima, gurbetaniji i haharima da redare svlačionicom.
Stariji navijači ovog kluba su pod strahom šaptali da je sa gospodskim ponašanjem već bilo završeno kada su otjerani Raul i Casillas. Izgleda da se DNK pobjednika razvodnio i ako Barca bude pametno odigrala, tačno ih može samljeti i osramotiti u nedelju.
Džeri Drejk
- Shategabri
- Kontakt:
Jes, ako taj clasico ne vrati Real na pravi put nece nista drugoMocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:01Bez jakog Reala nema ni jake Barce. Pod hitno smanjiti gas i pustiti i Realu da dobije koji Klasiko i da osvoji sta.
Odavno se nije igrao nebitniji clasico od nedeljnog.
Koševo Zapad
-
Mocvara1991
- Kontakt:
Mene vise zanima kakav ce Real spremiti presidente za iducu sezonu. Mislim da ce biti dosta,dosta promjena u rosteru i velika lova da ce se ulupati.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:46Jes, ako taj clasico ne vrati Real na pravi put nece nista drugoMocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:01Bez jakog Reala nema ni jake Barce. Pod hitno smanjiti gas i pustiti i Realu da dobije koji Klasiko i da osvoji sta.![]()
Saće @gudrina napisati kako to mediji izmišljaju kako bi unjeli nemir u ekipu Reala pred utakmicu. 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Ne moze se ovaj rusvaj rijesiti tek tako.Mocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:48Mene vise zanima kakav ce Real spremiti presidente za iducu sezonu. Mislim da ce biti dosta,dosta promjena u rosteru i velika lova da ce se ulupati.Shategabri je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:46Jes, ako taj clasico ne vrati Real na pravi put nece nista drugoMocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:01Bez jakog Reala nema ni jake Barce. Pod hitno smanjiti gas i pustiti i Realu da dobije koji Klasiko i da osvoji sta.![]()
Naravno, bitno je ko ce voditi ekipu, a znamo i Perino strpljenje. Ocekuj neocekivano.
Koševo Zapad
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Uzet ce ih Castilla u nedjelju sa par pojačanja iz Reala
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Jest tesko gledati kako Barca osvaja drugu titulu zaredom, ali strasno na sta su ih natjerali mladici poput Yamala i CubarsijaMocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:01Bez jakog Reala nema ni jake Barce. Pod hitno smanjiti gas i pustiti i Realu da dobije koji Klasiko i da osvoji sta.
Podhitno smanjiti gas i pustiti im da pobjede bar ovaj Clasico. Nek se malo smire, oci ce povaditi sebi kako su krenuli. Za dobrobit citave lige.
Vidio si slavlja nakon pobjede u prvom klasiku. Barca, bila i ostala bolna tačka Reala. Kako neke ptice nikad ne polete, tako ni neke rane nikad ne zarastu.let3 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 19:14Jest tesko gledati kako Barca osvaja drugu titulu zaredom, ali strasno na sta su ih natjerali mladici poput Yamala i CubarsijaMocvara1991 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 18:01Bez jakog Reala nema ni jake Barce. Pod hitno smanjiti gas i pustiti i Realu da dobije koji Klasiko i da osvoji sta.da se međusobno sibaju na treninzima.
Podhitno smanjiti gas i pustiti im da pobjede bar ovaj Clasico. Nek se malo smire, oci ce povaditi sebi kako su krenuli. Za dobrobit citave lige.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Kakvo pustanje ljudi moji? Natrpat to za vikend.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Hantavirus ce sprijeciti Barcinu titulu,vec plovi prema spanjolskim vodama 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Da hoće Rayo u finale
na klupi im sjedi O. Trejo, čovjek još igra, svi mi koji smo igrali fm 2008 i uzimali neke slabije ekipe, npr tipa Mallorcu pa se nadali od ovoga da će biti novi neki Messi, Aimar, Ortega i slično na kraju kao i u stvarnom životu imao neku prosječnu karijeru 
Karma za Karima
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Sta kaze ovaj udario se od stol 
-
signalidunapark
- Kontakt:
Reality Madrid 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.