Zenske teretane u Sarajevu

Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88,Crixus

Odgovori
Aress
Kontakt:

Zenske teretane u Sarajevu

Post Postao/la Aress » 07 maj 2026, 19:19

Tražim preporuku za dobru žensku teretanu u Sarajevu, po mogućnosti Dobrinja ili Novi Grad. Bitno mi je da nije prevelika gužva i da je atmosfera normalna, više ono da možeš trenirati bez osjećaja nelagode i preseravanja 😅
Gledala sam malo po netu i naišla na Gym Alinar pa mi djeluje baš fino i moderno: https://gymalinar.ba
Zanima me da li je neka od vas trenirala tamo i kakva su iskustva? Ili ako imate još neku preporuku za žensku teretanu da je stvarno uredna i ugodna za trening 🙂

NoDi80
Kontakt:

Re: Zenske teretane u Sarajevu

Post Postao/la NoDi80 » 07 maj 2026, 19:49

Aress je napisao/la:
07 maj 2026, 19:19
Tražim preporuku za dobru žensku teretanu u Sarajevu, po mogućnosti Dobrinja ili Novi Grad. Bitno mi je da nije prevelika gužva i da je atmosfera normalna, više ono da možeš trenirati bez osjećaja nelagode i preseravanja 😅
Gledala sam malo po netu i naišla na Gym Alinar pa mi djeluje baš fino i moderno: https://gymalinar.ba
Zanima me da li je neka od vas trenirala tamo i kakva su iskustva? Ili ako imate još neku preporuku za žensku teretanu da je stvarno uredna i ugodna za trening 🙂
Dona sumnjam da ti ovdje ima zena, nadam da ces naci teretanu… Cuo sam i ja za Alinar, kazu da je normala
Najbolje ti je vozi biciklo, trci , vjezbaj po parkovima i hrani se zdravo. Ukoliko se ne takmicite u bodybuildingu, teretana je bacanje para
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []