Vecinu u terminima od 18h pa do onih sto zavrsavaju u 2 ujutru. One u 4 ujutru i nadalje nema teorije, taman da mi otac igra
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: SVJETSKO PRVENSTVO 2026.(SAD-MEXICO-CANADA)
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Kad je god SP ili EURO, trudim se da sve gledam. Ovo SP sa ovolikim brojem meceva naravno nije moguce, ako si zaposlen niko nece gledati Iran - Novi Zeland u 3 ujutro 
Ove od 18h do pocetka 00:00 sigurno sve, ove od 05:00 ili 06:00 ujutro sigurno isto, jer tad svakako radim pa mogu pored gledati ili kad radim od kuce, tako da vjerovatno samo ove bas kasne otpadaju u pola noci, ili ako je stvarno neka glupa tekma.
Ove od 18h do pocetka 00:00 sigurno sve, ove od 05:00 ili 06:00 ujutro sigurno isto, jer tad svakako radim pa mogu pored gledati ili kad radim od kuce, tako da vjerovatno samo ove bas kasne otpadaju u pola noci, ili ako je stvarno neka glupa tekma.
Pored Francuza najviše očekujem od Španije koja može mnogo ali dosta ovisi o stanju Nica i Yamala, obojica se muče sa pubalgijom još na to ova zadnja povreda Yamala.
Rekao bih da je važno gdje će De la Fuente koristiti Pedrija jer na AMF je dosta slabiji igrač a upravo to je igrao na euru do povrede.
Mi da prođemo grupu, puna šaka brade a vjerujem da imamo realne šanse.
Ne vjerujem da ću ispratiti isti broj utakmica kao na zadnjem prvenstvu ali dosta više od onih ranije.
Rekao bih da je važno gdje će De la Fuente koristiti Pedrija jer na AMF je dosta slabiji igrač a upravo to je igrao na euru do povrede.
Mi da prođemo grupu, puna šaka brade a vjerujem da imamo realne šanse.
Ne vjerujem da ću ispratiti isti broj utakmica kao na zadnjem prvenstvu ali dosta više od onih ranije.
Don't hate what you don't understand.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Gledat će se što je više moguće, kolko se mogne u skladu mogućnosti
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Kupio sam ona dva dresa sto su leakana na footyheadlines. Bijeli je perverzija sa utisnutim ljiljanima i plavo zutom kragnom sa dugmetom. Tako da spreman dočekujem svjetsko.
Pored nas gledat ce se jace utakmice. Zelenortska otocja me ne interesuju. Meni je prošlo svjetsko uz ono iz južne Afrike najbolje bilo i pregledalo se bar 85 posto tekmi. Previse tankih reprezentacija a ni termini nisu čemu. Argentina i Austrija u pola sest ujutru igraju utakmicu....
Pored nas gledat ce se jace utakmice. Zelenortska otocja me ne interesuju. Meni je prošlo svjetsko uz ono iz južne Afrike najbolje bilo i pregledalo se bar 85 posto tekmi. Previse tankih reprezentacija a ni termini nisu čemu. Argentina i Austrija u pola sest ujutru igraju utakmicu....
Ima dosta nezgodnih termina u pola noći ili rano ujutro. Iako sam planirao uzeti godišnji u tom periodu, vjerovatno ni u tom slučaju neću ispratiti sve te tekme.
A opet bih recimo volio pogledati makar jednu tekmu Haitija, Zelenortskih otoka, Kurasaoa i sličnih, čisto da i njih vidim na SP
A opet bih recimo volio pogledati makar jednu tekmu Haitija, Zelenortskih otoka, Kurasaoa i sličnih, čisto da i njih vidim na SP
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Sindikat12
- Kontakt:
Kad izlazi FIFA Fantasy?
Imat ce oni meceve u 18 i 19h. Curacao sa Njemackom, a Otoci sa Spanijom cini mi seRaonffa je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:21Ima dosta nezgodnih termina u pola noći ili rano ujutro. Iako sam planirao uzeti godišnji u tom periodu, vjerovatno ni u tom slučaju neću ispratiti sve te tekme.
A opet bih recimo volio pogledati makar jednu tekmu Haitija, Zelenortskih otoka, Kurasaoa i sličnih, čisto da i njih vidim na SP![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Dobro to je bolje ne gledati, pogotovo Curacao-Njemačka, to će Švabe ugazati znaš da oni vole šiljiti qrac na slabijim ekipamaDamirT je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:39Imat ce oni meceve u 18 i 19h. Curacao sa Njemackom, a Otoci sa Spanijom cini mi seRaonffa je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:21Ima dosta nezgodnih termina u pola noći ili rano ujutro. Iako sam planirao uzeti godišnji u tom periodu, vjerovatno ni u tom slučaju neću ispratiti sve te tekme.
A opet bih recimo volio pogledati makar jednu tekmu Haitija, Zelenortskih otoka, Kurasaoa i sličnih, čisto da i njih vidim na SP![]()
![]()
Šalu na stranu, svakako ću to pogledati. Mislim, ne znam, razumijem raju kojima ovakve ekipe nisu atraktivne, kojima smeta proširenje SP-a na 48 repki ali po meni je to dobra stvar, i ljudima iz tih zemalja je to velika stvar jbg.
A da se ne lažemo, koliko god možda neko mislio da su to amateri, realno nisu. Hajde Haiti i Curacao pretpostavljam da jesu objektivno nedostojni kvaliteta Svjetskog prvenstva, ali uvjeren sam da se recimo Zelenortski Otoci, Uzbekistan ili Jordan neće obrukati na prvenstvu. Gledao sam te ekipe unazad godinu-dvije i igraju sasvim pristojno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Meni to nije više taj osjećaj kakav je bio prije 10tak godina što se tiče velikih natjecanja. Sad da me probudiš u pola noći sjetio bih se vjerovatno svih mečeva nokaut faze Eura 2008 bez problema, od strijelaca do rezultata.
Znam da sam Svjetsko prvenstvo u Brazilu sve ispratio osim utakmice Japan - Obala Slonača koja je bila tipa u 04h. U trećem kolu su se poklapale utakmice kao npr. naša protiv Irana i Argentina protiv Nigerije, pa se i to propustilo ali ne svojom voljom.
Rusiju i Katar sam isto pregledao dosta, ali sad iz glave ne bih znao cijeli bracket poslije grupne faze kao što znam za turnire prije toga.
1. 
2.
3.
Samo jedna od ove tri ekipe mogu uzeti prvenstvo.
2.
3.
Samo jedna od ove tri ekipe mogu uzeti prvenstvo.
Planiram sve pogledati koje budu u normalnim terminima (jedino ove u 04:00 gdje budu igrali Haiti - Skotska npr, to cu preskociti.
Cak ove sto su u 6 ujutro, s obzirom da se prirodno ranije budim, sa uzivanjem cu uz jutarnju kafu ispratiti
Cak ove sto su u 6 ujutro, s obzirom da se prirodno ranije budim, sa uzivanjem cu uz jutarnju kafu ispratiti
-
visarionovich
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tebra, sta mislis, hoce li Ronaldo napokon zabiti vise od jednog gola na najvecem fudbalsko/nogometnom takmicenju na svijetu?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dzeko ima jedan gol, a ocekujem da pretekne Ronalda vec protiv Kanade19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:50Tebra, sta mislis, hoce li Ronaldo napokon zabiti vise od jednog gola na najvecem fudbalsko/nogometnom takmicenju na svijetu?![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ako budu prosli ocekivano po skupinama dobili bi spanjolsku i francusku u polufinalu,i na drugoj strani portugal vs argentina cetvrtfinale i brazil vs engleska cetvrtfinalevisarionovich je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:44https://www.telegraph.co.uk/football/fi ... simulator/
Probajte predictor
Tako bi vec od ovih najjacih u cetvrtfinalu gledali:1.lijeva strana:francuska,nizozemska,spanjolska,belgija
2.desna strana:portugal,argentina,brazil,engleska
2.desna strana:portugal,argentina,brazil,engleska
Re: Bosna i Hercegovina
Ljudi nesto kontam kad ovako sude Bajernu ili Parizu, onda mi je bas drago sto smo dobri sa Fifom. Bez obzira opet kad bolje razmislim kad takvim gigantima rade ono kao sinoc, pogotovo Bajernu sta ce tek nama uraditi ako bude interesa k'o protiv Nigerije. 
Veruj bax da ne sumnjam u to. Najveci igrac ikad ne mora svakako nikome da se dokazuje ali ce pokidati ovo prvenstvo, mozda cak i osvojiti. Nije on argentinski patuljak da mu se silji.19vendetta87 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:50Tebra, sta mislis, hoce li Ronaldo napokon zabiti vise od jednog gola na najvecem fudbalsko/nogometnom takmicenju na svijetu?![]()