NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ovo sto gledamo ne vrijedi petaka a od cenera je 2 klase daleko.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kralju prije dva mj je bilo borbe, danas nije nego NK mahanje rukama, trener koji Durmisa je drzao do 84 min a da je ovaj uspio svaki napad upropastit, ekipa koja je pritiskala stalno gore danas nista nego ko raspustena banda. Covjek ima 17-18 igraca u rotaciji ako necemo biti 2-3 daj priliku juniorima po pol ili sl pa izgubi, nema problema, odigraj 3-4-2-1 ili 3-5-2 pa izgubi opet meni odgovara no forsirati igrace koji su na posudbi i sig nece igrati iduce god za nas je pomalo glupo. Sama reakcija pojedinaca na utk jasno daje doznanja da je nesto unutar ekipe belaj.superFrankie je napisao/la: ↑03 maj 2026, 19:08Prije mjesec dva smo zagovarali ulazak u PL, a sad raspustaj sve i nista ne valja. Najreaktivnija smo publika na svijetu. Osteceni smo za cist penal, drugi primljen gol moguce offside, ali sudjenje na stranu igra je bila jako losa, mora ovo puno bolje
Zanimljivo gostovanje Saše jucer na RTVUSK, dotakao se i infrastrukture, u vezi glavnog terena i novog pomocnog do restorana koji ce biti za mlađe kategorije.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.