Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine na SP 2026
Re: SVJETSKO PRVENSTVO 2026.(SAD-MEXICO-CANADA)
Jedva čekam ložionu Engleza 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Radnicki1921
- Kontakt:
Ma mi smo najbolje prosli sto se satnica tice, bar za nas sto gledamo u BiH i EvropiMukebir je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:17Kupio sam ona dva dresa sto su leakana na footyheadlines. Bijeli je perverzija sa utisnutim ljiljanima i plavo zutom kragnom sa dugmetom. Tako da spreman dočekujem svjetsko.
Pored nas gledat ce se jace utakmice. Zelenortska otocja me ne interesuju. Meni je prošlo svjetsko uz ono iz južne Afrike najbolje bilo i pregledalo se bar 85 posto tekmi. Previse tankih reprezentacija a ni termini nisu čemu. Argentina i Austrija u pola sest ujutru igraju utakmicu....
Dok god je onaj penzić dio startne postave, portugal nema šanse. A i selektor je srednja žalost.
1.
2.
3.
Iako mrzim portugal mislim da ce se uspit probit nekako do polufinala,od ovih zelim da osvoji
2.
3.
Iako mrzim portugal mislim da ce se uspit probit nekako do polufinala,od ovih zelim da osvoji
-
Sogandolma21
- Kontakt:
1.
2.
3.
Iako nema nekih velikih favorita za ovaj Sp mislim da Francuzi i Španjolci malo se tu odvajaju ostalih i mislim da ce Hrvati opet uzet medalju jer jednostavno znaju igrat Svjetsko.
2.
3.
Iako nema nekih velikih favorita za ovaj Sp mislim da Francuzi i Španjolci malo se tu odvajaju ostalih i mislim da ce Hrvati opet uzet medalju jer jednostavno znaju igrat Svjetsko.
NKŠB
Ako prodju kao prvi u grupi mislim da bi mogli toSogandolma21 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 09:551.
2.
3.
Re: Bosna i Hercegovina
Jel izbacio kelme nase sluzbene dresove za SP ili da nisu negdje procurili
Re: Svjetsko prvenstvo 2026
Molio bih da se teme ne dupliraju i ne reimenuju.
Vec imamo cijeli podforum za reprezentaciju BiH, samo duplirate diskusije. Npr, o dresu vec ima tema, sad krecete pisati na skroz drugoj temi o dresu isl.
Mislim da je suvisno i da ce razvaliti diskusije
Vec imamo cijeli podforum za reprezentaciju BiH, samo duplirate diskusije. Npr, o dresu vec ima tema, sad krecete pisati na skroz drugoj temi o dresu isl.
Mislim da je suvisno i da ce razvaliti diskusije
Mislim da su oni svu svoju nafaku ispucali na zadnjem svjetskomSogandolma21 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 09:551.
2.
3.
Pa ovde se samo pise o BiH,daj temu jednu za cijelo svjetsko,ili admine izbrisi ovu temu,ovde vec 200 stranica i fino otvori temu za svjetsko kao sto sam ja bio
Davies se opet povrijedio. Odsustvovati ce 4 do 5 sedmica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da ne bude da lazem
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
#CarsijaOdjebi
- invincible1921
- Kontakt:
Znaci isto ko da smo svi znali, ja mislim da je 10 puta napisano u zadnjih par mejseci "Ma povrijedice se 100%"
=\_1921_/=