Znaci ima da ovaj dres se prodaje ko halva u Bosni ovo ljeto
Kerim Alajbegović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Kerim Alajbegović
https://www.footyheadlines.com/2025/11/ ... y-kit.html
To je ispravan izbor. Otići u što veći klub, koji može mu garantuje da će oko njega graditi ekipu.
Uz to talijanska liga nije prevelik skok na fizičkom planu. Mislim da je pametana odluka. Džeko i Pjanić su uradili slično, u drugačijim okolnostima.
Što se Leverkuzena tiče, nema rezona ni za njega ni za klub da ostane.
Uz to talijanska liga nije prevelik skok na fizičkom planu. Mislim da je pametana odluka. Džeko i Pjanić su uradili slično, u drugačijim okolnostima.
Roma igra 3421 sistem. Na poziciji amf ili ss zavisno od zamisli trenera, tu su sljedeći igrači: Soule, Dybala koje ističe ugovor ali ga žele ostaviti, Pellegrini koji će 99% otići. Tako da se ostaje na klasična dva amf ili ss. Dalje Vaz koji je došao, a gore je neko spomenuo, on je napadač, koji će biti druga opcija na napadaču iza Malena. Sigurno je sa Kerim neće grijati klupu, već će rotirati sve igrače na poziciji iza napadača.
Ono što je važnije za Kerima jeste činjenica da će mu trener biti Gasperini koji zna raditi sa mladim igračima. Sasvim sigurno da će ako Bog da sve biti kako treba, ako nastavi sa igrama kao u Salzburgu, za godinu do dvije najbolji svjetski klubovi kucat će na vrata Vučice.
Ono što je važnije za Kerima jeste činjenica da će mu trener biti Gasperini koji zna raditi sa mladim igračima. Sasvim sigurno da će ako Bog da sve biti kako treba, ako nastavi sa igrama kao u Salzburgu, za godinu do dvije najbolji svjetski klubovi kucat će na vrata Vučice.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Slazem se. Ide na stepenicu vise a ima sigurno u ugovoru oko minutaže klauzulu. Nemoze bolje. Malom je 18 godina. Ima vremena i za Bajerne i Real Madride. PolahkoLeCoq je napisao/la: ↑08 maj 2026, 14:16To je ispravan izbor. Otići u što veći klub, koji može mu garantuje da će oko njega graditi ekipu.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gasperini koliko je igraca stvorio, toliko je i otjerao zbog svog dikatorskog ponasanja; posljednji je slucaj Lookman. Medjutim, kad klub kao sto je Roma, dakle srednjeg ranga, istrese 25-30 miliona, taj igrac sigurno nece grijati klupu, jer to uprava koja ga je dovela nece dozvoliti. Prije bi trener kocnicar dobio nogu. Roma zna da je Kerim vruca roba i da jos nije ni blizu svog vrhunca, i da bi nakon dvije sezone mogli uzeti barem duplo vise. Ako se pritom uzme i neki trofej, tim bolje.
Po meni je Roma dobar izbor.
Klub iz lige petice, skok u odnosu na Salzburg, jos ce radit sa Gasperinijem koji je dobar trener, i ako iko moze od njega napravit igracinu to je on.
Jos Kerim ima radnu etiku, i bogami hebacko samopouzdanje.
U najboljim okolnostima koje mu svi prizeljkujemo da se razvije do kraja, ostvari svoj potencijal mislim da bi kroz 3-4 godine Bayern ili Barca bili najbolji za njega, taman umjesto Diaza ili Rafinje da uleti tamo.
Dedu bi volio u Comu, da on bude taj treci nas uz Kerima i Tarika koji ce preci u klub iz petice.
Kvalitet ima, sa druge strane radi se o perspektivnom klubu kojeg ja u buducnosti vidim kao kandidata za skudeto u Italiji, jos je Fabregas jako dobar trener koji dobro radi sa mladim igracima.
Klub iz lige petice, skok u odnosu na Salzburg, jos ce radit sa Gasperinijem koji je dobar trener, i ako iko moze od njega napravit igracinu to je on.
Jos Kerim ima radnu etiku, i bogami hebacko samopouzdanje.
U najboljim okolnostima koje mu svi prizeljkujemo da se razvije do kraja, ostvari svoj potencijal mislim da bi kroz 3-4 godine Bayern ili Barca bili najbolji za njega, taman umjesto Diaza ili Rafinje da uleti tamo.
Dedu bi volio u Comu, da on bude taj treci nas uz Kerima i Tarika koji ce preci u klub iz petice.
Kvalitet ima, sa druge strane radi se o perspektivnom klubu kojeg ja u buducnosti vidim kao kandidata za skudeto u Italiji, jos je Fabregas jako dobar trener koji dobro radi sa mladim igracima.
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Veliki kiks bi bila Roma.
Najbolje mu je da odigra sezonu, dvije u BL.
Pa onda neki transfer, naravno ne u propalu tmurnu Seria A naročito ekipe tipa Roma, Lazio
Najbolje mu je da odigra sezonu, dvije u BL.
Pa onda neki transfer, naravno ne u propalu tmurnu Seria A naročito ekipe tipa Roma, Lazio
- Beduin
- Kontakt:
I ja bih radije da ostane u BL, sto zbog govornog podrucja, tako i same igre tamo. Ali ako nesto ima pozitivno u Romi po pitanju Kerima, onda je to Gasperini.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ja nisam isto bas za Romu ali ako odu u LP i ako su mu rekli da ce imati vaznu ulogu ustvaru da ce dobiti sansu da igra puno onda nema sta razmisljati.
U Leverkusenu sigurno nece imati takvu ulogu jer su ulozili dosta para u svoja krila, a isto nije vise njemac na papiru.
Opet kad malo razmislim, 18 godina i da imas neku jacu ulogu u Romi? Opet velika stvar. Sve je na njemu, ali mi nesti govori da u Leverkusenu nema buducnosti. Vidjecemo.
U Leverkusenu sigurno nece imati takvu ulogu jer su ulozili dosta para u svoja krila, a isto nije vise njemac na papiru.
Opet kad malo razmislim, 18 godina i da imas neku jacu ulogu u Romi? Opet velika stvar. Sve je na njemu, ali mi nesti govori da u Leverkusenu nema buducnosti. Vidjecemo.
Klupa danas
- Beduin
- Kontakt:
Visi im cak i LP, a ne titula, mozda zele nekom timskom igrom probati napraviti nesto vise umjesto na individualni kvalitet (jer uzasno igraju i nemaju previse individualaca kvalitetnih) pa sa Kerimom u nastavku ici na njegovu svjezinu i umornog protivnika.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kerim je 90% golova zabio u prvom poluvremenu.
Odlicni su bez njega 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ušao i odmah stativu pogodio iz daleka, bas je malo falilo...
Meni je bas zao sto prvu seniorsku sezonu nije obiljezio trofejima
Nevjerovatno da su nedavno Lask pobjedili 1:5 i nakon toga dvije utakmice, dva poraza od Laska i ode titula
Nevjerovatno da su nedavno Lask pobjedili 1:5 i nakon toga dvije utakmice, dva poraza od Laska i ode titula
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Iako se činilo da će fudbalski reprezentativac BiH Kerim Alajbegović u Romu, čini se da je taj posao daleko od realizacije.
Kerim Alajbegović je na meti brojnih klubova iako sezona još nije gotova, a mnogi su pisali da je njegov transfer u Romu pitanje trenutka. Međutim, stvari ne stoje baš tako…
Kako prenose mediji nije postignut nikakav dogovor između Alajbegovića i Rome, a pa Rome i Bajer Leverkuzena koji je reprezentativca BiH otkupio nazad od Salcburga.
Apotekari ta njega navodno žele Alajbegovića između 30 i 35 miliona evra, a cijena može samo da skoči nakon Svjetskog prvenstva gdje se očekuje da mladi fudbaler zablista.
Pitanje je da li će Roma dati toliko novca, ali se pojavio neko ko hoće. To je aktuelni prvak Italije Inter koji je spreman da pokvari planove ljutom rivalu i transfer završi još prije nego što počne Svjetsko prvenstvo u SAD, Kanadi i Meksiku.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
napapijri1987
- Kontakt:
Tarik i Kerim u Interu?
Tabakovic zasada ide nazad u Sinsheim. Gladbach ga ne zeli otkupiti. Hoffenheimu je izgleda svejedno da li igrao slijedecu sezonu za njih ili ga prodali.
Basic bi mogao put Italije takodje.
Zasada se sve odvija dobro.
Ko nam jos ostaje?
Vasilj ce vjerovatno mijenjati sredinu, Benjamin takodje.
Za Memica se nadamo takodje da ce put Serie A ili Bundeslige.
Bajraktarevic i Dedic nadamo se ostaju jos jednu sezonu u klubovima gdje su trenutno i tu se etabliraju za slijedecu sezonu kao jedni od izloga svojih klubova.
Kolasinac ide nazad u Gelsenkirchen.
Ima li jos kakvih prica, glasina, novinarskih natpisa?
Tabakovic zasada ide nazad u Sinsheim. Gladbach ga ne zeli otkupiti. Hoffenheimu je izgleda svejedno da li igrao slijedecu sezonu za njih ili ga prodali.
Ko nam jos ostaje?
Bajraktarevic i Dedic nadamo se ostaju jos jednu sezonu u klubovima gdje su trenutno i tu se etabliraju za slijedecu sezonu kao jedni od izloga svojih klubova.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Burnic ide u Bundesligunapapijri1987 je napisao/la: ↑12 maj 2026, 17:00Tarik i Kerim u Interu?
Ko nam jos ostaje?
Jeko ova, parla njemački
Gledam dva puta ovo, ja sve mislio isti intervju koji je Ganibegović već imao.
- akisarajevo92
- Kontakt:
to je likusa sa onog viralnog klipa kad sa balkona na Stupu zove Bubu Corellija na kafu kod nje i drugarice, BubAaAa
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 12 maj 2026, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.