I sad će garant put Mostara nažalost...
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Po svemu sudeci osvajac kupa krece od evropske lige. Cestitke svima koji su ucestvovali u jos jednoj sezoni za zaborav. Marke do kraja zivota ne vidjeli, Amin.
Gojković nam je bio test ambicija kluba za iduću sezonu, da je ostao išli bi ka jačanju ekipe i ostanak u Europi što duže,a sad ode džabe u Mostar ili Banja Luku,nažalost. Mislim da nastavljamo strategiju razvojnog i menadžerskog kluba. Princ Ismail došao, dao ime akademiji i ništa više,Nam svratio i vidio nema fajde ponovo sa Mirvićem tikve saditi i ode. Ostaje nam nada da će biti nešto od Zoranovih poznanstava, iako sam i u njega žestoko razočaran. Bože na hajr, al mi se ne sviđa ovo nimalo.
Evo vaših igrača šetaju u PD. Poznao sam Banića,Marudžu i šefa vam 
- napoleon72
- Kontakt:
Stao da se pozdravis s Mariom, davio te sat vremena
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Meni je Mario ok lik.Bilo je samo "zdravo- poštovanje"
- luckystrike
- Kontakt:
Odgovorno tvrdim da Gojković u ovom slučaju nije kriv već je to (samo još jedna pogrešna) odluka Kluba čitaj IM.
Kada si siguran moraš imati dokaze za to, ti ih nemaš zato nemoj lagati.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:45Odgovorno tvrdim da Gojković u ovom slučaju nije kriv već je to (samo još jedna pogrešna) odluka Kluba čitaj IM.
Priželjkivali doba viršli, sada druga priča. Ko bi nama ugodio.muhamedhulk je napisao/la: ↑08 maj 2026, 15:22pa zar nije bila prica, kako sve moze samo da ode mirvic?
evo kao da ga nema kad ne ulaze pare...nece biti skupih promasaja, sve sto se dovede ce biti jeftino i potencijal. sve ono o cemu smo "sanjali"...
sad ozbiljno, nezz gdje kupite te info ali...po meni se moze pricati o tome da li neko zasluzuje u ovoj nasoj ligi i situaciji u kojoj se ista nalazi platu koju ima adem i slicni? ja sam uvijek bio za druga "samozdravlje" oko fraze "11 akademaca u prvih 11" i misljenja sam da mix akademija+par iskusnijih je dobitna kombinacija, znaci forsirati akademiju.
-
Laganini1986
- Kontakt:
Treba Čalu postaviti za trenera. Nije neki takticar ali je dobar motivator,mogao bi on u tandemu sa Zoranom raditi.
Navijači ga otjerali staromodan.Laganini1986 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:29Treba Čalu postaviti za trenera. Nije neki takticar ali je dobar motivator,mogao bi on u tandemu sa Zoranom raditi.
Nismo još na nivou Engleskebordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:04Jel istina ovo da osvajac kupa ide direktno u play off konferencija lige ??
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
vrlo moguce da se to desigh0stHZ je napisao/la: ↑08 maj 2026, 23:55Nismo još na nivou Engleskebordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:04Jel istina ovo da osvajac kupa ide direktno u play off konferencija lige ??.
uslov je da Freiburg ostane sedmi u bundesligi i da pobijedi Aston Vilu u finalu
Nevezano za priču, i realno: vidi se da si staaari milicajac, halaš - da budem moderan.fks74 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 22:02Kada si siguran moraš imati dokaze za to, ti ih nemaš zato nemoj lagati.luckystrike je napisao/la: ↑08 maj 2026, 20:45Odgovorno tvrdim da Gojković u ovom slučaju nije kriv već je to (samo još jedna pogrešna) odluka Kluba čitaj IM.
The saddest thing in life is wasted talent.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Malo sam čitao za ovu vijest i nisam pronašao da je iko drugi to objavio osim ovog lika na instagramu i on nema nikakav dokaz za to ili neko slovo zakona nego se vodi nekom logikom da bi se jedno upražnjeno mjesto popunjavalo ligom koja je prva ispod crte, jbg tako može i za nekog švabu biti logično da to upražnjeno mjesto pripada bundesligi i da osmi iz lige ide u playoff ili da neki pobjednik kupa lige koja je ispred nas dobije to mjesto u playoff-u. Mislim ko će ga znati ali vijest niti da je tačna niti uopšte mora biti tako, samo nagađanja.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 maj 2026, 00:07vrlo moguce da se to desigh0stHZ je napisao/la: ↑08 maj 2026, 23:55Nismo još na nivou Engleskebordobijeli je napisao/la: ↑08 maj 2026, 17:04Jel istina ovo da osvajac kupa ide direktno u play off konferencija lige ??.
uslov je da Freiburg ostane sedmi u bundesligi i da pobijedi Aston Vilu u finalu
-
misstianopenaldo
- Kontakt:
Ako nisi planirao minute Mehmedovicu u ovoj utakmici **** se Mario
Sta bi sa onim princom sto su nam ga najvljivali i raja ovdje padala u trans
Da se kali mali za narednu sezonu, koliko će nas krasti danas, da zna šta ga čeka.misstianopenaldo je napisao/la: ↑09 maj 2026, 11:09Ako nisi planirao minute Mehmedovicu u ovoj utakmici **** se Mario
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
prvi put dolazi do ovakve situacije pa ni oni nisu sigurniDoktorXabaras je napisao/la: ↑09 maj 2026, 09:12Malo sam čitao za ovu vijest i nisam pronašao da je iko drugi to objavio osim ovog lika na instagramu i on nema nikakav dokaz za to ili neko slovo zakona nego se vodi nekom logikom da bi se jedno upražnjeno mjesto popunjavalo ligom koja je prva ispod crte, jbg tako može i za nekog švabu biti logično da to upražnjeno mjesto pripada bundesligi i da osmi iz lige ide u playoff ili da neki pobjednik kupa lige koja je ispred nas dobije to mjesto u playoff-u. Mislim ko će ga znati ali vijest niti da je tačna niti uopšte mora biti tako, samo nagađanja.BegovicRamiz je napisao/la: ↑09 maj 2026, 00:07vrlo moguce da se to desi
zvuci nerealno al ko zna
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 35 gostiju.
.png)