Sve tacno. Da je sudjenje bilo korektnije u prvom poluvremenu mozda bi lakersi otisli na 10 15 razlike, pa bi nakon onakve trece cetvrtine gledali clutch posljednju cetvrtinu i ko zna sta bi bilo. Lakersi su opasni u clutchu ove sezone. Najgore od svega je sto ti takvo sudjenje unisti ritam i ubija te psihicki lagano, a protivniku daje krila.L-Train je napisao/la: ↑08 maj 2026, 12:41Fuzija Lakersa,Bostona i GSW ne bi imala ovakvo sudjenje,ali istini za volju mnogo problematicnije odluke su bile u prvom poluvremenu a Lakersi su vodili jedan razlike,a onda su ih ovi uhvatili u mlin polovinom 3 cetvrtine.OKC je izgledala bolje bez pisljivog MVPa koji je rano popusio 4 licne greske.
Uglavnom Lakersi se mogu nositi sa svakom njihovom petorkom kada su na parketu Austin,Smart,Rui,LeBron i Ayton/Hayes(i to sam iznenadjen),no medjutim kada krenu rotacije tu vec postaju muke.Jbga evo OKC Wigginsa uopste ne koristi,a Lakersima bi bio 6,7mi covjek u rotaciji.
NBA 2025-26 Playoffs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Re: NBA 2025-26 Playoffs
Los im matchup bio, a i Orlando je teska ekipa, rudari, da su bili zdraviji i da je Paolo odigrao malo bolju sezonu, to je top 5 ekipa istoka sigurno (ne racunajuci Philly, oni nikad nisu zdravi). Tako da ipak su igrali sa top 5 ekipom kvalitetom, a ne tipa Charlotte koji su za 7og, 8og seeda.RobertHrkac555 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 07:39Lagana šetnja za Pistonse i OKC. Po meni Pistonsi neočekivano dobri, bili su na rub od ispadanja kod Orlanda i kako se sve okrene
Duren opet truba, izvlaci ih Robinson, koji igra znatno bolju seriju od prosle i legitimna je treca opcija
Nek sam i ja docekao Pistonse u playoffu,mada ako prodju u finale tesko ce protiv Kniksa proci..
Cade za sljedecu sezonu treba dovesti jos nekog da moze i on odmoriti koju minutu,jer on cim izadje ekipa kao da padne..
Robinson za sad dobar u playoffu,pomaze Cadeu koliko moze..
Mislim da mogu do jednog brejka sad protiv Cavsa u gostima
Cade za sljedecu sezonu treba dovesti jos nekog da moze i on odmoriti koju minutu,jer on cim izadje ekipa kao da padne..
Mislim da mogu do jednog brejka sad protiv Cavsa u gostima
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Dok Harris igra na ovom nivou, nema zime ni protiv Knicksa. On ce unistiti KAT - a iz vana i opteretiti ga licnim. Pistonsima treba samo neki PG koji je organizator i pass first igrac, Jenkins je vise scorer. Neko tipa ranije Andre Millera.harry_90 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 14:29Nek sam i ja docekao Pistonse u playoffu,mada ako prodju u finale tesko ce protiv Kniksa proci..
Mislim da mogu do jednog brejka sad protiv Cavsa u gostima![]()
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Uništiti KAT-a? I to izvana? Odakle ideja uopće da bi KAT bio na njemu?Napapijri je napisao/la: ↑08 maj 2026, 15:02Dok Harris igra na ovom nivou, nema zime ni protiv Knicksa. On ce unistiti KAT - a iz vana i opteretiti ga licnim. Pistonsima treba samo neki PG koji je organizator i pass first igrac, Jenkins je vise scorer. Neko tipa ranije Andre Millera.harry_90 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 14:29Nek sam i ja docekao Pistonse u playoffu,mada ako prodju u finale tesko ce protiv Kniksa proci..
Ako dođe do te serije, KAT će na Durenu biti, Hart vjerovatno na Tobiasu, po ovim dosadašnjim indikacijama rotacija. Još ako bi bio kriterij suđenja na obje strane kao što je bio u DET-ORL seriji, ne bih se brinuo za lične Townsu. KAT bi mogao biti na Tobiasu biti jedino u nekim rijetkim instancama petorki Knicksa sa dva centra, a to je je vjerovatno mizeran broj minuta po utakmici da bude u situaciji i kad je Tobias na parketu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
TripleThreat
- Kontakt:
S razlogom. Samo sumnjam da će ovo išta primijetiti, a treba što više dizati glas protiv ovog što rade sa Thunderom i neravnopravnim suđenjem već skoro dvije sezone. Samo sviraj objema ekipama po istom kriteriju i to je to.
Tesko Cle moze uzeti na strani, stvarno su losi, i od Toronta su sve na strani izgubili. Znaci 5 vec ukupno. Game 3 ce vjerovatno Cle dobiti, ako Detroit uzme cetvrtu, to bi se moglo zavrsiti u 5. Prije ce Detroit uzeti na strani njih nego ovi u Detroitu.harry_90 je napisao/la: ↑08 maj 2026, 14:29Nek sam i ja docekao Pistonse u playoffu,mada ako prodju u finale tesko ce protiv Kniksa proci..
Ako finale bude DET - NYK to ce biti prava poslastica i nesto sto svi prizeljkuju. Ostao je gorak ukus od proslog playoffa prve serije koja je bila svaku tekmu na kos, i dosta neki odluka sudijskih koje su isle u korist Knicksa. Sve tekme tokom RSa izmedju te dvije ekipe su bile pune naboja kao da su PO utakmice (barem sa strane Pistonsa), nedovrseni posao iz 2025e. Bilo kako bilo, ako docekamo to finale, to ce biti strasan mec.
Sto se tice tekme sa Orlandom, imao je Orlando malo forte i srece tokom prvih par utakmica serije gdje su pogadjali sve i svasta, a i los momentum Pistonsa, ipak je to mlada i neiskusna ekipa koja je otisla u PO kao prvi seed. Ali protiv Clevenda se bas vidi kako to sve laganije ide. Cim im zatreba razlika, malo zapnu i odmah se odvoje.
Tobias i Duncan se izdvajaju kao drugi i treci igrac, uz Jenkinsa. I to je jos uvijek problem za Pistonse, jer drugi igrac ekipe vec par godina je Duren, posebno ove godne kada je AS igrac. On kad (ako) podigne nivo igre tokom PO Pistonsi su bas opasni. I bez njega su ovako dobri
Sto se tice tekme sa Orlandom, imao je Orlando malo forte i srece tokom prvih par utakmica serije gdje su pogadjali sve i svasta, a i los momentum Pistonsa, ipak je to mlada i neiskusna ekipa koja je otisla u PO kao prvi seed. Ali protiv Clevenda se bas vidi kako to sve laganije ide. Cim im zatreba razlika, malo zapnu i odmah se odvoje.
Tobias i Duncan se izdvajaju kao drugi i treci igrac, uz Jenkinsa. I to je jos uvijek problem za Pistonse, jer drugi igrac ekipe vec par godina je Duren, posebno ove godne kada je AS igrac. On kad (ako) podigne nivo igre tokom PO Pistonsi su bas opasni. I bez njega su ovako dobri
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
TripleThreat
- Kontakt:
Orlandu je problen bio povreda Wagnera. Btw prvo poluvrijeme prve utakmice, generalno peta utakmica i onda smijurija zapisničkog stola u četvrtoj utakmici prošle godine su bili epitom lošeg suđenja, kad se već suđenje spominje. Još se sjećam faula nad OG-em jer je vezao patiku.
-
TripleThreat
- Kontakt:
-
TripleThreat
- Kontakt:
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako dobiti PO tekmu 2.runde bez klupe?? Pa nikako.Ova PHI moze izgraditi i 15-20p razlike, ali ce protivnik imati priliku da se vrati, jer moraju pasti zbog velike minutaze.
Garantujem da ovi igraci na klupi PHI ne bi bili prevaga ni u ABA ligi.Dovoljno receno.
Garantujem da ovi igraci na klupi PHI ne bi bili prevaga ni u ABA ligi.Dovoljno receno.
Jaka utakmica bi bila klupa Lakersa vs klupa 76ersa.
Bolje da je Boston prosao
Bolje da je Boston prosao
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Sad zamisli koliko je Boston bio loš kad su izgubili 3 utakmice zaredom od Sixersa... a možda su i Knicksi dobri 
Knicksi rutinski, izgledalo je na pocetku lose, kasnije top, opasna ekipa.
Lijepi prime, konacno osim the boys ima jos jednu svrhu.
Idemo Spursi!
Lijepi prime, konacno osim the boys ima jos jednu svrhu.
Idemo Spursi!
-
TripleThreat
- Kontakt:
Mogao bi Texas opet imati prvaka NBA lige
Okusi strah, bol, mrznju i barut