Dženis Burnić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

LeCoq
Kontakt:

Re: Dženis Burnić

Post Postao/la LeCoq » 08 maj 2026, 18:39

Opet klupa. Ne znam o kakvoj bundesligi se špekuliše?
Momak je rezerva u prosječnom cvajtašu, s 28 godina.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 08 maj 2026, 23:34

LeCoq je napisao/la:
08 maj 2026, 18:39
Ja vjerujem da je to zato sto ide na kraju sezone, a Karlsrueu ove utakmice nista ne znace, pa mozda uigravaju nekog igraca kojeg olaniraju kstaviti na toj poziciji.
Ovo sam bubno, veze nemam ko im igra, ali moguce da je razlog neigranja to sto mu istice ugovor.

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 08 maj 2026, 23:34

Vidi se da on nema nista da ponudi na terenu, dok je u odbrani pretanak :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 maj 2026, 23:40

Možda ga baraž i eventualno koja minuta na Svjetskom uspiju prodati u Bundesligu, mada realno teško je to očekivati u ovim godinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 08 maj 2026, 23:42

Raonffa je napisao/la:
08 maj 2026, 23:40
Možda ga baraž i eventualno koja minuta na Svjetskom uspiju prodati u Bundesligu, mada realno teško je to očekivati u ovim godinama.
Pa nisu njemci slijepi takvog hamelja u cvajiti imas koliko hoces :kafa: a sta ce on realno da ponudi na SP, nedaj boze kakvog kiksa tj da igra :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 maj 2026, 23:51

MehofromTurinja je napisao/la:
08 maj 2026, 23:42
Raonffa je napisao/la:
08 maj 2026, 23:40
Pa nisu njemci slijepi takvog hamelja u cvajiti imas koliko hoces :kafa: a sta ce on realno da ponudi na SP, nedaj boze kakvog kiksa tj da igra :kafa:
A vidi, ne vidim ga ni ja u nekoj ulozi u reprezentaciji, ali činjenica je da je odigrao i više nego pristojno protiv Velsa i Italije kada je ušao. E sad da li ima boljih opcija za ono što on igra u reprezentaciji, vjerovatno ima, ali suštinski nemam ništa protiv da on ode na SP jer je realno tu od početka Barbarezovog mandata, a te druge opcije nisu baš sad toliko moćnije i bolje da će biti neka katastrofa ako ne budu išli preko bare. Tu u prvom redu mislim na Karića, neke druge odnosno treće opcije baš i nemamo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2026, 00:14

Problem je sto u repki igra skroz drugi poziciju, to je par utakmica u godini i to manja minutaza. A to nije nikakva referenca na klupskom nivou, gdje nemi klub trazi veznjaka i vidi da je u Cvajti tek prosjecan, a ide na SP sa BiH gdje mu je svakako uloga sekundarna i skroz druga pozicija na terenu.
Tako da ne vidim neku korist od SP za njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

LeCoq
Kontakt:

Post Postao/la LeCoq » 09 maj 2026, 00:17

231983 je napisao/la:
08 maj 2026, 23:34
LeCoq je napisao/la:
08 maj 2026, 18:39
Ja vjerujem da je to zato sto ide na kraju sezone, a Karlsrueu ove utakmice nista ne znace, pa mozda uigravaju nekog igraca kojeg olaniraju kstaviti na toj poziciji.
Ovo sam bubno, veze nemam ko im igra, ali moguce da je razlog neigranja to sto mu istice ugovor.
To je kako bi mi volili da bude, al ništa od toga :D

Inače ide on na SP nema tu dileme, nego priče o transferu BL su nerealne. Ne znam šta može da uradi na SP, da mu pomogne? Pitanje je hoće li i igrati.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 maj 2026, 00:29

LeCoq je napisao/la:
09 maj 2026, 00:17
To je kako bi mi volili da bude, al ništa od toga :D

Inače ide on na SP nema tu dileme, nego priče o transferu BL su nerealne. Ne znam šta može da uradi na SP, da mu pomogne? Pitanje je hoće li i igrati.
Dobit' će on minutažu na SP.

Pogledaj utakmice baraža, nakupio je minuta. Zavisi naravno i od Kolašinca, ali nije nemoguće da na SP ne odigra solidno pa da ga to "pogura".

Ne očekuje niko od njega da predribla sve na lijevoj strani i zabije gol.. ali pozicioniranje, taktička disciplina, kakav je pod pritiskom, iznošenje lopte, igra 1 na 1.. imaš mnoštvo faktora.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 09 maj 2026, 01:13

Burnić ima karijeru baš onakvu kakvu treba i može imati igrač njegovog kvaliteta. Jednostavno, taman za cvajte koja će trpiti manjkavosti na sve strane. Nije Burnić igrač ni koji će taktički ili disciplinom biti na Bog zna kakvom nivou, nego se pribjegava tome da mu se to hvali, jer nema šta drugo. Da budemo realni, ne bi Burnić nigdje na svijetu bio prevaga i pretjerano bitan igrač. Ali, očito je pozitivan lik, uklopljen u ekipu, i svakako treba na SP.

U Bundesku nema šanse da ode. Odnosno može on otići, ali ne može se naigrati. Ako mu ne valja cvajta, onda vjerujem da su ekipe tipa Sturm Graz, Rapid Wien ili Lech Poznan ekipe gdje može ići.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 313, AlenHalilovic, Beduin, Bing [Bot], bordobijeli, CAGarfia, denza, Edincapitano, kosevodom, L-Train, Radnicki1921, Scholl, TETRAPAK, Zglavkar i 118 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []