HŠK Zrinjski
Re: HŠK Zrinjski
Admine gasi temu **** koji ne postuju vlastitu drzavu
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ovaj Bilbija je jako fin dečko i dobar igrač. I nikad mi nije jasno kako on može kao čovjek, pa na kraju krajeva i kao srbin, trpiti ove ustaše toliko godina. Očito je primjer profesionalca.
- sagitarius
- Kontakt:
Kakvi ste vi debili!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
“Svaki tvoj djed, pradjed, čukundjed u Bosni je odrastao, tvoja loza. Ništa iz Hrvatske nemaš.”

Usput da dodam
Zvonimir BEBEK: Grb i zastavu s ljiljanima radio sam s puno ljubavi

“Pismom sam bio obaviješten da sam izabran za člana stručne podgrupe te da se javim u Skupštinu SRBiH. Sredinom 1991. godine Skupština SRBiH obrazovala je stručnu podgrupu za grb i zastavu Republike Bosne i Hercegovine. Za članove grupe imenovani smo: Boris Nilević, Enver Imamović, Mirza Ćeman, Tihomir Glavaš, Vedran Hadzović i ja. Zadatak nam je bio kreirati grb i zastavu Republike Bosne i Hercegovine. Citat: «Sa zadatkom da na bazi stručnih i naučnih principa i dostignuća iz oblasti heraldike i vexilologije kao i istorijskih činjenica iz prošlosti Bosne i Hercegovine predloži jedno ili više rješenja, koja će biti općeprihvaćena i posjedovati trajne vrijednosti, uz neophodna obrazloženja i skice.» Kao što možete primijetiti, iz citata, tu se ne spominju ni narodi, ni stranke, ni opredjeljenja.
Odluka Skupštine me je izuzetno prijatno iznenadila. A posebno zato što sam s većinom izabranih članova pojedinačno sarađivao na različitim projektima. Dileme nije bilo nijednog trenutka, ali zato je bilo treme sve vrijeme.”

Usput da dodam

“Pismom sam bio obaviješten da sam izabran za člana stručne podgrupe te da se javim u Skupštinu SRBiH. Sredinom 1991. godine Skupština SRBiH obrazovala je stručnu podgrupu za grb i zastavu Republike Bosne i Hercegovine. Za članove grupe imenovani smo: Boris Nilević, Enver Imamović, Mirza Ćeman, Tihomir Glavaš, Vedran Hadzović i ja. Zadatak nam je bio kreirati grb i zastavu Republike Bosne i Hercegovine. Citat: «Sa zadatkom da na bazi stručnih i naučnih principa i dostignuća iz oblasti heraldike i vexilologije kao i istorijskih činjenica iz prošlosti Bosne i Hercegovine predloži jedno ili više rješenja, koja će biti općeprihvaćena i posjedovati trajne vrijednosti, uz neophodna obrazloženja i skice.» Kao što možete primijetiti, iz citata, tu se ne spominju ni narodi, ni stranke, ni opredjeljenja.
Odluka Skupštine me je izuzetno prijatno iznenadila. A posebno zato što sam s većinom izabranih članova pojedinačno sarađivao na različitim projektima. Dileme nije bilo nijednog trenutka, ali zato je bilo treme sve vrijeme.”
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 09:57“Svaki tvoj djed, pradjed, čukundjed u Bosni je odrastao, tvoja loza. Ništa iz Hrvatske nemaš.”
Usput da dodam

[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Paromlinac i 11 gostiju.