Ermin Mahmić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Ermin Mahmić
Čisto sumnjam da bi ovako objavili njegov dolazak u reprezentaciju, a da ga ne planiraju zvati među 26 igrača. Taman će ući umjesto Hajradinovića.
Pa ja ide na svjetsko zato su ga i objaviliArtemisFowl je napisao/la: ↑04 maj 2026, 15:26Čisto sumnjam da bi ovako objavili njegov dolazak u reprezentaciju, a da ga ne planiraju zvati među 26 igrača. Taman će ući umjesto Hajradinovića.
Ima sam neki dobar osjecaj cim je presao u Slovan znao sam da je to to
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MehofromTurinja
- Kontakt:
Bice dobro ako ne bude slabiji od Anela Hadzica
Od Huseinbasica su neki pravili ZiZua a ono slabija verzija Tina Sven Susica
Od Huseinbasica su neki pravili ZiZua a ono slabija verzija Tina Sven Susica
Bolji mahmic od svih njihMehofromTurinja je napisao/la: ↑04 maj 2026, 16:03Bice dobro ako ne bude slabiji od Anela Hadzica![]()
Od Huseinbasica su neki pravili ZiZua a ono slabija verzija Tina Sven Susica![]()
Bas zizu
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Slabo trolaš. Litonja.MehofromTurinja je napisao/la: ↑04 maj 2026, 16:03Bice dobro ako ne bude slabiji od Anela Hadzica![]()
Od Huseinbasica su neki pravili ZiZua a ono slabija verzija Tina Sven Susica![]()
Starter protiv Plzena
Jel ko gleda Mahmića?
Frajer dobio nas pasos mjesec dana prije svjetskog prvenstva i jos nam se povredilo pola sredine terena
Mozda ipak bude nesto od njega
Neko ko ima ovoliku dozu srece tesko da ce za 2 godine igrati u Heidenheimu
Mozda ipak bude nesto od njega
Neko ko ima ovoliku dozu srece tesko da ce za 2 godine igrati u Heidenheimu
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Edincapitano
- Kontakt:
Saric
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa Saric je totalno nebitan lik, to samo na ovom forumu se nesto pisalo kao dobit ce poziv, Spahic otisao i nasao nekog momka Mahmica, toliko eto vjeruje Saricu.Spahic98 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:48Saric
Fudbaler Slovana, Ermin Mahmić nedavno je zvanično dobio dozvolu da nastupa za selekciju Bosne i Hercegovine.
U intervjuu za “Sportsk e.ba” pričao je o tome kako je došlo do toga.
Mahmić je objasnio da nije bilo razmišljanja za njega kada ga je kontaktirao direktor reprezentacije Emir Spahić.
“Prvi kontakt sa direktorom, gospodinom Spahićem, imao sam u decembru prošle godine. Nisam se ni u snu nadao. Znao sam da je ovo moja sezona, da dobro igram, da sam se brzo snašao u češkoj ligi. U kratko vrijeme bio sam biran pet puta u timu kola, davao golove, kreirao šanse, postao ključni igrač Libereca i sve to nije proteklo neprimijećeno. Za mene i moju porodicu nije bilo nimalo razmišljanja, jedini problem je bio moj poziv za vojsku. Hvala Bogu, i to smo riješili, tako da više nije bilo prepreka” – naveo je Mahmić.
Što se tiče potencijalnog poziva za predstojeće Svjetsko prvenstvo kazao je da je to njegov san.
“Da li očekujem poziv i da li ću se naći među putnicima reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, odlučiće svakako stručni štab, na čelu sa trenerom, gospodinom Barbarezom, i direktorom, gospodinom Spahićem. Sigurno da je to moj san i ako dobijem povjerenje, daću sve od sebe da to i opravdam. Ali, svakako skidam kapu FS, stručnom štabu i momcima koji su se za to izborili. Ne želim da se namećem, ali sam spreman da pomognem i to će mi biti čast” – kazao je on.
U intervjuu za “Sportsk e.ba” pričao je o tome kako je došlo do toga.
Mahmić je objasnio da nije bilo razmišljanja za njega kada ga je kontaktirao direktor reprezentacije Emir Spahić.
“Prvi kontakt sa direktorom, gospodinom Spahićem, imao sam u decembru prošle godine. Nisam se ni u snu nadao. Znao sam da je ovo moja sezona, da dobro igram, da sam se brzo snašao u češkoj ligi. U kratko vrijeme bio sam biran pet puta u timu kola, davao golove, kreirao šanse, postao ključni igrač Libereca i sve to nije proteklo neprimijećeno. Za mene i moju porodicu nije bilo nimalo razmišljanja, jedini problem je bio moj poziv za vojsku. Hvala Bogu, i to smo riješili, tako da više nije bilo prepreka” – naveo je Mahmić.
Što se tiče potencijalnog poziva za predstojeće Svjetsko prvenstvo kazao je da je to njegov san.
“Da li očekujem poziv i da li ću se naći među putnicima reprezentacije za Svjetsko prvenstvo, odlučiće svakako stručni štab, na čelu sa trenerom, gospodinom Barbarezom, i direktorom, gospodinom Spahićem. Sigurno da je to moj san i ako dobijem povjerenje, daću sve od sebe da to i opravdam. Ali, svakako skidam kapu FS, stručnom štabu i momcima koji su se za to izborili. Ne želim da se namećem, ali sam spreman da pomognem i to će mi biti čast” – kazao je on.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Hvala što si podijelio ovdje taj dio iz intervjua, ja sam odmah otišao da nađem cijeli, pa evo i za ostale link:
https://www.facebook.com/share/1DcbrMZd ... tid=wwXIfr
Baš momak lijepo priča
Ako neko zna, kakvo je to pravilo u Austriji što se vojske tiče? Nisam upućen.
https://www.facebook.com/share/1DcbrMZd ... tid=wwXIfr
Baš momak lijepo priča
Ako neko zna, kakvo je to pravilo u Austriji što se vojske tiče? Nisam upućen.
Djeluje da je momak u Kerimovom i Esmirovom fazonu i da je pun samopouzdanja. Volim ovako kad se puca na najvece stvari i kad se daju direktni odgovori u intervjuima. Mali odmah govori da na kraju sezone planira ici dalje iz Libereca, a ne ona klasicna spika da dok je tu fokusiran je samo na njih, da ne razmislja ni o cemu drugom, da se o eventualnim ponudama brinu roditelji, menadzeri itd. Sve u svemu, svidja mi se. 
I on voli raspaliti izvana.
Ne smijem ni zamisliti kanonadu u nekoj 451 formaciji kada s lijeva na desno redom imas Kerima-Mahmica-Esmira. I ono sto odbije golman Erm ućera.
Ne smijem ni zamisliti kanonadu u nekoj 451 formaciji kada s lijeva na desno redom imas Kerima-Mahmica-Esmira. I ono sto odbije golman Erm ućera.
Mahmic podsjeca na Dragana Stojkovica Piksija.Bude li 80 % Piksijev nivo mi smo na konju. 
-
Edincapitano
- Kontakt:
Joj dragi Hansabosna, Karlobos ili kako li ss vec osjecas danas- pa stvaaarno si naporan. Idi brate na index neđu svoje i budi rahat, i pusti nas da budemo rahat.Edincapitano je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:54Mene podsjeca na Xavija a Basic na Iniestu.
A sve kao vezni red nam tanak kofole..![]()
- Beduin
- Kontakt:
J3bo vas on kad ga upirno citirane. Tog debilcinu na svakoj temi moramo citati jer ga citirate, pustite ga nek crkne u samoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Drum, greenwood, robben, tuzlanskinacin i 73 gosta.