SP2026 - ulaznice, vize, avioni, smještaj…
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
nkceliknicaze
- Kontakt:
Re: SP2026 - ulaznice, vize, avioni, smještaj…
Imal li neko da ide u Toronto iz BiH, da mi se javi pp.
Hvala.
Hvala.
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
I Ja Sam kupio u sekciji 218 znam da je druga strana za Canadian supporters tako da je onda sigurno ovo naš krajdenza je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:54Vjerovatno su iz NFSBiH dobili mjesta na drugoj strani, u sekcijama 212–218. Glupa stvar je što se s te strane ne vidi sve baš najbolje jer je nakon proširivanja tribina ostao stari metalni okvir koji drži iste. Mislim da si ti više i u ćošku, tako da nećeš imati problema.
Ovako izgleda pogled mislim da nece bit loše.
Pa da, i ja sam potvrdio to kad sam vidio na fifinoj stranici za prodaju karata. Označena su mjesta za naše navijače (kad se registruješ, staviš za koju zemlju navijaš pa to bude automatski). Tako da si u pravu 100%. Ja sam u 215. Očekujem puno naših na ovoj strani. Valjda neće ovo ruglo od natkrova sa videa puno smetati.BosnianDragon2024 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 01:07I Ja Sam kupio u sekciji 218 znam da je druga strana za Canadian supporters tako da je onda sigurno ovo naš krajdenza je napisao/la: ↑07 maj 2026, 20:54Vjerovatno su iz NFSBiH dobili mjesta na drugoj strani, u sekcijama 212–218. Glupa stvar je što se s te strane ne vidi sve baš najbolje jer je nakon proširivanja tribina ostao stari metalni okvir koji drži iste. Mislim da si ti više i u ćošku, tako da nećeš imati problema.
Ovako izgleda pogled mislim da nece bit loše.
nadam se da vam neće pasti kiša
za sve one koji još razmišljaju o putu u toronto, imaju vizu ili neki pasoš sa kojim viza ne treba a skupa im karta:
pratite resale stranicu FIFA-e, po nekom novom zakonu u državi ontario je od neki dan prodaja iznad zvanične cijene ilegalna. za zvaničnu cijenu ili manje se smije prodavati. stubhub, viagogo i ostale tapkaroške stranice to ignorišu ali FIFA mora ispoštovati zakon!
elem danas su bile 2-3 karte oko 600usd u FiFA resale shopu
pratite resale stranicu FIFA-e, po nekom novom zakonu u državi ontario je od neki dan prodaja iznad zvanične cijene ilegalna. za zvaničnu cijenu ili manje se smije prodavati. stubhub, viagogo i ostale tapkaroške stranice to ignorišu ali FIFA mora ispoštovati zakon!
elem danas su bile 2-3 karte oko 600usd u FiFA resale shopu
Jesta znas li mozda konkretne planove za Toronto, gdje ce biti glavni skup navijaca, korteo itd? Nikako da nadjem stranicu ili nesto za Toronto osim koncerta Zije Valentina i ekipe poslije utakmice?jestamaji je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:02za sve one koji još razmišljaju o putu u toronto, imaju vizu ili neki pasoš sa kojim viza ne treba a skupa im karta:
elem danas su bile 2-3 karte oko 600usd u FiFA resale shopu![]()
Seattle je brutalno izorganizovan i svaka im cast na tome. Priretili ljudi 4 dana programa, imena i lokacije nasih objekata, informacije o prijevozu i obilasku grada itd.
nemam pojma, ja ne idem, ne mogu nikako svariti davanje para fifi mada me srce vuče .... da nisam bio u brazilu išao bi sigurno
biće sigurno ovdje kada se utakmica približi
biće sigurno ovdje kada se utakmica približi
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Bice nešto.KenoRob je napisao/la: ↑11 maj 2026, 14:59Jesta znas li mozda konkretne planove za Toronto, gdje ce biti glavni skup navijaca, korteo itd? Nikako da nadjem stranicu ili nesto za Toronto osim koncerta Zije Valentina i ekipe poslije utakmice?jestamaji je napisao/la: ↑10 maj 2026, 20:02za sve one koji još razmišljaju o putu u toronto, imaju vizu ili neki pasoš sa kojim viza ne treba a skupa im karta:
elem danas su bile 2-3 karte oko 600usd u FiFA resale shopu![]()
Seattle je brutalno izorganizovan i svaka im cast na tome. Priretili ljudi 4 dana programa, imena i lokacije nasih objekata, informacije o prijevozu i obilasku grada itd.![]()
Ako ti treba informacija udji na facebook grupu "Bosanci u Kanadi" raja ce pomoc, čak neki nude besplatan smještaj za naše navijace koji dolaze u Toronto.

Kako će ovo biti lud dan u Torontu.
Toronto izgleda dobro organizovan, dok recimo LA je rasulo, bit ce nekih 5-6 nastupa, after partija itd izgleda svi zele nesto "profitirat", slabo sta kolektivno organizovano.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Bez sekiracije svaki grad ce imati top organizaciju i sadrzaje sto se tice BH navijaca
Taj LA je klosaraj teski. Samo da prođe sve kako treba. Danasnja i USA iz 94 su dva svijeta.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Kajkutenjoyer, rukometubih23 i 38 gostiju.