Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
-
napapijri1987
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Da ce voz i to onaj ICE udariti ovog kurda.
Kako lik nervira. Unistio je svaki napad da svojim nenormalnim pokusajima iz svake moguce situacije.
Ermedin Tito,idol,masina, nevjerovatan.
Kako lik nervira. Unistio je svaki napad da svojim nenormalnim pokusajima iz svake moguce situacije.
Ermedin Tito,idol,masina, nevjerovatan.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Nisam odavno odgledao bolje poluvrijeme jednog napadaca. Kakva inteligentna utrcavanja, osvajanje prostora, ostavljanja lopte prvim dodirom, gradjenje. Perfektno.
Na šta je spao Njemački napad kad su im opcije u napadu kurd Undav i najveći promašaj Newcastla ikada.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 16:18Koliko loše mora ova kurdska izbjeglica odigrati i napada usrati jer privatizuje utakmicu tako što svaki mogući napad pokušava ošutati iz nemogućih pozicija prije nego ga izbace?
Zato treba pridobiti Pejcinovica sto prije.
Demirovic brat podize formu kad je nama najvaznije. Bice on uz Edina udarna igla na prvenstvu, a jos po stranama Kerim, Memic i Esmir. Stvarno odavno bolji napad nismo imali.
Plus sa klupe Tabak, koji uvijek isporuci svoje. Zaista nas je teško i skautirati, posebno kada gubimo. Kada krenemo all in sa 3 krila, 4 napadaca. Nema odbrane koja to može čuvati.
Za Mandzu ubicu reci da je prosjecan moze samo nemac pojma. Duplo bolji igrac od trnokopa i Dzeka i to kad se sastave.
Dzeko zabio vise nego Mandzukic i Suker zajedno, a ima i vise asistencija od Modrica
Sto se tice Demirovica realno Mandzukic bolji napadac, ali Demirovic je masina za druge stvari i jako je bitan nasoj reprezentaciji
Sto se tice Demirovica realno Mandzukic bolji napadac, ali Demirovic je masina za druge stvari i jako je bitan nasoj reprezentaciji
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 09 maj 2026, 16:42, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Neću da zvučim kao hejter momka jer to zaista nisam, ali da zabije 54 gola do Mundijala ništa to ne znači. U dobrim formama je dolazio na okupljanja pa se rijetko kad to prebaci i na reprezentativni nivo.
Mislim on je vrh igrač za naše standarde, ali daleko od toga da može i pola Džekinog doprinosa što se tiče golova iznijeti kada se Edin oprosti, a dobar broj javnosti ga vidi kao Džekinog nasljednika u tom segmentu.
Pretpostavljam da osjeća pritisak kada igra za reprezentaciju najviše zbog očajne statistike pa mu je svaka tekma 'pod must' da zabije da ispegla brojke. Ja od njega ni ne očekujem više da zabije par golova po kvalifikacionom ciklusu kao što sam očekivao u ovim kvalifikacijama, neka izrudari i bori se i dosta od njega. Međutim, neko će morati ući u Edinove kopačke da distribuira golove, vjerovatno je Tabak najbliži tome, a dugoročno se nadamo Pejčinoviću, Jakupoviću ili Deketu.
Mislim on je vrh igrač za naše standarde, ali daleko od toga da može i pola Džekinog doprinosa što se tiče golova iznijeti kada se Edin oprosti, a dobar broj javnosti ga vidi kao Džekinog nasljednika u tom segmentu.
Pretpostavljam da osjeća pritisak kada igra za reprezentaciju najviše zbog očajne statistike pa mu je svaka tekma 'pod must' da zabije da ispegla brojke. Ja od njega ni ne očekujem više da zabije par golova po kvalifikacionom ciklusu kao što sam očekivao u ovim kvalifikacijama, neka izrudari i bori se i dosta od njega. Međutim, neko će morati ući u Edinove kopačke da distribuira golove, vjerovatno je Tabak najbliži tome, a dugoročno se nadamo Pejčinoviću, Jakupoviću ili Deketu.
Jedno 6 ponistenih golova ove godine 
Ermedin Demirovic zvani ofsajd.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Kako se neko može upecati na ovoliko loš troll
Ybm ti mamu Tapsoba vise
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- prisonbreak
- Kontakt:
Najbolja njegova utakmica koju sam gledao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Isutali ih u ovih sat vremena igrom. S obzirom da zadnje kolo idu Frankfurtu koje vodi onaj hadalj Riera, mozda su vec danas obezbijedili LP. Osim ako do kraja meca ne zaseru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jarane, znaš li ti koliko on trči i kako se kreće i otvara prostor. On igra odlično i kada ne daje golove. On se bori i trči svih 90 minuta.CAGarfia je napisao/la: ↑09 maj 2026, 16:41Neću da zvučim kao hejter momka jer to zaista nisam, ali da zabije 54 gola do Mundijala ništa to ne znači. U dobrim formama je dolazio na okupljanja pa se rijetko kad to prebaci i na reprezentativni nivo.
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Futbol, LeCoq, PeppermintSA, svrakino1921 i 51 gost.