Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Ne gleda se ukupno, nego za ovu sezonu. Dakle Freiburg mora otići do kraja, a Rayo ispasti bez pobjede.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Vece su sanse Freiburga
Dovoljno je da Freiburg prođe u finale a Rayo ispadne od Strasbourga za peto mjesto u LP.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Jel bitno samo da Freiburg dobije vcrs a Rayo izgubi?
Tipa Freiburg dobije pa ispadne na penale, jel onda rijeseno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Potrebno je da prođe jer se dobije više poena kada se prođe nego samo od pobjede.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- kraljttbvb
- Kontakt:
Zbog lošeg odnosa sa igračima Albert Riera i Eintracht F. se rastaju na kraju sezone...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Hajde sad Manzambi
RobertHrkac555 je napisao/la: ↑07 maj 2026, 11:49Jel bitno samo da Freiburg dobije vcrs a Rayo izgubi?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
evo ga
- kraljttbvb
- Kontakt:
SC F 2-0 i igraca vise
Hajde Strasbourg malo gasa dodajte...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Kakvi oni, Chelsea 2 ide Rayo lagano u finalekraljttbvb je napisao/la: ↑07 maj 2026, 21:43SC F 2-0 i igraca vise![]()
![]()
- majestic24
- Kontakt:
Jel moguce da ovo nije bilo za kartona? Start tapsobe nad stilerom??
Nebi dao penal za ono,izbio je loptu al i moglo je doci do teske povrede stilera
Nebi dao penal za ono,izbio je loptu al i moglo je doci do teske povrede stilera
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Ono je strašno. Ono za crvenog kartona gdje god da se na terenu desilo. Da je bar svirao penal + žuti karton.majestic24 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 15:57Jel moguce da ovo nije bilo za kartona? Start tapsobe nad stilerom??
Ma ja ova pravila nista vise ne kontam. Po meni ovo cist crveni karton, slažem se nije bilo namjere al rezultat starta je kritičan a mogao je biti koban. Igrač koliko god jako da ide u duel mora da vodi računa o drugom igraču, i ako njegova procjena nije bila dobra mora biti sankcionisanmajestic24 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 15:57Jel moguce da ovo nije bilo za kartona? Start tapsobe nad stilerom??
Sad samo ovu pobjedu potvrdit u Frankfurtu. Sutra uz Freiburg da se SGE ne koprca u zadnjem kolu.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Bezveze je sto Bajern igra sa drugim timom, jer ovako Vukovima daju prednost da osvoje 3 boda i da gurnu Pauli u cvajtu.
I ne kontam sto igraju ovi sa klupe, ne čuvaju se za finale LP pa da moraju igrati sa drugim timom...
I ne kontam sto igraju ovi sa klupe, ne čuvaju se za finale LP pa da moraju igrati sa drugim timom...
Evo kazu insajderi insajdera da se provjeravaju tri igraca, laimer, davies polufinvalid, uzeo velike pare ali se tu bayern osigurao ako bude povreda ne ide puna plate, te najveci promasaj nakon pranjica u vidu stanisica panja.
Niko ih nije odradio kao dele alli njemackog fudbala u vidu musiale, svaka mu cast
Neki dan Uli Hoeness omalozava Kompaya, kaze dosao mu, govorio xavi treba, xavi, xavi obavezno, ovaj kao rekao uzmi komad jabukovace, eto kako se tu trener tretira to najbolje znaju carlo, tuchel i nagelsman, sada i kompany.
Neka se Uli zapita sta bi bilo da je Xavi igrao umjesto panja musiale, te musiala sa klupe kao sirina tima.
Amateri.
Niko ih nije odradio kao dele alli njemackog fudbala u vidu musiale, svaka mu cast
Neki dan Uli Hoeness omalozava Kompaya, kaze dosao mu, govorio xavi treba, xavi, xavi obavezno, ovaj kao rekao uzmi komad jabukovace, eto kako se tu trener tretira to najbolje znaju carlo, tuchel i nagelsman, sada i kompany.
Neka se Uli zapita sta bi bilo da je Xavi igrao umjesto panja musiale, te musiala sa klupe kao sirina tima.
Amateri.
Pogledah gol Olisea, mentalni patuljak, tri otvorena šuta protiv PSG, niti jedan dobar, protiv amaterskih ekipa kvazigolove.
To vam je kao kada gledate belgijsku ili nizozemsku ligu, fantasticne utakmice, strane za gledati, ali kvalitet ne postoji cim jaca ekipa.
I dobar sam komentar procitao, bayern nema pet ozbiljnih utakmica u sezoni i zakaze (liga 1-2), lp ostalo, ima mogucnost rotacije, odmaranje, kao i PSG u francuskoj, samo je razlika sto cionisti stedi po uzore na svoje cionisticke vladare, pa ne treba sirina, povrijedi se gnabry poluinalide gledamo na teren.
Da me moroni neki ne citiraju i sl. nebuloze.
Harry Kane's message to the FCB officials: "One of the smallest squads I've ever played in"
Od cionista tottenhama do cionista u minhen, moj Kane, tuga
Kad su uzeli LP, perisic i coutinho ti na klupi, sad djeca neka od 16 godina
Zaista se nadam 50+1 da se rijesi ova bruka od lige, te mogucnost investitora prije svega u BvB, Eintracht (Frankfurt kao grad prejak), te jos destinacija tipa berlin ili dusseldorf.
To vam je kao kada gledate belgijsku ili nizozemsku ligu, fantasticne utakmice, strane za gledati, ali kvalitet ne postoji cim jaca ekipa.
I dobar sam komentar procitao, bayern nema pet ozbiljnih utakmica u sezoni i zakaze (liga 1-2), lp ostalo, ima mogucnost rotacije, odmaranje, kao i PSG u francuskoj, samo je razlika sto cionisti stedi po uzore na svoje cionisticke vladare, pa ne treba sirina, povrijedi se gnabry poluinalide gledamo na teren.
Harry Kane's message to the FCB officials: "One of the smallest squads I've ever played in"
Zaista se nadam 50+1 da se rijesi ova bruka od lige, te mogucnost investitora prije svega u BvB, Eintracht (Frankfurt kao grad prejak), te jos destinacija tipa berlin ili dusseldorf.
Neutral je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:18Pogledah gol Olisea, mentalni patuljak, tri otvorena šuta protiv PSG, niti jedan dobar, protiv amaterskih ekipa kvazigolove.
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.