OplakahUnica_Liverpool_ je napisao/la:[youtube][/youtube]Emir_ZENICA je napisao/la:Slucajno prebacim na Hajat,kad ono zvijezda mozes biti ti.Jao kakvih bisera ima,a najjaci biser je bila plavusa,koja pojma nema o pjevanju al se on razmahala u onom studiju hahahaha ... OPLAKAH !
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Re: Chat
You'll never walk alone.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
domineysn je napisao/la:Nije valjda da je Osama još uvijek "top" tema.
možda ima njegovih fanova na forumu
- DAVID VILLA
- Kontakt:
..daj brate maloDAVID VILLA je napisao/la:hoce neko sladoled?ja upravo jedem
- DAVID VILLA
- Kontakt:
muhovic je napisao/la:..daj brate maloDAVID VILLA je napisao/la:hoce neko sladoled?ja upravo jedem
moze,moze ima za sve
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
DAVID VILLA je napisao/la:muhovic je napisao/la:..daj brate maloDAVID VILLA je napisao/la:hoce neko sladoled?ja upravo jedem
moze,moze ima za sve![]()
uh od cokolade,ja zaboravio da sam kupio sladoled
daj ba zna li neko do cega je ? odjednom mi samo podje nesto pricat iz racunara, i to kad sam na netu
glupo zvuci, al je stvarno tako

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
- DAVID VILLA
- Kontakt:
muhovic je napisao/la:
..ja nisam vala ove godine nijednom jos jeo sladoled,ovo nekako vrijeme varljivo,pa mi jos nije za sladoleda
![]()
ja jucer bio u prodavnici i reko odo uzet sladoled,pa kupio onaj za citavu porodicu,eno svi jedu hahahha
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Quaresma moze li BO online free
???
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- DAVID VILLA
- Kontakt:
jasmin256 je napisao/la:daj ba zna li neko do cega je ? odjednom mi samo podje nesto pricat iz racunara, i to kad sam na netu![]()
glupo zvuci, al je stvarno tako
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
upaljen ti je radio na toolbaru
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
..hahhaDAVID VILLA je napisao/la:muhovic je napisao/la:
..ja nisam vala ove godine nijednom jos jeo sladoled,ovo nekako vrijeme varljivo,pa mi jos nije za sladoleda
![]()
ja jucer bio u prodavnici i reko odo uzet sladoled,pa kupio onaj za citavu porodicu,eno svi jedu hahahha
- DAVID VILLA
- Kontakt:
ma ja brate,nek i oni malo uzivajumuhovic je napisao/la:..hahhaDAVID VILLA je napisao/la:muhovic je napisao/la:
![]()
ja jucer bio u prodavnici i reko odo uzet sladoled,pa kupio onaj za citavu porodicu,eno svi jedu hahahha![]()
..neka ih nek jedu,zazelili se sladoleda
![]()
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Ja kupim porodični i sam pojedem 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Onaj sudija sto se pokriva po licu, malo debeljuskast.On mi je tetakneutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
hitnooo!!!
mogu li na svom kompu pucati CM 2009 (champioship manager)
procesor: pentium 4 CPU 2.80Ghz, RAM: 512, graf. 96 MB
ako ne moze, moze li onda CM 2008
mogu li na svom kompu pucati CM 2009 (champioship manager)
procesor: pentium 4 CPU 2.80Ghz, RAM: 512, graf. 96 MB
ako ne moze, moze li onda CM 2008
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
- neutralan__
- Kontakt:
Jel me zezas ili?afa97 je napisao/la:Onaj sudija sto se pokriva po licu, malo debeljuskast.On mi je tetakneutralan__ je napisao/la:Pozdrav svima.
Jel danas presuda Vojislavu Seselju o tome dali ce ga osloboditi?I ako ga oslobode hocel dobiti 10 miliona eura?
Prije 31 godinu, 4. maja u 15.05 sati, umro je Josip Broz Tito, predsjednik Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije.
[youtube][/youtube][youtube][/youtube]
SMRT FAŠIZMU SLOBODA NARODU!
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:

O liku i djelu neprikosnovenog vođe Narodnooslobodilačkog rata 1941.-1945. i čovjeku koji je 35 godina vodio SFRJ i čiji je cilj bio pomirenje nezavisnosti Jugoslavije te ravnopravnost među njenim nacijama, nije nužno mnogo govoriti. Svi znaju ko je bio drug Tito, a oni malo stariji sjećaju se i ovog tužnog dana, kada je cijela Jugoslavija plakala za svojim vođom.
[youtube][/youtube]
Josip Broz Tito sahranjen je u 'Kući cveća' na Dedinju u Beogradu 8. maja, a da je bio veliki vođa i državnik svjedoči i činjenica da jenjegovom ispraćaju prisustvovalo 209 delegacija iz 127 zemalja i oko 700. 000 ljudi.Nakon toga svake godina na ovaj dan u 15:05 sati širom Jugoslavije uključivale su se sirene i tada je svako na mjestu gdje se zatekao minutom šutnje odavao počast drugu Titu. Sirene se već odavno ne oglašavaju, ali se i ove godine očekuje da će njegovi saborci i sljedbenici iz svih krajeva bivše Jugoslavije obilježiti godišnjicu Titove smrti polaganjem vijenaca i odavanjem počasti u "Kući cveća" u Beogradu.
Članovi društva Josip Broz Tito su danas u 15:00 sati položili cvijeće ispred statue Maršala u parku kampusa Univerziteta u Sarajevu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.