English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
A idi u pm
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Maroon1946
- Kontakt:
Odavno nisam gledao dosadniju i bezidejniju ekipu od Brentforda
- Wilshere10
- Kontakt:
Arbitri svim silama nastoje odrzati City u trci za titulu. Na njihovu zalost, ugasit ce ih Andoni. 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
E da su svladali Evertona kako su trebali sad bi bili prvi. Baš bzvz izgubljena 2 boda
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Ayebote sta ste se uzkokodakali na bezvezan mec. Arsenal ima 3 prelagane utakmice, nema City vise sta traziti u borbi za 1. Mjesto jer ga nisu ni zasluzili, Arsenal jeste i zato zasluzeno uzima titulu.
Gotovo je ljudi, gotovo!
Gotovo je ljudi, gotovo!
CPOJ
Kako su trebaliRobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:56E da su svladali Evertona kako su trebali sad bi bili prvi. Baš bzvz izgubljena 2 boda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:06Kako su trebaliRobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:56E da su svladali Evertona kako su trebali sad bi bili prvi. Baš bzvz izgubljena 2 bodatrebali glat izgubit mec
Hahah, ovi Arsenalovi fanovi umislili da su već uzeli Lp i Pl. kakvi likovi. Pored toga misle da će City ispustiti bodvoe protiv ovih jakih ekipa i utakmica koje prestoje a oni će naravno da sve bez problema da pobijede, jer imaju kao lakši raspored.
Ja bih se zapitao na vasem mjestu zasto i neutralni ljudi iskazuju mrznju prema crvenim iz LondonaWilshere10 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:08Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.Brokula je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:06Kako su trebaliRobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:56E da su svladali Evertona kako su trebali sad bi bili prvi. Baš bzvz izgubljena 2 bodatrebali glat izgubit mec
![]()
Ma daj da nesto osvojimo pa neka nas mrzi cijeli svijet boli me qracIQ200 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:33Ja bih se zapitao na vasem mjestu zasto i neutralni ljudi iskazuju mrznju prema crvenim iz LondonaWilshere10 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:08Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Wilshere10
- Kontakt:
Ne vole vas neutralni.topnik1 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 23:55Ma daj da nesto osvojimo pa neka nas mrzi cijeli svijet boli me qracIQ200 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:33Ja bih se zapitao na vasem mjestu zasto i neutralni ljudi iskazuju mrznju prema crvenim iz LondonaWilshere10 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:08
Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.![]()
![]()
Neutralni:
-
Invincibles14
- Kontakt:
Na cemu si ti, sta se konzumiraRobertHrkac555 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:56E da su svladali Evertona kako su trebali sad bi bili prvi. Baš bzvz izgubljena 2 boda
Bro ja sam neutralan pa respektiram Arsu i plave iz Londona. Isto tako i veliki United. Samo su mi mrske ove ekipe sto ne mogu po 30 godina titulu uzeti a uzdizu se te naftaski City.IQ200 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:33Ja bih se zapitao na vasem mjestu zasto i neutralni ljudi iskazuju mrznju prema crvenim iz LondonaWilshere10 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:08Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.![]()
Evo da si ti menadzer i mozes birati s kim ces igrati preostale 3 utakmice prema trenutnoj formi, sta bi izabrao ako na jednoj strani imas: West Ham i Burnley , a na drugoj: Bmouth i Villu.
CPOJ
Reci mi da si "Furundzija" a da ne kazes da si Furundzija. Hahahah.PSV je napisao/la: ↑10 maj 2026, 06:31Bro ja sam neutralan pa respektiram Arsu i plave iz Londona. Isto tako i veliki United. Samo su mi mrske ove ekipe sto ne mogu po 30 godina titulu uzeti a uzdizu se te naftaski City.IQ200 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:33Ja bih se zapitao na vasem mjestu zasto i neutralni ljudi iskazuju mrznju prema crvenim iz LondonaWilshere10 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:08
Ma ovaj se na pocetku predstavljao kao neutralan. Nije mu dugo trebalo da ispliva i pokaze mrznju prema Arsenalu.![]()
![]()
CPOJ
Gagagagagaga grohotom se smijemqaa18 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 06:51Reci mi da si "Furundzija" a da ne kazes da si Furundzija. Hahahah.
Najgori protivnik je onaj kojem su najviše potrebni bodovi i koji se bori za goli život.
Sta treba Burnleyu, daj ba, pa taj West Ham je i proslo kolo trebao bodove pa je dobio 3 komada od Brentforda, kolo prije jedva na guzhove dobio u zadnjoj sekundi, mislim, bojati se West Hama je glupost. Jos evo fina kvota za zaradit 1.60 pa to je sigurica najveca danas.Sport90 je napisao/la: ↑10 maj 2026, 11:18Najgori protivnik je onaj kojem su najviše potrebni bodovi i koji se bori za goli život.
CPOJ
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Finale sezone za Arsenal, moraju ovo uzeti ako misle uzet naslov. S remijem isto mogu ali biti će tijesno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Trenutno korisnika/ca: dark44, Faraon iz Visokog i 4 gosta.