FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Idi u pm
Otjerat ove što ne žele igrat, dovest zamjene nivoa Kuprešaka, Elezija, i onda lagano “this time next year, we’ll be champions”.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Bravo momci, bravo Sarajevo.
Elhamdulillah, barem ste pokazali da znate
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ovo zavrsiti sa hajrom do kraja i za iducu sezonu se dobro pripremiti, nekima se zahvaliti dovesti neka igrace na odredjenje pozicije i napasti titulu to je glavni cilj!
Sada protiv listice doci i dati momcima novi vjetar u ledja i nadam se finoj posjeti vrijeme je!
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!!!
Sada protiv listice doci i dati momcima novi vjetar u ledja i nadam se finoj posjeti vrijeme je!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ova ekipa sad nema kvalitet al bar se zalažu ,bolje mi je i ovo nego šetači na zalasku karijere koji uzimaju ozbiljnu lovu .
- muhamedhulk
- Kontakt:
vidjeti jel carlos taj napadac za next sezonu, elezija iza imamo, kerim je tu za krilo, drugo je ?, menalo rotacija. sredina popunjena, odbranu dovesti, stoper, lijevi bek. golmana imamo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
sta ima keru kakav si, jel ti tesko pala pobjeda?KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 19:18Samo da se ovo zavrsi ovo je bogu plakati kakvi su ovo igraci ako ih uopste mozemo nazvati istim jel realno ovo, da ih libo tuki uopste za klub, za navijace za sve???
Na sta spade ovaj klub…..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Izvini,ali titula je nemoguća misija.KosevoZove je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:27Ovo zavrsiti sa hajrom do kraja i za iducu sezonu se dobro pripremiti, nekima se zahvaliti dovesti neka igrace na odredjenje pozicije i napasti titulu to je glavni cilj!
Ne zbog nas, nego zbog ljudi u crnom.
hoces se sad zahvalit predajedniku ili kako to ide kod tebe, samo pises kad gubimo?
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Tačno Mario da daješ izjave realne kao nakon ove utakmice. Da odradiš prave izmjene kao danas. Niko ti ama baš riječ ne bi rekao tako da pamet u glavu do kraja sezone.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Fina pobjeda, treba privesti ovo kraju pa vidjeti kakvi su planovi za iducu sezonu kakav igracki kadar zele.
Zao mi je u jednu ruku Rudara, simpaticna ekipa, bude opet fino i publike kad je vrijeme ok. Da im urade teren i da ostanu u ligi bili bi fina ekipa dogodine .
Samo da sloga ispane
Zao mi je u jednu ruku Rudara, simpaticna ekipa, bude opet fino i publike kad je vrijeme ok. Da im urade teren i da ostanu u ligi bili bi fina ekipa dogodine .
Samo da sloga ispane
Dežurni policajac se vratio na forum nakon pobjede protiv raspalog Rudara.
Nikad poraz, samo lekcija.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Šta smo samo golova primili iz individualnih grešaka to je nevjerovatno i bodova prosuli.
Evo danas Marudža bez komentara, Vimirot gleda minut da se ovaj namjesti i šutira.
Mi smo prodisali gad je prešao na četiri nazad.
Bralić i Ivanišević izgledaju sasvim pristojno.
Evo danas Marudža bez komentara, Vimirot gleda minut da se ovaj namjesti i šutira.
Mi smo prodisali gad je prešao na četiri nazad.
Bralić i Ivanišević izgledaju sasvim pristojno.
Je li nema pritiska odigramo top, ali svejedno pokazali su zelju i karakter pa preokrenuli u drugom. Cestitke
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nevjerovatno dva razlicita poluvremena.Ako nista pozdravljam preokret i sto su ukinuli praksu prijasnji godinja poklanjanja bodova kunti i panti.Posteno smo odigrali polusezonu i dobili sve ekipe sto se bore za opstanak bez igranja pod rucnom.
Kupresak je prevaga i ponovo mi nije jasno sta radi na klupi.Imali smo danas puno prostora srecom brzo smo zabili i Rudar se otvorio.Neka danasnja utakmica bude primjer kako treba igrati.Visoki pritisak,sto blize igracu i drzati tempo dokle mozemo.Naravno da ne mozemo igrati 90 minuta.Nikakva zonska igra na posjed i qurci to je za luzerske ekipe.
Kupresak je prevaga i ponovo mi nije jasno sta radi na klupi.Imali smo danas puno prostora srecom brzo smo zabili i Rudar se otvorio.Neka danasnja utakmica bude primjer kako treba igrati.Visoki pritisak,sto blize igracu i drzati tempo dokle mozemo.Naravno da ne mozemo igrati 90 minuta.Nikakva zonska igra na posjed i qurci to je za luzerske ekipe.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gospoda, navijači Sarajeva moraju odlučiti jel nam ekipa loša sa ovim tumbanjem ili je trener loš. Sve u svemu čestitke i treneru i ekipi jer je Rudar kako se pisalo odlična ekipa.
Trener kojem Mujkić igra i minutu a ne 6-7 u nizu po 90 minuta je loš trener. Isto važi i sa Maroodzom.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Google [Bot] i 42 gosta.

.png)