Samed Baždar

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

Edincapitano
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la Edincapitano » 09 maj 2026, 19:46

Nikad necu zaboraviti onaj pas Memicu protiv Malte u prijateljskoj utakmici, ono je nivou De Bruyne..

Ovaj momak samo da pogodi pravi klub, nas najbolji napadac poslje Dzeko odma ce biti :kafa:

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 09 maj 2026, 20:54

Neka ga povede na SP kad ga toliko voli nek vidi i on svijeta malo. Ali poslije SP mislim da stvarno ni on ni Mujakić nemaju više šta da traže dok se ne izbore za mjesto u reprezentaciji.

Ako želimo rasti kao reprezentacija i ostvarivati što bolje rezultate, moramo i dizati ljestvicu šta nam je prihvatljivo, a šta nije.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 09 maj 2026, 21:17

On bi mogao i ostati u Americi. Tamo bi njegov fudbal u MLSu bio top.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 09 maj 2026, 21:18

Ovim tempom iduće godine se vraća u Partizan.

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 09 maj 2026, 22:02

Edincapitano je napisao/la:
09 maj 2026, 19:46
Nikad necu zaboraviti onaj pas Memicu protiv Malte u prijateljskoj utakmici, ono je nivou De Bruyne..

Ovaj momak samo da pogodi pravi klub, nas najbolji napadac poslje Dzeko odma ce biti :kafa:
Cuj da pogodi pravi klub :kafa:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 09 maj 2026, 22:27

MehofromTurinja je napisao/la:
09 maj 2026, 22:02

Mislim da bi trebao ici u Schalke, Dzeko - Bazdar tandem u Bundesligi :bow: :clap:

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 09 maj 2026, 22:30

CAGarfia je napisao/la:
09 maj 2026, 21:18
Ovim tempom iduće godine se vraća u Partizan.
Kakav partizan , prije da ce u Velez
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

MehofromTurinja
Kontakt:

Post Postao/la MehofromTurinja » 09 maj 2026, 22:51

09 maj 2026, 22:27
MehofromTurinja je napisao/la:
09 maj 2026, 22:02

Mislim da bi trebao ici u Schalke, Dzeko - Bazdar tandem u Bundesligi :bow: :clap:
Tandem :kafa:

Jedan ostario drugi nejak :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 maj 2026, 23:42

Ko su sad ovi novi/stari debili, Turija i qurci-palci, j3bo vas led iz pastete iskacete. Jos pocne onog debila kvotati, bezveze na foe stavljam i opet iskacu jedan po jedan.

Btw sreca pa sve vise novih mladih igraca se namece kao kandidati za repku, sto je dodatni pritisak na Bazdara i slicne, nece biti izgovora kad danas-sutra se prestane vjerovati i davati sansa njemu, Mujakicu, Tahirovicu i dr. Itekako svijetla buducnost nam se smijesi, a konkurencija nikad vece izgleda ce biti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 maj 2026, 23:46

Beduin je napisao/la:
09 maj 2026, 23:42
Ko su sad ovi novi/stari debili, Turija i qurci-palci, j3bo vas led iz pastete iskacete. Jos pocne onog debila kvotati, bezveze na foe stavljam i opet iskacu jedan po jedan.

Btw sreca pa sve vise novih mladih igraca se namece kao kandidati za repku, sto je dodatni pritisak na Bazdara i slicne, nece biti izgovora kad danas-sutra se prestane vjerovati i davati sansa njemu, Mujakicu, Tahirovicu i dr. Itekako svijetla buducnost nam se smijesi, a konkurencija nikad vece izgleda ce biti.
Već sam pisao par puta, po prvi put da ne brinem hoće li nam neki potencijalni reprezentativac "promaći" jer naš SŠ nije poveo računa o tome ili nemaju pojma o kome se radi. Pratim repku pa haman 30 godina, neka smo i to dočekali :D

Još uvijek mi ona izjava Baždarevića "Ma kakav ba skauting, to ne postoji" odzvanja u glavi.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 maj 2026, 00:29

Beduin je napisao/la:

Vidit ces cirkusa kad se vrati Fanatic :urnebes:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 maj 2026, 00:36

DamirT je napisao/la:
10 maj 2026, 00:29
Beduin je napisao/la:

Vidit ces cirkusa kad se vrati Fanatic :urnebes:
To mladunce od kita su vec pojeli crvi i glodari u nekoj kanalizaciji.
Tu smo rahat. Problem su njegove reinkarnacije u vidi par forumskih pajaca. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 10 maj 2026, 01:02

Kakva deponija od postova i misljenja o nogometasu od 22 godine.

Gdje i kakvi su bili Ibisevic i Demirovic u njegovim godinama?? Mislim da mnogi nemaju pojma jer su u to vrijeme tek u vrtic krenuli.

Bazdar je napravio cudan transfer u prosjecnu ekipu iz Segunde. I greska je bila ostati u takvoj ligi i ekipi. Izgubio je dvije sezone bas bezveze.

Bazdar ce mnoge pametnjakovice ispisati momacki.

Kao sto ih je Barbarez ispisao.

Bolje je skratiti jezik.

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 10 maj 2026, 08:22

Njegov trenutni fudbalski put je daleko od necega sto obecava. Ljudi vole da se nasladjuju tudjim neuspjesima jer to njihovoj "ekspertizi" daje autoritet u malom kutku interneta kao sto je ovaj.

Jednako bitno je napomenuti da predvidjanje buducnosti sa apsolutnom sigurnoscu neovisno o tome da li ta buducnost bila predvidjana pozitivnom ili negativnom granici sa svojevrsnom ludoscu.

Nadam se da ce naci klub gdje ce imati svoje minute i da ce svojim razvojem uspjeti pomoci i reprezentaciji u vremenima koja dolaze. Nazalost, to sada nije slucaj.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 10 maj 2026, 09:03

Drum je napisao/la:
10 maj 2026, 01:02
Kakva deponija od postova i misljenja o nogometasu od 22 godine.

Gdje i kakvi su bili Ibisevic i Demirovic u njegovim godinama?? Mislim da mnogi nemaju pojma jer su u to vrijeme tek u vrtic krenuli.

Bazdar je napravio cudan transfer u prosjecnu ekipu iz Segunde. I greska je bila ostati u takvoj ligi i ekipi. Izgubio je dvije sezone bas bezveze.

Bazdar ce mnoge pametnjakovice ispisati momacki.

Kao sto ih je Barbarez ispisao.

Bolje je skratiti jezik.
Klupa u najgorem timu spanske cvajte i klupa u poljskoj.
Bazdar ima 11 nastupa za reprezentaciju BIH.
Reci nam jednu veliku fudbalsku kvalitetu koju si vidio kod njega?
Alajbegovic 5 godina mladji pa cim je odigrao prvu utakmicu se vidio talent,kod ovog 11 nastupa i opet dodje neko i napise maaa polaaaako sad ce to cim pocne igrati u velikom Jagieloniu
BUCA POTOK

FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 10 maj 2026, 12:47

Spahic98 je napisao/la:
10 maj 2026, 09:03
Klupa u najgorem timu spanske cvajte i klupa u poljskoj.
Bazdar ima 11 nastupa za reprezentaciju BIH.
Reci nam jednu veliku fudbalsku kvalitetu koju si vidio kod njega?
Alajbegovic 5 godina mladji pa cim je odigrao prvu utakmicu se vidio talent,kod ovog 11 nastupa i opet dodje neko i napise maaa polaaaako sad ce to cim pocne igrati u velikom Jagieloniu
Pisalo se i za Baždara da je talentovan i da ima "šlifa", pogledaj neke ranije postove. Što se tiče njegovih kvaliteta (kada pogledamo neki veći uzorak utakmica) jeste kretnja bez lopte i u prostoru, link up play, dobra tehnika i solidna kontrola lopte za njegovu visinu, može više pozicija pokriti u napadu, tranzicija, presing..

Njegova završnica, konstantnost i duel igra je trenutno pod upitnikom.. više bih rekao u padu zbog manjka samopouzdanja, ali on je i dalje relativno mlad i ima šanse da ostvari solidnu karijeru.

Porediti ga sa Alajbegovićem.. ne znam koliko to ima smisla, to je generacijski talenat i drugačiji tip igrača.

Nama treba malo strpljenja, mi tjeramo trenere, igrače nakon 3 utakmice a prije toga smo ih okivali u zvijezde.
On ako nakon svega i dalje nastavi ovom putanjom, izgubit' će mjesto u reprezentaciji, i biti će opravdano.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 13 maj 2026, 20:07

Opet klupa, ovo sa njim nikako dobro ne izgleda… posudba istice 30.6 cisto sumnjam da ce ga kupit…

Ocekivanja su bila puno veca..

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 13 maj 2026, 20:08

Eto njega u Partizan dogodine.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 13 maj 2026, 22:44

Sindikat12 je napisao/la:
13 maj 2026, 20:07
Opet klupa, ovo sa njim nikako dobro ne izgleda… posudba istice 30.6 cisto sumnjam da ce ga kupit…

Ni minute nije dobio veceras. Uzasna situacija iskreno. Kupit ga nece vjerovatno,a mislim da ce biti slobodan igrac ako Zaragoza ispadne u 3. ligu. Gdje ce zavrsit,Bog dragi zna.. mozda i njemu SP pomogne ako upise koju minutu.. mi dodjemo ko dobrotvnorna ustanova pojedinim igracima..

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 maj 2026, 22:51

RightBack je napisao/la:
13 maj 2026, 22:44
Sindikat12 je napisao/la:
13 maj 2026, 20:07

Ni minute nije dobio veceras. Uzasna situacija iskreno. Kupit ga nece vjerovatno,a mislim da ce biti slobodan igrac ako Zaragoza ispadne u 3. ligu. Gdje ce zavrsit,Bog dragi zna.. mozda i njemu SP pomogne ako upise koju minutu.. mi dodjemo ko dobrotvnorna ustanova pojedinim igracima..
Pa da ali smo Esmira iz poluamaterske lige ponudili PSVu. I ubjedjen sam da je reprezentacija uticala da ga PSV kupi. Muharemovica takodjer uveli skoro u seniorski fudbal i vidimo kako nam se to odlicno pokazalo. Ne treba ici na stetu reprezentacije ali ako mozemo nekome pomoci onda pomazemo sami sebi tako sto ozivimo nekog igraca.
Samed stvarno ima znanja za vise od ovoga, sta se desava je vec upitnik.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: boatenkk, FerdinandF, HariTz, IgmanskiVukovi, mukydesign, Shevko, Soli, StevieG8, Zgemboo89 i 77 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []