Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Oznaci navijaca slobode
Svaka čast Fk Sarajevo što se nikome ne sklanja, samo pošteno do kraja.
- svrakino1921
- Kontakt:
Rođeni ako izgube od Posušja a moj Željo dobije sutra Slogu eto nas na - 5 na tri kola do kraja
Al zašto sutra na LJEPOTICI sudi Giga...

Al zašto sutra na LJEPOTICI sudi Giga...
- svrakino1921
- Kontakt:
Joj Švrakino počeo si se i Čelika plašitsvrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 20:58Ostavit i Rudar Prijedor i Slogu Doboj
Koji Čelik i ostale gluposti - Rudar Prijedor pun Španaca - pravi jazuk da ispadnu iz lige - fali im samo hibridni teren
Čelik ne može finansijske uslove ispuniti nema šanse - oni uz pomoć trikova ne mogu skupiti 4 miliona konv.maraka
Ne trebaju nam koluti u Ligi 10
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Jadan clan posusja je prosli vikend rekao u prijedoru nakon tekme da imaju 3 boda od veleza i od zrinjskog. Tako da oni ostaju.
Ali bice vracanja iduce sezone
Ali bice vracanja iduce sezone
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Kako ovaj šupak od tonca smanji ton na mikrofonu gdje su navijači Veleža a dobro su zagrmili.
- svrakino1921
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:15
Zato Velež treba kaznit i da Željo ide u Europu umjesto njiha
Ako može ime i prezime tog člana
I naravno da ne moze ime i prezime.
I šta će taj Željo u Europi? Pobjeda kući prošle godinesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:15
Zato Velež treba kaznit i da Željo ide u Europu umjesto njiha
Ako može ime i prezime tog člana
Sanin premirao igrace Sarajeva
- svrakino1921
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Ma nisu nesto mescini dobri Posusje i Zrinjski da im tek tako puste.
Dobro ce to oni naplatit, pare im ne trebaju al treba im da im Posusje prestane otkidat bodove
Dobro ce to oni naplatit, pare im ne trebaju al treba im da im Posusje prestane otkidat bodove
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ne znam zašto bi uopšte i tražili da im Zrinski da bodove, ako ovde pobjede to je 6+ u odnosu na Rudar i imaju Slogu kući i to je to.feniksptica je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:26Ma nisu nesto mescini dobri Posusje i Zrinjski da im tek tako puste.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Volio bi da ostane Rudar, nekako su mi najsimpatičniji od ovih filijala FKB (Sloga, Radnik, Rudar, Široki, Posušje)
Sutra Široki magično uzima Vicinu prčiju.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:54Volio bi da ostane Rudar, nekako su mi najsimpatičniji od ovih filijala FKB (Sloga, Radnik, Rudar, Široki, Posušje)
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MostarskiBijeli1
- Kontakt:
Jako izglednomnon46 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 22:01Sutra Široki magično uzima Vicinu prčiju.MostarskiBijeli1 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:54Volio bi da ostane Rudar, nekako su mi najsimpatičniji od ovih filijala FKB (Sloga, Radnik, Rudar, Široki, Posušje)
Znaci zato su se usutili ovi sto se ovdje predstavljaju kao navijaci zeljesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 maj 2026, 21:24
Fudbaleri FK Novi Pazar su u okviru 35. kola fudbalskog prvenstva Srbije napravili pravu senzaciju.
Klub iz Sandžaka je na čuvenoj "Marakani" srušio FK Crvena zvezda rezultatom 2:1, čime je ostavio teoretske šanse Vojvodini za titulu prvaka.
Braća uzeli Zvezdu u Beogradu
GOLEMO
Ima nade za ovu našu ligu.
Do prije par godina bi ove tri današnje utakmice bile 1,20 kvota na domaćina i došle bi lagano.
Svaka čast Veležu,Sarajevu i Zrinjskom na poštenju.
Do prije par godina bi ove tri današnje utakmice bile 1,20 kvota na domaćina i došle bi lagano.
Svaka čast Veležu,Sarajevu i Zrinjskom na poštenju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)